Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hahaha. :)

Kod mene nema tog vadjenja, opravdanje ili neopravdani. :( Sad mi skoro dala 4 iz vladanja zbog izostanaka. :/

Увек сам имао мало изостанака, ал' сам правио срања. У основној нисам био ђак генерације због понашања, иако сам по свему другом био убедљиво најбољи. :)

У средњој сам бежао сам кад има неки спортски пренос (отварања СП у фудбалу 2006, ватерполо Србија - Хрватска и слично).

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Uh, srednja...

ETŠ Nikola Tesla, Beograd-centar :cool:

- strava društvo

- još sam imao i kakve-takve radne navike pa mi nekako išlo učenje

- em što sam došao iz moje seljoberske osnovne gde je svaki krelac mogao da bude odličan em što se zaboo rat na prelazu iz osnovne u srednju (6 meseci bez ikakvog učenja+nas oslobodili prijemnog), tako da mi početak bio katastrofa, ali uspeh da završim sve 4 godine bez popravnog i sa vrlo dobrim uspehom

- 2 od 4 godine imao od prvog do poslednjeg dana skraćene časove

- profani iz stručnih predmeta sve sami otkačeni ETFovci ko od koga luđi

- bežanja sa časova još i nije bilo u početku, ali kako se prbiližavao kraj, hehe...

- mada, ortak i ja smo obilato koristili to što putujemo iz wherethewolvesfuckland da bi izbegavali neka odgovaranja/kontrolne/pismene na prvim časovima (Lasta kvlt)

- najveće njesra, pederska škola, 2 ribe na nas 30 (neka odeljenja nisu imala ni tu sreću :) )

- kvltna lokacija, uvek smo bili tu za neko pravljenje sranja, tj demonstracije, proslave sportskih uspeha i slično

Generalno, vratio bih, se, ali, što reče neko, da imam ovu pamet, ili možda ne, jer uz ovu pamet bi verovatno išle i radne navike, a onda ne znam kako bih završio školu. :)

Edited by crusader84
Posted

У мом одељењу је било 6 мушкараца и 23 девојке. :) :)

Ко год види слике мојих другарица 'оће да га водим у НС или ЗР на упознавање. :)

Posted

kod nas je bilo 10 muskaraca i 25 cura :D

ali matura je bila sranje ,otisao sam na kraju a tako mi se nije islo jer je drustvo bilo bas 'vrh'.

Najjaci nadimak za jednog professora je Shishnjo ili Shishnjar,tako smo zvali professora ekonomike

Posted

moja matura je bila prva liga, napio sam se i zaspao usred nekog grada u spaniji i onda su me trazili (jer niko nije znao gde sam) posto je bus kretao dalje, tako da je citava ekskurzija kasnila jedno sat ipo. na kraju je to dovelo do neke promene rasporeda tako da nije bilo vremena da kupamo na nekoj cuvenoj plazi koja nam je bila usput nego smo morali pravo u hotel. tako da sam bio glavna zvezda

Posted
Secam se. :)

Пре неки дан сам се сетио оног дописивања преко клупе и твог школског, Даше. Јеб'о матер, увек ћу се сећати да смо га једва увели на Металику. :) :)

Ja bi se pre vratio u studentske dane i osnovnu

Jebes srednju :)

Шта ти 'оћеш, пре неки дан си завршио факултет, а већ кукаш. :)

Posted
Пре неки дан сам се сетио оног дописивања преко клупе и твог школског, Даше. Јеб'о матер, увек ћу се сећати да смо га једва увели на Металику. :) :)

Jbg, voli covek da se razbije i da ne zna za sebe, pa to ti je. :)

Posted

Kod nas u sredjoj su se lozili na to da javljaju da je postavljena bomba u skoli (uglavnom pred neki kontrolni :)), onda k'o ludak stojis pred skolom i cekas 2 casa da panduri prodju kroz celu skolu da provere, posto direktor nece da te pusti kuci. Kao da smo sigurni ispred skole u slucaju pravog sranja.

Posted
Kod nas u sredjoj su se lozili na to da javljaju da je postavljena bomba u skoli (uglavnom pred neki kontrolni :)), onda k'o ludak stojis pred skolom i cekas 2 casa da panduri prodju kroz celu skolu da provere, posto direktor nece da te pusti kuci. Kao da smo sigurni ispred skole u slucaju pravog sranja.

hahaha kako je to do jaja i na kraju izgubite sve casove :)

Posted

Код мене један једини дечак. То сам ваљда био ја.

Навраћао сам пола сата раније, када се ишло поподне у школу. Ја и пет другарица ... а учионица празна. А оне напаљене. Леле! Пет дана у недељи, сваке друге недеље кречио сам зидове у снежно белу боју.

Пршти пршти бела стаза, изигравао сам деда мраза... и тако....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...