oʞɾoƃ Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Pa vidi se uticaj Kinga u Prinčevom pevanju, priznaćete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Rogati Kopitar se boji Kinga. Боји се сигурно. Али једино овог Кинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Pa vidi se uticaj Kinga u Prinčevom pevanju, priznaćete... Realno. Боји се сигурно. Али једино овог Кинга. God hates Nu metal. Dobar je on, ali jedan je kralj, i on nije napisao Diabolus in musica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Pa vidi se uticaj Kinga u Prinčevom pevanju, priznaćete... Kerry King-a mozda,ali posto nikada nismo culi njega kako peva,uticaj ostaje misterija. Jedan je kralj, i on nije napisao Diabolus in musica. Onda nije kralj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ajd da prekinemo tu raspravu - bilo bi vrh videti dva Kinga na stejdzu ne mislim na Princa Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Princ na stejdzu sa mikrofonom u ruci?!?Brrrrr,najezim se na samu pomisao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Izvoli, pa se ježi: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...0&start=300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Izvoli, pa se ježi: http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...0&start=300 E,mozes li tu sliku i kod mene na profilu da je okaćiš,ili morem sam da je preuzmem? Ćisto da imam za analizu sa saborcima u firmi,u ćasovima dokolice,dok mi ispod stola,daktilografkinja pajser siše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Daktilografkinja - originalno, moram da priznam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Daktilografkinja - originalno, moram da priznam. pa bolje nego prince of darkness Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 1. Ne mozes mi suditi po jednom postu. 2. Da, slusam Nu Metal, izmedju ostalog. Ali, ne onakav za kakvog ga ti smatras. 3. Sve sam ja to prosao, veruj mi. Slusam metal otkad znam za sebe i tvoja teza o kvalitetnoj muzici uopste ne drzi vodu. To sto si ti kivan na TV trendove i moderne pravce je tvoj problem. Bez objektivnosti necu ni da ulazim u raspravu. Za pod 1. Izvini. Za pod 2. Jednostavno nema izgovora - No art = No fart Za pod 3. Ja znam mnogo ljudi koji su u pocetku slusali cool muziku i kako su godine prolazile tako je i njihov muzicki ukus slabio, nestajao i na kraju nestao tj. prelaz sa heavy-a na narodnjake, tehno i slicne gluposti. Zakljucak neutralnog posmatraca bi bio da to sto je on u pocetku slusao dobru ziku nije nista vise od puke slucajnosti i srece. Sustina nije shvacena!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ok ako neko voli takve stvari ali ja sam oduvek bio za mol, ne za dur. istu pricu govori i haris dzinovic u jednom intervju.sto se mene tice neki folk metal ume da bude dobar i ako je veseo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Mene baš smara taj veseli folk metal, Korpiklaani, Turisas i slično. Sutra ću da čujem kako Turisas izvodi uživo Rasputina, koga su oskrnavili. Takva pesma zaslužuje da se mnogo ozbiljnije obradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ma da, ta pesma je bas dusu dala za izvodjenje u nekom teskom, sympho aranzmanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ne, već nekom Guardian-ovskom power metal fazonu. Pesma govori o ubistvu čoveka, i to vrlo kontroverznog čoveka, nije to nimalo smešno, da bi se od toga pravila zajebancija. Boney M su fino uklopili ruske folk melodije, a Finci to oskrnavili, kako samo oni znaju i umeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ti jos uvek ne shvatas da je ta pesma zajebancija i u originalu? Pa pogledaj tekst, covece, peva se o tome kako je Raspucin bio veliki jebac (sto je, sustinski, tacno ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Princ je verovatno dusu isplakao nad tom pesmom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Jbt, citam ovu temu i smejem se. Mislim, mogu i da placem, ali smejati se je lakse. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 On je bio veliki jebač, čak mu i penis čuvaju u nekoj tegli. Ali je tragično nastradao, a pre toga je prorekao i sudbinu carske porodice. zajebana je to priča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 A mi smo, inace, retardi pa ne znamo ko je bio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ma znamo, ali zajebana je to priča... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ne mogu da verujem! :) :) Ova tema jos postoji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Nemoj da baksuziras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Ne mogu da verujem! :) :) Ova tema jos postoji! Pa gde drugde da se prica "metal koji ja slusam je mracniji od metala koji ti slusas". :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted April 23, 2009 Report Share Posted April 23, 2009 Pa gde drugde da se prica "metal koji ja slusam je mracniji od metala koji ti slusas". ne zaboravi na "ti nisi troo! samo sam ja troo!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts