Jump to content

Recommended Posts

Posted

Milan, Milos x2, Vladimir, Nemanja x3, Nikola x3, Nenad, Bogoljub, Jovan, Miso, Dejan, Stefan, Nebojsa, Damir, Marko x3, Igor, Aleksandar, Bojan, Danilo, Rajko, Branislav, Aleksandra, Maja, Kristina, Georgiana.

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Mi smo super za jedno društveno odeljenje. Inače ih ima mnogo manje. Sećam se generacije '87. u jednom odeljenju bilo 30-ak devojaka i jedan dečko, koji je imao dugu kosu. :lol:

Znaci 31 devojka :).

Posted

Сви по одељењима сте имали више цурица. Па како то ондак, мајка му стара, да нам омладина мушка све сувога питона?

Нешто ту очито не ваља/штима. Проблематика којом би се треб'о позабавити Др. Недељковић.

Posted
Сви по одељењима сте имали више цурица. Па како то ондак, мајка му стара, да нам омладина мушка све сувога питона?

Kako ko. :mhihi:

Posted (edited)

Ja sam rezervis'o dve za maturu. :P

Mislim, znate vec sta sam hteo da kazem... :D

Edited by Denny
Posted
Ja sam rezervis'o dve za maturu. :P

Mislim, znate vec sta sam hteo da kazem... :D

Па то ти кујеш паклени план. Ал' пази да их не покупи неки другар из разреда, татином Мечком Е класе. :mhihi:

Posted
Па то ти кујеш паклени план. Ал' пази да их не покупи неки другар из разреда, татином Мечком Е класе. :mhihi:

Nemamo mi to. Mi smo siromasi. :)

Posted
Nemamo mi to. Mi smo siromasi. :)

За матурско вече сви се трансформишу у неки ЏеК Сет. :mhihi:

Posted
svi su bili picketine koji nisu smeli sa casa da pobegnu

Takav je sada slučaj kod mene.

Baš pre neki dan krenemo da se organizujemo da odemo sa časa,a pola njih krene da kenja nešto i da se opravdava.Jebem ti budale što neće da se solidarišu.

Posted

Mi smo tako milion puta hteli sa fizike da bežimo. Ali nikad nismo uspeli. (svi xD)

Imamo čak jednog lika koji smatra da to nije u redu prema profesoru i školi. :blink:

Posted
Главу косату дајем, матуранткиње младе не дајем! :)

Deni je celav :)

n1437683013_31040_9181.jpg

A year ago. :da:

Posted
Mi smo tako milion puta hteli sa fizike da bežimo. Ali nikad nismo uspeli. (svi xD)

Imamo čak jednog lika koji smatra da to nije u redu prema profesoru i školi. :blink:

"Ne sme se bezati sa casova!'

'Sme!'

'Ne sme!'

:)

Posted (edited)
Pa nisam se ocelavio. :)

Ma to i nije toliko bitno, tvoj problem :) Nego, bitno si zaboravio - nambr of d bist?  :mhihi:

Edited by KazimKazim
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...