-Mare Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Moже. Али онај црни, ражени! Ipak nisam tru, uzeo sam integralni.
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 A ako neko ne voli kozu on nije pravi metalac? Ne mora da voli kozu. Može da voli i kokošku. A mogu i ovce za novce.
El Karnisero Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Da te pitam onako covecanski da te pitam,sta kenjas?
Talvi Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ne mora da voli kozu. Može da voli i kokošku. A mogu i ovce za novce. A ti ih, kao pravi heavy metalac, volis sve, jel'? Daj zajebi vise, fazon ti je na nivou cetvrtog osnovne.
Imrahil Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 To su pateticni pokusaji princa da bude duhovit.
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 To su pateticni pokusaji princa da bude duhovit. Jesi to sam zaključio, ili imaš pomoć?
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Jesi to sam zaključio, ili imaš pomoć? Ajde bre jadniće kuneš se tu kao nešto u satanu,izigravaš nekog opasnog metalca,juriš maloletne uspaljene gabore,i glumiš devojaćko ludilo.a pazi,da ti ga neki satanista gej,sgruva u ćmar,da vidiš kako bi odma išo u crkvu da se ispovediš,i da se krstiš.promeno bi ti odma veru,ćim bi satanski kurac osetio u guzici.nemaš ti pojma o životu.idi jebi nešto što ima menzis.,ajde,ajde...meca zove.
Guest HEFEST Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Nemam ja bas neko iskustvo sa forumima i treba vremena navici se. Uostalom nisam ni kliktao na to do sada. Ali da pokazem malo dobre volje od sad cu da klikcem, ali to nece promeniti ono sto cu pisati. Ovo je prica o vasem idolu u pogledu oblacenja i stila zivota. To je covek koji je promenio kod mnogih ljudi vidjenje rok muzike. Kod mene ne. Ja licno vise volim i roze periku, i cizme sa visokim platformama, tigraste kapute nego ovog gejcinu. Actually metal killed grunge. It is an inside story but this is what happed. Kurt Cobain heard all the rumors of how grunge killed metal and was intrigued to say the least. So he went into his recording room and put in an Iron Maiden CD to see what all the drama was about grunge killing metal. After listening to the CD he was upset that his crappy music is what supposedly killed this. He decided to change his music and tried to play some of the Iron Maiden songs. This didn't work out for him as all he knew was 3 cords so he became frustrated and then killed himself. No Cortney Love or some other conspiracy just a crappy guitar player who couldn't play real music like metal!
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Jesi to sam zaključio, ili imaš pomoć? Ajde bre jadniće kuneš se tu kao nešto u satanu,izigravaš nekog opasnog metalca,juriš maloletne uspaljene gabore,i glumiš devojaćko ludilo.a pazi,da ti ga neki satanista gej,sgruva u ćmar,da vidiš kako bi odma išo u crkvu da se ispovediš,i da se krstiš.promeno bi ti odma veru,ćim bi satanski kurac osetio u guzici.nemaš ti pojma o životu.idi jebi nešto što ima menzis.,ajde,ajde...meca zove.
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ajde bre jadniće kuneš se tu kao nešto u satanu,izigravaš nekog opasnog metalca,juriš maloletne uspaljene gabore Jesi siguran da su gabori?
Guest HEFEST Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 A ti ih, kao pravi heavy metalac, volis sve, jel'? Daj zajebi vise, fazon ti je na nivou cetvrtog osnovne. Ti sem sto nisi inteligentan, nemas ni smisla za humor. Decko ti treba malo svoju masineriju u glavi da podmazes sa malo Talvi zejtina.
Talvi Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 (edited) Ja licno vise volim i roze periku, i cizme sa visokim platformama, tigraste kapute nego ovog gejcinu. Naravno, rekoh ja da je metal gay. A, za tvoju informaciju, Kurt je voleo Maidene i Sabbath jos dok je bio klinac, to je barem opste poznato. Za tvoju informaciju, imam IQ preko 140 i odjebi vise. Edited May 21, 2009 by Talvi
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ti sem sto nisi inteligentan, nemas ni smisla za humor. Decko ti treba malo svoju masineriju u glavi da podmazes sa malo Talvi zejtina. Ja bik vam obojici svršio na temena.dobro je za kosu.kalorićno. a posle se dogovorite sa Princeom,kako će to da poapa.
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Za tvoju informaciju, imam IQ preko 140 i odjebi vise. Imam i ja, ali ne znam koliko tačno, nisu hteli nikad da mi kažu preciznu brojku kad sam radio test.
vudun Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Imam i ja, ali ne znam koliko tačno, nisu hteli nikad da mi kažu preciznu brojku kad sam radio test. Нису сироти људи знали, обрнуо си им бројило?
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Нису сироти људи знали, обрнуо си им бројило? Ja mislim da će pre biti zato što nisam insistirao da mi kažu.
Guest HEFEST Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 (edited) What might give metal the extra get-ahead over Grunge? The first popular answer will be the upbeat, positive, and no-worries values of hair metal. The ideas of enjoying your life and living for what you believe in are major concepts of metal. Another answer can be found in the music itself. Well-written music, performed by talented artists who know almost all there is to know about their instruments, always seem to last the longest. This is the music that sticks around, the music that you don’t get tired and bored of hearing after a few listens. Unlike modern music, heavy metal albums still sell after a few months. In fact, many 80’s metal albums are still selling today, 25 years later. Most modern albums, after the first year or so, stop selling and are completely forgotten. The last reason, though small, shows the contrast between the two different styles stage shows, and, in the big view of things, better shows the contrast between the two lifestyles. Throughout rock ‘n roll’s history, stage shows were always over the top entertainment and a major part of the lifestyle and the music. This is no different with hair metal. However, as Grunge rolled around, the stage show changed and became no more then the band standing on stage and singing the songs. There was no performance, no excitement, and no reason to check out their shows. Nastup na bini je veoma vazan, a zanimljiva i upecatljiva odeca veoma doprinose sveopstem utisku. Dosadni grandzovci, sanjihovim sivim i grao odorama mogu da me na saranu samo isprate. Edited May 21, 2009 by HEFEST
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Jesi siguran da su gabori? Prince,da te podući ćika Peca,dok te ne sretnem za ono što si mi srao,pa da te izlemam.znaći,sćitaj: 1.Đozlav si,neuredan,tršav,zapušten- MISLIŠ DA ĆE LEPA PIĆKA DA SE LOŽI NA TAKOG LIKA? 2.Građen si ko kurac (kojeg nemaš),i imaš dlake ispod pazuha,površine kišnih šuma(ne porići,rekle su mi)-ZNAĆI,TOTALNO SI DEMODE 3.Tvoje sfere interesovanja su za ubiti te. 4.Imaš funkcije mozga na nivou desetogodišnjeg deteta.Ti bi ribu koja nevoli Saxon,Motorhead i one Grobare,ubio od batina,što će reći,nisu ti baš sve koze a ni jarci na broju 5.Obitavaš na forumu,više nego najgori robijaš u samici za celu kaznu što je dobijo.-Je l' to zdravo? I reci ti sad meni,hoće li neka normalna,iole lepa,ili srednje klase,da juri ovakog mentola? Pa ti bre još ni svoje dupe ljucki ne znaš da obrišeš,a kamoli da zbariš neku da valja.I da zbariš,I DA SE jadnica,navuće,pa provaliće te za pet minuta,i ostaviti te.SHVATI,promeni se,uljudi se bar malo...plašim se da vrlo lako možeš postati gej ako ovako nastaviš. I ti možda sereš za medalju ovde na forumu,ali u prirodi,osećam da si nula,i da ne smeš da bekneš.nedo bog da ti lupi neko šamar,usro bi se i upišo u isto vreme u gaćarone.
Talvi Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 However, as Grunge rolled around, the stage show changed and became no more then the band standing on stage and singing the songs. There was no performance, no excitement, and no reason to check out their shows. Oh, yes, there was: http://www.youtube.com/watch?v=qmkUe8qr3kk Jel' shvatas ti glupost ovoga sto si postavio: "the stage show changed and became no more then the band standing on stage and singing the songs"??? Pa to je jedino zbog cega bilo ko normalan i ide na koncerte. Jebe mi se i za scenski nastup i za kostimografiju i sve ostalo.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Imam i ja, ali ne znam koliko tačno, nisu hteli nikad da mi kažu preciznu brojku kad sam radio test. Nisu tebi,rekli kolegama,pa ti se podsmevali. PIGLU!!!!!!!
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Prince,da te podući ćika Peca,dok te ne sretnem za ono što si mi srao,pa da te izlemam.znaći,sćitaj: 1.Đozlav si,neuredan,tršav,zapušten- MISLIŠ DA ĆE LEPA PIĆKA DA SE LOŽI NA TAKOG LIKA? 2.Građen si ko kurac (kojeg nemaš),i imaš dlake ispod pazuha,površine kišnih šuma(ne porići,rekle su mi)-ZNAĆI,TOTALNO SI DEMODE 3.Tvoje sfere interesovanja su za ubiti te. 4.Imaš funkcije mozga na nivou desetogodišnjeg deteta.Ti bi ribu koja nevoli Saxon,Motorhead i one Grobare,ubio od batina,što će reći,nisu ti baš sve koze a ni jarci na broju 5.Obitavaš na forumu,više nego najgori robijaš u samici za celu kaznu što je dobijo.-Je l' to zdravo? I reci ti sad meni,hoće li neka normalna,iole lepa,ili srednje klase,da juri ovakog mentola? Pa ti bre još ni svoje dupe ljucki ne znaš da obrišeš,a kamoli da zbariš neku da valja.I da zbariš,I DA SE jadnica,navuće,pa provaliće te za pet minuta,i ostaviti te.SHVATI,promeni se,uljudi se bar malo...plašim se da vrlo lako možeš postati gej ako ovako nastaviš. I ti možda sereš za medalju ovde na forumu,ali u prirodi,osećam da si nula,i da ne smeš da bekneš.nedo bog da ti lupi neko šamar,usro bi se i upišo u isto vreme u gaćarone. Pa ti nisi rekao da one mene jure, već da ja jurim njih. Pa te pitam, jesi li siguran da su te maloletnice što ih ja jurim gabori?
Recommended Posts