oʞɾoƃ Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 (edited) http://www.metal-archives.com/band.php?id=23789 Otkrih ovaj kult pre par minuta, pa sam ga morao podeliti sa vama. Nacional-socijalistički američki thrash/black. Imaju samo full-length "Cult Of The Germanic Horde" iz 1998, ali su i dalje aktivni. Članovi su: The Sabbatic Goat (all vocal and lyrical magick, all guitars and bass, sound effects and insanity) The Mad Arab (all unholy drums and percussion) Edited April 2, 2009 by Gojko... Quote
Talvi Posted April 2, 2009 Report Posted April 2, 2009 Baja sa desne strane toliko obecava da prosto moram ovo da nadjem. Da ne pominjem ime benda koje je genijalno za sve pare. :) Quote
Lunar Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 Brate lik ima nick Mad Arab! XD A ovaj desno ne da obecava, nego.......... Quote
Arak Dai Posted April 4, 2009 Report Posted April 4, 2009 carevi su! imam album ovaj odavno znachiii uhhh treba samo omot da vidite debeli je tako do jaja nactan! Quote
Talvi Posted April 5, 2009 Report Posted April 5, 2009 Ladno ih neko sad postavio na mediaportal. :) Quote
Talvi Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Ma jbs ga, moras biti registrovan na portal da bi video link, nije kao svi ostali... A nesto me mrzi da se registrujem zbog njih. Quote
Recommended Posts