Night's Blood Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 Ja se iskreno plasim danasnjih klinaca, imam 9,5 godina mladju sestru koja ce jos malo poceti da izlazi a sredina nije ni najmanje sigurna. Iz o. skole pored njena jedan klinac je vec u popravnom domu, lozi se na nacizam i te fore, a '94. godiste je.
SkullKrusheR Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 ima i ovde gomila takvih klinaca. dosta je onih koji su bili dobri, ili josh uvek jesu, ali ih drushtvo kvari. npr. ima neki klinac iz vrbasa 93. godishte, trenirao sa mnom kosharku pre par godina, bio jako dobar momak. i ja ga jedno vreme nisam gledao uopshte, kad pre par dana brat mi pokazuje jednu njegovu skoriju sliku na fejsbuku, zagrljen sa nekim likom drzi pishtolj u ruci. katastrofa.
Night's Blood Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 ima i ovde gomila takvih klinaca. dosta je onih koji su bili dobri, ili josh uvek jesu, ali ih drushtvo kvari. npr. ima neki klinac iz vrbasa 93. godishte, trenirao sa mnom kosharku pre par godina, bio jako dobar momak. i ja ga jedno vreme nisam gledao uopshte, kad pre par dana brat mi pokazuje jednu njegovu skoriju sliku na fejsbuku, zagrljen sa nekim likom drzi pishtolj u ruci. katastrofa. Ma sve je otislo u ku**c! Ja se sa 15 godina nisam plasila da idem nocu sama, a sada sa 23 idem samo kolima nocu.
Zoidberg Posted April 3, 2009 Report Posted April 3, 2009 A jes' srednja zakon...Ja sam na kraju iste,i rado bih se vratio u prvi razred...Opustencija...Ko ce se sad jebatati po NS-u,uciti knjige od 500 strana itd...
Night's Blood Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 A jes' srednja zakon...Ja sam na kraju iste,i rado bih se vratio u prvi razred...Opustencija...Ko ce se sad jebatati po NS-u,uciti knjige od 500 strana itd... Posle osnovne ti nista nije obavezno, sam biras da ucis knjige od 500 str.
vudun Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 ne znam kako je u nishu, ali ovde su se 90-te vratile naveliko. svi klinci pocheli da nose er maks, da briju glave, voze motore, nose hladno oruzje u shkolu, slushaju zeldi muziku, svi su neki navijachi itd. fora je shto skoro niko od njih nije stariji od 93. godishta. ne kapiram to uopshte. Па 'бем ли га, не крећем се међ' данашњом дечурлијом. Ипак је мени '96-7-8 године било доба било максимално безбрижног и фул детињства. Моторе/скутере онда нико од нас није возио. Хладно оружје (скакавце, бодеже) такође нисмо носили. Имали смо класичне ферке, песничарење... један на један, како и треба. Мало више фудбалице и баскета...екстра. Вутре такође није било. Барем не у мојој основној, а била је прилично велика ( 6 одељења од по тридесетак ђака у разреду). Џоинте су мотали гимназијалци и средњошколци. Код нас покоја пљуга...чак су цурице више пушиле од нас дечкића. Ја прву цигарету сам запалио тек у седмом разреду, неки можда годину-две раније. Појединци нешто касније, а неки ни до дана данашњег. Данас сам пасионирани конзумент дувана...то сам постао већ у гимназији. Џоинт - ноу веј!
Footog Qpoos Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 (edited) Ja se iskreno plasim danasnjih klinaca, imam 9,5 godina mladju sestru koja ce jos malo poceti da izlazi a sredina nije ni najmanje sigurna. Iz o. skole pored njena jedan klinac je vec u popravnom domu, lozi se na nacizam i te fore, a '94. godiste je. hm...kad vec pomene 94to godiste...moj mladji brat je 94to godiste,ove godine ce u srednju...dobar je klinac,zeza i te fore,nije napaljeni klinac,ustvari jeste,al u granicama njegovih godina,svi su imali te fore...kada je bio prvi osnovne,a ja osmi,inicirao sam da se upise na tekvondo...i upisao se...i sada iza sebe ima 8 godina izucavanja te vestine...i crni pojas...nije cilj toga bio da bude napaljeni klinac,nego da zna da se brani...od takvih...bila je fora da bane nesto trenira,a ja trenirao fudbal,pa bila varijanta da i on to trenira...al se pojavilo nesto u skoli u vezi tekvondoa...i on to poceo da trenira...kol'ko tol'ko moze da se brani...jer su stvarno klinci danas 10 puta vece zlo nego pre 5/6 godina...u skolu,bilo osnovnu ili srednju idu k'o samuraji... Edited April 4, 2009 by Trne
Josif Visarionovič Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ja sam doziveo da mi klinac 96 godiste preti.Navatao sam ga i bilo mi je zao da mu bilo sta uradim,ali jebote gledaj ti u kakve to ekstreme ide
Footog Qpoos Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 svake godine se granica pomeri...tako ide...nazalost...
vudun Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Као и у сексу. Неке лујкице које су '95 годиште већ су ''пробушене.''
Footog Qpoos Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 mogu samo da pitam gde su te bile kada sam ja isao 7i razred...u srednju ce kretati sa decom u narucju...
hypnos Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 I odlična učenica. pa da ima sam i odlican uspjeh naravno ali da se ne hvalim
Denny Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Dve moje drugarice iz osnovne su sad trudne, a 90. smo godiste... K'o da su ciganke, jbt...
Bejbe Kompajler Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Ja sam, znači, omašila..... godinu dana... auh, već čujem kako mi kuca ono sranje.. onaj.. ono... onaj sat bre biološki.... ajde, brzo, oglas za oplodnju.... aaaaaaaaaaaa.... žurim, žurim, aaa!!!!!!
SkullKrusheR Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 moja komshinica, 91. godishte (propalitet obichni, pala drugi osnovne), se porodila pre par dana. momak joj neki par godina stariji propalitet koji ne ide nigde u shkolu, niti radi igde. ne znaju ni gde ce ziveti, a trebaju uskoro da se venchaju. isto tako se drugarica iz osnovne od mog ortaka, 92. godishte, karala sa celim timom americhkog fudbala vrbas hunters, i bila trudna u 8. osnovne. vidjao sam je dok je josh bila trudna, ali kasnije ne. valjda se porodila, udala za jednog od tih likova (valjda je on srecni otac, ko zna, mozda i nije) i odselila negde, u ns verovatno.
Bejbe Kompajler Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 To je slatko.. I ja sam sa 16 htela da rodim dete.... i to jednom članu foruma :)
Grobodan Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 To je slatko.. I ja sam sa 16 htela da rodim dete.... i to jednom članu foruma :) Yumetal dete
Bejbe Kompajler Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Taj rad, Grobe...... jbt, el se sećaš ti tog vremena.... tad sam bila mlada i glupa... sad sam samo glupa
Bata Trokrilni Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Pa zar već nema yumetal dece? Ja sam čuo za slučaj majke i ćerke na forumu.
Recommended Posts