Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Milan, Milos x2, Vladimir, Nemanja x3, Nikola x3, Nenad, Bogoljub, Jovan, Miso, Dejan, Stefan, Nebojsa, Damir, Marko x3, Igor, Aleksandar, Bojan, Danilo, Rajko, Branislav, Aleksandra, Maja, Kristina, Georgiana.
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Mi smo super za jedno društveno odeljenje. Inače ih ima mnogo manje. Sećam se generacije '87. u jednom odeljenju bilo 30-ak devojaka i jedan dečko, koji je imao dugu kosu. Znaci 31 devojka .
vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Сви по одељењима сте имали више цурица. Па како то ондак, мајка му стара, да нам омладина мушка све сувога питона? Нешто ту очито не ваља/штима. Проблематика којом би се треб'о позабавити Др. Недељковић.
Bokee Posted April 2, 2009 Author Report Posted April 2, 2009 Hehe. Odgovor lezi u Tehnickim & Co. skolama
Talvi Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Сви по одељењима сте имали више цурица. Па како то ондак, мајка му стара, да нам омладина мушка све сувога питона? Kako ko.
KazimKazim Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Odgovor lezi u tome - jbg, ne mozemo, ja tebe gledam kao druga, blablatruc
Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Ja sam rezervis'o dve za maturu. Mislim, znate vec sta sam hteo da kazem... Edited April 2, 2009 by Denny
Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ja sam se setila da tražim pratioca kad su se svi muški koji valjaju rezervisali.
vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ja sam rezervis'o dve za maturu. Mislim, znate vec sta sam hteo da kazem... Па то ти кујеш паклени план. Ал' пази да их не покупи неки другар из разреда, татином Мечком Е класе.
Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Па то ти кујеш паклени план. Ал' пази да их не покупи неки другар из разреда, татином Мечком Е класе. Nemamo mi to. Mi smo siromasi.
vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Nemamo mi to. Mi smo siromasi. За матурско вече сви се трансформишу у неки ЏеК Сет.
Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Ajao, pa nece da moze. Ne dam. Edited April 2, 2009 by Denny
vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Главу косату дајем, матуранткиње младе не дајем!
Sandman Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 svi su bili picketine koji nisu smeli sa casa da pobegnu Takav je sada slučaj kod mene. Baš pre neki dan krenemo da se organizujemo da odemo sa časa,a pola njih krene da kenja nešto i da se opravdava.Jebem ti budale što neće da se solidarišu.
Footog Qpoos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 ja sam retko bezao sa casa...il zakasnim na prva tri ili odem sa posledja 3...najbolja varijanta je ne doci uopste...pobeci sa jednog casa je malo...
Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Mi smo tako milion puta hteli sa fizike da bežimo. Ali nikad nismo uspeli. (svi xD) Imamo čak jednog lika koji smatra da to nije u redu prema profesoru i školi.
Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Главу косату дајем, матуранткиње младе не дајем! Deni je celav A year ago.
Night's Blood Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Mi smo tako milion puta hteli sa fizike da bežimo. Ali nikad nismo uspeli. (svi xD) Imamo čak jednog lika koji smatra da to nije u redu prema profesoru i školi. "Ne sme se bezati sa casova!' 'Sme!' 'Ne sme!'
KazimKazim Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 A year ago. Hm, dobra riba ova sto sipa ovaj nepoznat mi sok, daj broj Pa sto se ocelavi crni sine?
Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Hm, dobra riba ova sto sipa ovaj nepoznat mi sok, daj broj Pa sto se ocelavi crni sine? Pa nisam se ocelavio.
KazimKazim Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) Pa nisam se ocelavio. Ma to i nije toliko bitno, tvoj problem Nego, bitno si zaboravio - nambr of d bist? Edited April 2, 2009 by KazimKazim
Recommended Posts