Footog Qpoos Posted April 13, 2009 Report Posted April 13, 2009 juce mi umro profesor koji mi je trecinu skolovanja bio razredni staresina...bio dobar covek...nije nam bio do kraja razaredni,al smo ostali u kontaktu sa njim...pomagao nam je redovno,pravdao i slicno...nekada i ocene sredjivao...umro juce,a danas vec sahrana,pa nismo mogli mi iz srednje da se organizujemo...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 7, 2009 Report Posted May 7, 2009 Кад год одем у НС, осећам се к'о пре две - три године на великом одмору. Исти људи се друже, исте приче воде, излазе заједно, живе заједно у изнајмљеним становима... Јеб'о их НС... Šta oćeš time da kažeš? Imaš nešto protiv novosadskih lola?koji ti kurac? Prvo i osnovno drugarstvo i fer respect for life,a ne ko oni Beogradski pederi,svi se druze dok je do koristi,posle ti zabadaju nož u ledja,a neki nedaj bozem kurac u dupe. Sta,tebi bi smetalo da zajedno s nekom ragaćom ziviš u iznajmljenom stanu,gde nema matorih,gde radiš kako i šta oćeš,jebeš kad ti se digne,a i ne,pa ti ga samo pušiš,pa je snimaš mobilnim...pa pokazuješ ortacima,da požele i oni da je opale... nemaš ti pojma...idi u svoje žitište.idi!
METAL Man Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 43 obrisana posta na 6 strana. Kurve bebe kuruzove patike ko je lep a ko ruzan svadja jos jedna tema koja ne vodi nikuda dovidjenja...
Recommended Posts