Jump to content

2009.04.24-28. *Beograd, Novi Sad, Valjevo, Subotica, Segedin* CiLiCe (NL) + DISDAINED (Ser) + Local Support

Recommended Posts

Posted
BalkanMassacreTour2009small.jpg

24.04.2009 – Petak – Dom Omladine, Valjevo, Serbia + SACRILEGIOUS (Death Metal)
25.04.2009 – Subota – Club Dvoriste, Novi Sad, Serbia + OBSCURED (Death Metal)
26.04.2009 – Nedelja – Club Sly – Subotica, Serbia + TBA (Hardcore)
27.04.2009 – Ponedeljak – Garabonczias Club - Segedin, Hungary + TBA
28.04.2009 – Utorak – Living Room SKC, Belgrade, Serbia + DRACONIC (Modern Metal)
Posted
:) a disdained kanda nisu daleko od toga? :confused: ko zna, možda i dođem na ovo pozerisanje :da:

xDDD

ne mogu reci. nisam slusao gledao 2-3 puta i ok je.. al ja kad se natankam svaki dm mi je dobar ;]

• 2 weeks later...
Posted

Samo da javim da je Subotica otkazana, a ostalo je sve OK (dodat je jos jedan nastup u Bugarskoj ali to vas ne zanima).

Hvala unapred svima koji ce posetiti ova desavanja, a za one koji misle da je ovo pozeraj hehe, pa nek ostanu kuci i slusaju tr00 MP3 fajlove :evotigana:

Posted
ej, sto u datumima za nasu zemlju pise i segedin? pripojio bane vojvodinu, a? :)

"Ma sve je to isti kurac." :)

Zezam se, zato sto je izmedju datuma u Srbiji, pa reko tako je ociglednije kad napisem sve redom, a ne sa rupom pa onda neko procita pogresno, ili ne vidi dobro, pa se zajebe kad je svirka u BG-u. :) A pored toga, ljudima iz Subotica, Sente, itd se vise isplate da odu tamo da nas gledaju, nega da se cimaju na jug.

Posted (edited)

A 'de je tu BL medj' datumima? :meshuggah:

Vidimo se prekosutra

:pivopije:

EDIT: tek sad mi se otvorio plakat, mislio sam na ove izdvojene datume :)

Edited by Apeiron
Posted
Samo da javim da je Subotica otkazana, a ostalo je sve OK (dodat je jos jedan nastup u Bugarskoj ali to vas ne zanima).

Prudish girls in disco-fashion

Enjoy peace, don't like any aggression

But we all know, they're so mad

Subotica is absolutely dead! :rockdevil:

Posted (edited)

Super nastup sinoc u BL!

Disdained objasnio kako se svira tehnicki death metal, i bez sumnje su najjaci srpski metal sastav danas, kad je rec o death metalu.

Cilice, matematika, preciznost, dobar zvuk, energija - odlican nastup.

Steta sto je publika bila malobrojna, mnogo bolja atmosfera se mogla napraviti, ali bendovi su odradili posao za 10.

Srecno na daljim koncertima, a izvestaj ce biti veceras na Serbian-Metal.org

:pivopije:

Edited by Apeiron
Posted (edited)

U Zagrebu nije bilo nesto.. No Inside My Casket i Failed Plan Artifact su bili dobri, a to je bitno :)

Veceras su u Sarajevu..

Edited by *Nameless*
Posted (edited)

pozdrav za ekipu is Disdained i Cilce,što nam pomogoše (Lobotomy) oko zvuka i svirke! :pivopije:

Žao nam je što smo morali brzo da odemo,ali imali smo obaveza!

srećno na daljim svirkama!

Edited by stringsfusion
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...