kuruz Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Мој друг 2004. није ишао на матуру због Металике, а његов друг из одељења (иначе мој комшија који ме је и увео у мИЈетал) је морао, пошто су му његови рекли да ће га отерати од куће ако оде на концерт. :)
vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Комша ти је значи моје годиште. Сећам се да сам матурски рад бранио баш тог дана када је Металика свирала на ЈНА. Психологија беше ...
kuruz Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Аха, 85. Чак је и члан овог форума, Књаз Овога Света му је надимак.
Bejbe Kompajler Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Је л' ви то гледате моје слике на Фејсбуку? :hot: :hot: :hot: :) Dec ol ajm duing maj hol lajf :hot:
vudun Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Аха, 85. Чак је и члан овог форума, Књаз Овога Света му је надимак. Сад сам му провирио у профил. Пази ово, свеже: Razbijač-NAAĆI Ako si ti knez,ja sam Sultan na hiljadu žena.i sve ih jebem. Today, 13:19 :)
Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Аха, 85. Чак је и члан овог форума, Књаз Овога Света му је надимак. haha, Marko. Elem, meni je odbrana maturskog 6. i 7. juna. Ako je 6, onda super. Ako je 7, bojim se da neću moći na Amon Amarth. Ali s obzirom na to da maturski pišem iz istorije, koju niko normalan ne uzima u mojoj školi, valjda ćemo svi 6. završiti. (Ako zavisi od toga) Takođe se nerviram i zbog CAE ispita, nemam pojma kada će me potrefiti, poklopi li mi se sa prijemnim ili maturskim - nadrljala sam.
Zen Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Mmmmm...Domacica. U kojoj si ti to srednjoj bila? Drapshin za vreme studentskog protesta je tamo bila najbolja ganja u gradu
MudriPanj Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 zavrsio banjalucku gimnaziju - casovi su uvijek bili teski smor, a drustvo tako-tako imao sam super smijesnu razrednu koja je drzala fizicko i porijeklom je iz slovacke ali dosta je matora -> svi momenti sa njom su veliki plus
kuruz Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Сад сам му провирио у профил. Пази ово, свеже: Razbijač-NAAĆI Ako si ti knez,ja sam Sultan na hiljadu žena.i sve ih jebem. Today, 13:19 :) :) haha, Marko. Јеа, с њим сам провео првих 10 година живота, па после још две кад сам крен'о у средњу. :)
la Fée Verte Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 zavrsio banjalucku gimnaziju - casovi su uvijek bili teski smor, a drustvo tako-tako imao sam super smijesnu razrednu koja je drzala fizicko i porijeklom je iz slovacke ali dosta je matora -> svi momenti sa njom su veliki plus aaaaa.. Jarmila Cupać! Žena Zmaj! "Ajmo dećki izvadite curama motke!"
Footog Qpoos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 najbolja je srednja...nista ne radis,nemas obaveze,ludi profesori...nema brige,nema stres...mogao bi tako 100 godina!!
Ranis Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 skraceni casovi. najsrecniji dani su bili kad su skraceni chasovi!
Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Mi smo tamo negde u II godini non-stop protestovali zbog zagađenja, išli do rafinerije, štrajkovali. Svaki put kad se oglase sirene za hemijsku opasnost - ne idemo u školu. Još je sada i dobro, poznato je da Pančevačka gimnazija štrajkuje kad niko drugi ne.
Footog Qpoos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 meni razredna sve pravdala u skoli...bila pred penziju,mi joj poslednja generacija...jako se lozila na price koje imaju veze sa pomaganjem babi,dedi i sl... -gde si ti trne?ni juce nisi bio u skoli... -ma pomagao babi i dedi na selu,stari ljudi,pa ne mogu sami... -eto,jel vidite kako je nas trne vredan i odgovoran... i tada krece propoved o pomaganju matorcima...uglavnom smo se svi vadili na takve i sl.fore...bili smo svi da volontiramo tamo i tamo,pa nismo dosli jer smo dali krv,a izgubili smo opravdanje...i tako...a ustalom mog'o si da kupis i opravdanje za 50-100 dinara...al to samo kada ne dodjes jedno nedelju ili vise dan u skolu...
Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 haha Ja imam drugaricu koja se non-stop vadila na to da joj je umro neko u porodici. Ispade da je celu širu rodbinu sahranila za tih par godina.
Footog Qpoos Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 drugar bio u pritvoru/zatvoru par dana...ceo razred zna da je zatvoren...sem razredne... -gde si ti slobodane u skoli ovih dana? -ma bio kod babe na njivi da im pomazem... -pa jel bilo tesko? -ma robijao sam na njivi...od jutra do sutra... ovo je najbolje opravdanje...hahahahahaha
Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Drug iz razreda je, naravno, slagao da mu se cale zenio 4 puta. Rezultat toga je veoma mnogo 'rodbine'. Sve ih je sahranio.
:matija Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Hahaha. Kod mene nema tog vadjenja, opravdanje ili neopravdani. Sad mi skoro dala 4 iz vladanja zbog izostanaka. :/
Denny Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ja imam samo 4 neopravdanih. Ja sam vredan i uzoran ucenik.
El Karnisero Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ja sam sad treci srednje. Skola je zajebana a drustvo je tako-tako.Nisam odusevljen. Voleo bih u osnovnu da se vratim,koje je to zezanje bilo... Cuveni casovi geografije petkom...
Brynhildr Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Ja imam 2 neopravdana. I to zato što sam se uspavala.
Recommended Posts