vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ne želim da se menjam, hoću da rokam dok mogu, jer život svakog trenutka može da se prekine, a jednom će se svakako prekinuti. Ма лепо је све то...али како да рокаш, када немаш свој бенд? Грбаве танге се не рачунају...
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Jedini razlog zbog kog bi se mozda vratila u srednju nije ni skola ni drustvo, nego kevina kuhinja. Sad nisam kuci i moram da kuvam sama, tj. polako ucim .
Bokee Posted April 2, 2009 Author Report Posted April 2, 2009 Prilicno me iznervira kad neko kaze "slusao sam metal na pocetku srednje, sad sam ga prevazisao"... :mad: :angry:
STARCHASER Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ekonomski najbolji smer sto se tice riba 26 devojaka i 8 muskaraca... Denny gay-u Medicinski smerovi su najbolji sto se devojaka tice,uglavnom su zenska odeljenja.Kod mene su sve devojke,nas 33.
Bokee Posted April 2, 2009 Author Report Posted April 2, 2009 Jedini razlog zbog kog bi se mozda vratila u srednju nije ni skola ni drustvo, nego kevina kuhinja. Sad nisam kuci i moram da kuvam sama, tj. polako ucim . Kao, menza?
:matija Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Ja bih se vratio u osnovnu zbog babine kuhinje, zato sto mi sada kuva keva i pojma nema. Edited April 2, 2009 by Ash
KazimKazim Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ma kad bih mogao jos 4 godine da se vratim u gimnaziju (sa istim drustvom i profesorima) pa posle i da zivim narednih 30-40 u najgoroj bedi i siromastvu, prihvatam
Josif Visarionovič Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 meni baba i danas sprema,svako jutro mi donosi pecivo u sobu,jutros mi donela koka kolu.puna je iznenadjenja i mnogo je gotivim.obozavam kad mi keva radi prvu smenu,kad radi drugu moram sam da ustajem i spremam da zderem
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Ne volim menzu, pre cu sama sebi da napravim splacine nego da jedem tudje . Mada umem i ja nesto da spremim . Edited April 2, 2009 by Night's Blood
Bokee Posted April 2, 2009 Author Report Posted April 2, 2009 Nisu splacine, dobra je hrana. Boze, sto ste vi rumljani razmazeni
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Nisu splacine, dobra je hrana. Boze, sto ste vi rumljani razmazeni Pa mora neko i to .
Josif Visarionovič Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 u studenjaku je hrana odlicna,samo onaj debeli dlakavi sto kutlacom sipa kao da kerovi jedu a ne studenti.uzas
Faustus Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Jednom sam liku rekla "sisaj palac". Meni je to bilo kul, al drugarica je rekla da je to po difoltu blam. Damn! A jednom se nisam odazvala na vikanje nekih decaka, opakih, naslonjenih na ogradu. Klosarijada. Znate kako je zenskoj osobi u Tesli, ovca medj vucima. A onda su oni razjareni poceli grubo da se sale, nazivajuci me gaborom. Okrenula sam se i odbrusila da moja mama kaze da sam ja najlepsa na svetu! I've just pwned myself again... Damn!
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Jednom sam liku rekla "sisaj palac". Meni je to bilo kul, al drugarica je rekla da je to po difoltu blam. Damn! A jednom se nisam odazvala na vikanje nekih decaka, opakih, naslonjenih na ogradu. Klosarijada. Znate kako je zenskoj osobi u Tesli, ovca medj vucima. A onda su oni razjareni poceli grubo da se sale, nazivajuci me gaborom. Okrenula sam se i odbrusila da moja mama kaze da sam ja najlepsa na svetu! I've just pwned myself again... Damn! Go, girl go!!!
Satyr Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Medicinski smerovi su najbolji sto se devojaka tice,uglavnom su zenska odeljenja.Kod mene su sve devojke,nas 33. ja sam farmaceutski smer, imam 32 drugarice i 1 druga
Footog Qpoos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 nas muskih je bilo 9...i 20 zenskih...barem polovina zenskih je mogla da prodje i kao musko...
SATAN-iz Batajnice Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ja kad bih krenuo da pisem napisao bih bibliju.
Talvi Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Mislim da je kod nas bilo podjednako, mozda koji momak vise... Jbg, prirodnjaci. Na drustvenim smerovima je uvek bilo najbolje.
Footog Qpoos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ja kad bih krenuo da pisem napisao bih bibliju. gde si isao?na bogosloviju?
Grobodan Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ja bio društveni, bilo nas trojica u razredu
SkullKrusheR Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 nas muskih je bilo 9...i 20 zenskih...barem polovina zenskih je mogla da prodje i kao musko... kod mene isto 9 mushkih, ali 21 zenska, mada jedan lik moze slobodno da prodje kao zensko.
Faustus Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Pih! 4 devojke + ja nedefinisana + 24 decaka + Tupi I to je bilo zensko odeljenje.
Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Mi smo super za jedno društveno odeljenje. Inače ih ima mnogo manje. Sećam se generacije '87. u jednom odeljenju bilo 30-ak devojaka i jedan dečko, koji je imao dugu kosu.
Recommended Posts