Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ne želim da se menjam, hoću da rokam dok mogu, jer život svakog trenutka može da se prekine, a jednom će se svakako prekinuti. :rockdevil:

Ма лепо је све то...али како да рокаш, када немаш свој бенд?

Грбаве танге се не рачунају...

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prilicno me iznervira kad neko kaze "slusao sam metal na pocetku srednje, sad sam ga prevazisao"... :mad: :mad: :mad::angry: :angry: :angry:

Posted
Ekonomski najbolji smer sto se tice riba

26 devojaka i 8 muskaraca...

Denny gay-u :P:)

Medicinski smerovi su najbolji sto se devojaka tice,uglavnom su zenska odeljenja.Kod mene su sve devojke,nas 33.

Posted
Jedini razlog zbog kog bi se mozda vratila u srednju nije ni skola ni drustvo, nego kevina kuhinja. Sad nisam kuci i moram da kuvam sama, tj. polako ucim :) .

Kao, menza? :smile:

Posted (edited)

Ja bih se vratio u osnovnu zbog babine kuhinje, zato sto mi sada kuva keva i pojma nema. :)

Edited by Ash
Posted

Ma kad bih mogao jos 4 godine da se vratim u gimnaziju (sa istim drustvom i profesorima) pa posle i da zivim narednih 30-40 u najgoroj bedi i siromastvu, prihvatam

Posted

Jednom sam liku rekla "sisaj palac". Meni je to bilo kul, al drugarica je rekla da je to po difoltu blam. Damn!

A jednom se nisam odazvala na vikanje nekih decaka, opakih, naslonjenih na ogradu. Klosarijada. Znate kako je zenskoj osobi u Tesli, ovca medj vucima. A onda su oni razjareni poceli grubo da se sale, nazivajuci me gaborom. Okrenula sam se i odbrusila da moja mama kaze da sam ja najlepsa na svetu!

:blink:

I've just pwned myself again... :huh:

Damn! :mellow:

Posted
Jednom sam liku rekla "sisaj palac". Meni je to bilo kul, al drugarica je rekla da je to po difoltu blam. Damn!

A jednom se nisam odazvala na vikanje nekih decaka, opakih, naslonjenih na ogradu. Klosarijada. Znate kako je zenskoj osobi u Tesli, ovca medj vucima. A onda su oni razjareni poceli grubo da se sale, nazivajuci me gaborom. Okrenula sam se i odbrusila da moja mama kaze da sam ja najlepsa na svetu!

:blink:

I've just pwned myself again... :huh:

Damn! :mellow:

Go, girl go!!!

:da::bigblue:

Posted
Medicinski smerovi su najbolji sto se devojaka tice,uglavnom su zenska odeljenja.Kod mene su sve devojke,nas 33.

ja sam farmaceutski smer, imam 32 drugarice i 1 druga :rockdevil:

Posted

Mislim da je kod nas bilo podjednako, mozda koji momak vise... Jbg, prirodnjaci. :) Na drustvenim smerovima je uvek bilo najbolje. :)

Posted
nas muskih je bilo 9...i 20 zenskih...barem polovina zenskih je mogla da prodje i kao musko...

kod mene isto 9 mushkih, ali 21 zenska, mada jedan lik moze slobodno da prodje kao zensko.

Posted

Mi smo super za jedno društveno odeljenje. Inače ih ima mnogo manje. Sećam se generacije '87. u jednom odeljenju bilo 30-ak devojaka i jedan dečko, koji je imao dugu kosu. :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...