Talvi Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 ne zaboravi na "ti nisi troo! samo sam ja troo!" Kad budes posedovala 1% znanja potrebnog za postovanje na ovoj temi, a narocito za zajebavanje bilo koga drugog, onda se javi.
Talvi Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 A kako si ti to shvatio,o metalu znam bolje od pola foruma,i zato mogu da kazem da je ta muzika pukla.. jedna lepa pesma za sve "troo" metalce I sta, ti si sad kao neki mesija dosao da nam saopstis tu sokantnu istinu? I evo, ja volim black metal ali mnogo volim i Rob Zombie-ja i The Prodigy, ne vidim u cemu je fazon.
darkmiss Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Kad budes posedovala 1% znanja potrebnog za postovanje na ovoj temi, a narocito za zajebavanje bilo koga drugog, onda se javi. kad vishe ne budes bio iskompleksirani frigid jav... nemoj ni tad da se javljas, opet neces imati nista pametno da kazes.
Talvi Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 kad vishe ne budes bio iskompleksirani frigid jav... nemoj ni tad da se javljas, opet neces imati nista pametno da kazes. Frigid? Hahahahahahahah, lepo, lepo, tako mlada a vec zna za frigidnost...
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Nije ova tema tako loša, a kad je otvorena na pogrešnom podforumu, pomislio sam da neće potrajati ni dan.
darkmiss Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Frigid? Hahahahahahahah, lepo, lepo, tako mlada a vec zna za frigidnost... znam ja stosta... hoces da te naucim? Nije ova tema tako loša, a kad je otvorena na pogrešnom podforumu, pomislio sam da neće potrajati ni dan. ljubavi, nemoj da mi upadas u raspravu, sad ce ovaj troo metalac da mi objasni neke stvari...
Talvi Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 znam ja stosta... hoces da te naucim? Ne mozes da me naucis nicemu novom, ali sam u principu uvek zainteresovan za nova poznanstva te prirode, pa ako bas insistiras...
darkmiss Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 (edited) tacno. zato ja muvam njega! edit: al on uvek pobegne, kao sad... Edited April 23, 2009 by DarkMiss
Denny Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Otisao je da obrise menstrualnu krv sa erektivnog penisa.
darkmiss Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Otisao je da obrise menstrualnu krv sa erektivnog penisa. svrlja s drugim, koje imaju obilnije menstruacije...
Bata Trokrilni Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Menstruacije? Ja sam mislio da je ovo tema o metalu...
oʞɾoƃ Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 A kako si ti to shvatio,o metalu znam bolje od pola foruma,i zato mogu da kazem da je ta muzika pukla.. A ja o metalu znam bolje od 55.82% foruma, i zato mogu da kažem da si retard...
Grobodan Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Jesi cuo za Mastodon, Gojiru, Enslaved, Isis...?
Talvi Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) Gojira electro/black/doom? Idi javi im to, da ne zive ljudi u zabludi sta sviraju. I Isis nije doom. a kad ih vec pominjes bolje da si pomenuo Einherjer koji su kvalitetniji od njih Dovidjenja. Edited April 24, 2009 by Talvi
Grobodan Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Gojira - Electro black doom? A sto se tice Enslaveda, poslusaj poslednje albume pa dodji... zavrsavam ja ovde.
Guest Razbijač-NAAĆI Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Ne mora ni da bude doom ali je opet sranje...i nemam pametnija posla nego da slusam enslaved kad ima toliko kvalitetnije muzike od glupih kretena koji se tripuju da su vikinzi.. klasican primer jednog dobrog i kvalitetnog metal band-a http://www.youtube.com/watch?v=uTGraq5eT60...feature=related razumeš se ti u metal ko marica u kriv kurac.znaš bolje o metalu od pola foruma,a ne znaš pola bendova.jebo te jutub.kupujes li ti diskove i kazete uopšte,metal sveznaoće,pa da tako sereš? i samo da te ćujem o manowar,ac/dc,metallica,prićaš nešto ruzno,obećajem ti kupanje u mulju i kitu u bulju.i jebo te taj gej avatar.baš je gej.
lemmy sixx Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 ljubavi, nemoj da mi upadas u raspravu, sad ce ovaj troo metalac da mi objasni neke stvari... Pa budi pocastvovana sto ti u raspravu o metalu upada srpski King Diamond.
delay Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) razumeš se ti u metal ko marica u kriv kurac.znaš bolje o metalu od pola foruma,a ne znaš pola bendova.jebo te jutub.kupujes li ti diskove i kazete uopšte,metal sveznaoće,pa da tako sereš? i samo da te ćujem o manowar,ac/dc,metallica,prićaš nešto ruzno,obećajem ti kupanje u mulju i kitu u bulju.i jebo te taj gej avatar.baš je gej. pa metallica su konzumerski pederi, pijanice i americke patriote, sto ih spusta u mojim ocima onoliko, acdc steta sto ih neko ne posalje u penziju, a manowar se tripuju bez realne osnove da budu cak i pro wrestleri, znaci izgazio bi ih i ti ko pickice, pa sta tu ima da se prica. sve je to pozeraj bez mozga, poz edit> sto ga ne razlikuje od pozeraja sa mozgom. Da nam zivi zivi rad! ae Edited April 24, 2009 by Vidi Ovo Broji
darkmiss Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Pa budi pocastvovana sto ti u raspravu o metalu upada srpski King Diamond. pa i jesam... ja sam pocastvovana samo njegovim virtuelnim prisustvom...
Recommended Posts