Jump to content

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Pa vidi se uticaj Kinga u Prinčevom pevanju, priznaćete...

Realno.

Боји се сигурно. Али једино овог Кинга.

God hates Nu metal. Dobar je on, ali jedan je kralj, i on nije napisao Diabolus in musica.

Posted
Pa vidi se uticaj Kinga u Prinčevom pevanju, priznaćete...

Kerry King-a mozda,ali posto nikada nismo culi njega kako peva,uticaj ostaje misterija. :da:

Jedan je kralj, i on nije napisao Diabolus in musica.

Onda nije kralj.

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
Daktilografkinja - originalno, moram da priznam.

pa bolje nego prince of darkness

Guest HEFEST
Posted
1. Ne mozes mi suditi po jednom postu.

2. Da, slusam Nu Metal, izmedju ostalog. Ali, ne onakav za kakvog ga ti smatras.

3. Sve sam ja to prosao, veruj mi. Slusam metal otkad znam za sebe i tvoja teza o kvalitetnoj muzici uopste ne drzi vodu.

To sto si ti kivan na TV trendove i moderne pravce je tvoj problem.

Bez objektivnosti necu ni da ulazim u raspravu.

Za pod 1. Izvini.

Za pod 2. Jednostavno nema izgovora - No art = No fart

Za pod 3. Ja znam mnogo ljudi koji su u pocetku slusali cool muziku i kako su godine prolazile tako je i njihov muzicki ukus slabio, nestajao i na kraju nestao tj. prelaz sa heavy-a na narodnjake, tehno i slicne gluposti. Zakljucak neutralnog posmatraca bi bio da to sto je on u pocetku slusao dobru ziku nije nista vise od puke slucajnosti i srece. Sustina nije shvacena!!!

Posted

Mene baš smara taj veseli folk metal, Korpiklaani, Turisas i slično. Sutra ću da čujem kako Turisas izvodi uživo Rasputina, koga su oskrnavili. Takva pesma zaslužuje da se mnogo ozbiljnije obradi.

Posted

Ne, već nekom Guardian-ovskom power metal fazonu. Pesma govori o ubistvu čoveka, i to vrlo kontroverznog čoveka, nije to nimalo smešno, da bi se od toga pravila zajebancija. Boney M su fino uklopili ruske folk melodije, a Finci to oskrnavili, kako samo oni znaju i umeju.

Posted

Ti jos uvek ne shvatas da je ta pesma zajebancija i u originalu? Pa pogledaj tekst, covece, peva se o tome kako je Raspucin bio veliki jebac (sto je, sustinski, tacno :) ).

Posted
Pa gde drugde da se prica "metal koji ja slusam je mracniji od metala koji ti slusas".

:):):)

ne zaboravi na "ti nisi troo! samo sam ja troo!" :rolleyes::)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...