kuruz Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Hahaha. Kod mene nema tog vadjenja, opravdanje ili neopravdani. Sad mi skoro dala 4 iz vladanja zbog izostanaka. :/ Увек сам имао мало изостанака, ал' сам правио срања. У основној нисам био ђак генерације због понашања, иако сам по свему другом био убедљиво најбољи. У средњој сам бежао сам кад има неки спортски пренос (отварања СП у фудбалу 2006, ватерполо Србија - Хрватска и слично).
ReMeDy_ Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 koje placipicke... ne bih se bre vratio u gimnaziju nikad... studentsko vreme zakon.
crusader84 Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Uh, srednja... ETŠ Nikola Tesla, Beograd-centar - strava društvo - još sam imao i kakve-takve radne navike pa mi nekako išlo učenje - em što sam došao iz moje seljoberske osnovne gde je svaki krelac mogao da bude odličan em što se zaboo rat na prelazu iz osnovne u srednju (6 meseci bez ikakvog učenja+nas oslobodili prijemnog), tako da mi početak bio katastrofa, ali uspeh da završim sve 4 godine bez popravnog i sa vrlo dobrim uspehom - 2 od 4 godine imao od prvog do poslednjeg dana skraćene časove - profani iz stručnih predmeta sve sami otkačeni ETFovci ko od koga luđi - bežanja sa časova još i nije bilo u početku, ali kako se prbiližavao kraj, hehe... - mada, ortak i ja smo obilato koristili to što putujemo iz wherethewolvesfuckland da bi izbegavali neka odgovaranja/kontrolne/pismene na prvim časovima (Lasta kvlt) - najveće njesra, pederska škola, 2 ribe na nas 30 (neka odeljenja nisu imala ni tu sreću ) - kvltna lokacija, uvek smo bili tu za neko pravljenje sranja, tj demonstracije, proslave sportskih uspeha i slično Generalno, vratio bih, se, ali, što reče neko, da imam ovu pamet, ili možda ne, jer uz ovu pamet bi verovatno išle i radne navike, a onda ne znam kako bih završio školu. Edited April 2, 2009 by crusader84
kuruz Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 У мом одељењу је било 6 мушкараца и 23 девојке. :) Ко год види слике мојих другарица 'оће да га водим у НС или ЗР на упознавање.
Talvi Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 У мом одељењу је било 6 мушкараца и 23 девојке. :) Secam se.
Duke Of Borca Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Rade Koncar, zavrsavali samo pravi muskarci. Tamo sam naucio da pijem, pljujem i podrigujem, ceo razred bez devojaka, ionako bi smo ih prebili.
hypnos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 kod nas je bilo 10 muskaraca i 25 cura ali matura je bila sranje ,otisao sam na kraju a tako mi se nije islo jer je drustvo bilo bas 'vrh'. Najjaci nadimak za jednog professora je Shishnjo ili Shishnjar,tako smo zvali professora ekonomike
MudriPanj Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 moja matura je bila prva liga, napio sam se i zaspao usred nekog grada u spaniji i onda su me trazili (jer niko nije znao gde sam) posto je bus kretao dalje, tako da je citava ekskurzija kasnila jedno sat ipo. na kraju je to dovelo do neke promene rasporeda tako da nije bilo vremena da kupamo na nekoj cuvenoj plazi koja nam je bila usput nego smo morali pravo u hotel. tako da sam bio glavna zvezda
Nisko_Se_Mazim Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Ja bi se pre vratio u studentske dane i osnovnu Jebes srednju Edited April 2, 2009 by Full_Metal_Yakuza
kuruz Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Secam se. Пре неки дан сам се сетио оног дописивања преко клупе и твог школског, Даше. Јеб'о матер, увек ћу се сећати да смо га једва увели на Металику. :) Ja bi se pre vratio u studentske dane i osnovnu Jebes srednju Шта ти 'оћеш, пре неки дан си завршио факултет, а већ кукаш.
Talvi Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Пре неки дан сам се сетио оног дописивања преко клупе и твог школског, Даше. Јеб'о матер, увек ћу се сећати да смо га једва увели на Металику. :) Jbg, voli covek da se razbije i da ne zna za sebe, pa to ti je.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 KOd nas je bilo dva decaka, jedva
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Kod nas u sredjoj su se lozili na to da javljaju da je postavljena bomba u skoli (uglavnom pred neki kontrolni ), onda k'o ludak stojis pred skolom i cekas 2 casa da panduri prodju kroz celu skolu da provere, posto direktor nece da te pusti kuci. Kao da smo sigurni ispred skole u slucaju pravog sranja.
Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Kod mene ima 25 devojaka i 10 muškaraca. 4 muskarca i 26 zena. Mi smo gejevi. 27/4
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 KOd nas je bilo dva decaka, jedva Kod nas 4,5 decaka (srednja textilna ).
hypnos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Kod nas u sredjoj su se lozili na to da javljaju da je postavljena bomba u skoli (uglavnom pred neki kontrolni ), onda k'o ludak stojis pred skolom i cekas 2 casa da panduri prodju kroz celu skolu da provere, posto direktor nece da te pusti kuci. Kao da smo sigurni ispred skole u slucaju pravog sranja. hahaha kako je to do jaja i na kraju izgubite sve casove
Aces High Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ekonomski najbolji smer sto se tice riba 26 devojaka i 8 muskaraca... Denny gay-u
Talvi Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Kod nas 4,5 decaka (srednja textilna ). Sta, cetiri i po? To jedan bio gay (jbg, textilna)?
hypnos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Kod nas 4,5 decaka (srednja textilna ). blago njima a i vama
vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Код мене један једини дечак. То сам ваљда био ја. Навраћао сам пола сата раније, када се ишло поподне у школу. Ја и пет другарица ... а учионица празна. А оне напаљене. Леле! Пет дана у недељи, сваке друге недеље кречио сам зидове у снежно белу боју. Пршти пршти бела стаза, изигравао сам деда мраза... и тако....
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Nije bio bas gay ali blizu. Sad imam 1,5 kolegu na faxu, ista prica . (Dizajn textila )!!!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Filoloska, isto zenska lezbejska
Talvi Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Sad imam 1,5 kolegu na faxu, ista prica . (Dizajn textila )!!! Mislim da sam ga vidjao. :)
Recommended Posts