darkmiss Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 :udri: ja ne znam da li si ti stvarno toliko glup, il se foliras jer mislis da je to kul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Mislim da je on fake, a ti true. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 (edited) aj, necu nikog da vredjam... Edited April 24, 2009 by DarkMiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 :udri: ja ne znam da li si ti stvarno toliko glup, il se foliras jer mislis da je to kul... Foliram se da sam glup jer mislim da je to stvarno kul. Aj isprocesiraj sad tu rečenicu, pa se iskuliraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 taj nekrowizard je stvarno coool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 24, 2009 Report Share Posted April 24, 2009 Omg, dete, konsultuj psihologa. Kad kažeš tako nešto, argumentuj zbog čega misliš tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Mozda zato sto si jebeni jadnik? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KinSlayer Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Mozda zato sto si jebeni jadnik? Tebe ništa nisam pitao. Treba Gojko da odgovori, a usput i da objasni zašto naziva detetom osobu koja je svega 4 godine mlađa od njega. Po toj logici ja imam još više prava da se Gojku obratim sa "dete", ali neću, jer je debilno na taj način omalovažavati ljude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Ne, već nekom Guardian-ovskom power metal fazonu. Pesma govori o ubistvu čoveka, i to vrlo kontroverznog čoveka, nije to nimalo smešno, da bi se od toga pravila zajebancija. Boney M su fino uklopili ruske folk melodije, a Finci to oskrnavili, kako samo oni znaju i umeju. Misliš producenti Boney M-a? I ono ruske melodije? Ti ako si normalan...au prijatelju. Ne lupaj. U djubretu zvanom Boney M, osim one visoke crnkinje niko nije pevao stvarno, osim što su na koncertima otvarali usta i plejbekisali poput Milli Vanilli i sličnih govana. Finci oskrnavili skrnav...tragedija je da su uopšte Boney M i imali tu ''pesmu''. Kontroverzna pesma ''ra-ra-rasputin, lover of the russian queen''...''Russia's greatest love machine'', ''he danced really wunderbar'' zaista kontroverzno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Meni je to jedna od najboljih nemetal pesama što postoje u "popularnoj" muzici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Za pod 3. Ja znam mnogo ljudi koji su u pocetku slusali cool muziku i kako su godine prolazile tako je i njihov muzicki ukus slabio, nestajao i na kraju nestao tj. prelaz sa heavy-a na narodnjake, tehno i slicne gluposti. Zakljucak neutralnog posmatraca bi bio da to sto je on u pocetku slusao dobru ziku nije nista vise od puke slucajnosti i srece. Sustina nije shvacena!!! Ne lupetaj. Ako neko sluša dobru muziku, pa se prešalta na djubre, to je puka slučajnost i sreća? čega sreća? Prvo, svako ko istrenira uho na kvalitetnu i ''cool'' muziku, nikad neće da pređe da sluša Mileta Kitića ili Kseniju Pajčin. Drugo je što neko ''sluša'' određeni bend koji ima ''stadionsku'' popularnost i koji je trenutno zastpljen u svim medijima, pa eto čisto da se ne izdvaja od drugih, i da bude malo ''in''. Takvih ljudi imaš brdo po celoj Srbiji, a i svetu. Drugo, što se tiče godina, normalno je da će svako s godinama da prlazi na mirniju i opušteniju muziku. Deda od 70 godina sigurno neće slušati ''Crimfall'' ili ''Burning Witch'', da slemuje po sobi, i da babu raspaljuje po mlohavoj guzici i da joj viče: ''Palim li te bjach?''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 (edited) Metal je uvijek u modi. Edited April 25, 2009 by Just Like a Timepiece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Drugo, što se tiče godina, normalno je da će svako s godinama da prlazi na mirniju i opušteniju muziku. Deda od 70 godina sigurno neće slušati ''Crimfall'' ili ''Burning Witch'', da slemuje po sobi, i da babu raspaljuje po mlohavoj guzici i da joj viče: ''Palim li te bjach?''. Hajde onda objasni kako dede mogu da stvaraju tu istu muziku, al' nemoj reći zbog para. Deda koji samo sluša ne mora da headbanguje protiom - kontam da je mnogo teže biti metal muzičar, nego slušalac metala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Hajde onda objasni kako dede mogu da stvaraju tu istu muziku, al' nemoj reći zbog para. Deda koji samo sluša ne mora da headbanguje protiom - kontam da je mnogo teže biti metal muzičar, nego slušalac metala. Koji deda od 70 godina svira metal danas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Onaj car iz The County Medical Examiners. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 A dje nadje njih? To je onaj pjevac koji growl-uje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Koji deda od 70 godina svira metal danas? Dio ima 67, a ima ih još dosta sa preko 60. Ako oni mogu da prave tu muziku, logično je da ima i njihovih vršnjaka koji bi to slušali. 1980. kad su Maideni svirali "Just 16, a pickup truck..." po broju godina su bili daleko bliži nekome ko ima 16, nego sada. Zar nije onda prirodnije da danas ima više starije publike, bez obzira na to što stalno nadiru nove gomile mladih metalaca? Ja se već duže vreme nosim mišlju da snimim pesmu koja će govoriti o sukobu generacija, ali ovoga puta iz ugla matoraca. Tj. u toj pesmi bi matorac, heavy metalac koji sluša metal od njegovih početaka, prozivao sina koji ne voli metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 To obavezno da uradis, i da nam das lirike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlladimir Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Onaj car iz The County Medical Examiners. Taj čovek ima 60 godina, a ubačen je u bend fore radi. Niti peva niti stvarno svira bass. Ja se već duže vreme nosim mišlju da snimim pesmu koja će govoriti o sukobu generacija, ali ovoga puta iz ugla matoraca. Tj. u toj pesmi bi matorac, heavy metalac koji sluša metal od njegovih početaka, prozivao sina koji ne voli metal. Koje je to dno od oca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Za pod 3. Ja znam mnogo ljudi koji su u pocetku slusali cool muziku i kako su godine prolazile tako je i njihov muzicki ukus slabio, nestajao i na kraju nestao tj. prelaz sa heavy-a na narodnjake, tehno i slicne gluposti. Zakljucak neutralnog posmatraca bi bio da to sto je on u pocetku slusao dobru ziku nije nista vise od puke slucajnosti i srece. Sustina nije shvacena!!! Ja slusam death i black metal i narodnu muziku znaci ja slusam i dobru i losu?cudan ti je malo rezon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Misliš producenti Boney M-a? I ono ruske melodije? Ti ako si normalan...au prijatelju. Ne lupaj. ja sam cuo da su boney m krali makedonske narodne pesme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Koje je to dno od oca. Kamo sreće da je i moj ćale bio takav. Bez starca nema udarca. Svaka čast matorcima koji održavaju plamen heavy metala. Klinci nemaju taj osećaj, krenu pa batale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 Za pod 3. Ja znam mnogo ljudi koji su u pocetku slusali cool muziku i kako su godine prolazile tako je i njihov muzicki ukus slabio, nestajao i na kraju nestao tj. prelaz sa heavy-a na narodnjake, tehno i slicne gluposti. a po cemu je heavy metal bolji od narodne muzike ili recimo od hardcore tehna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crna_Dama Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 (edited) Ne lupetaj. Ako neko sluša dobru muziku, pa se prešalta na djubre, to je puka slučajnost i sreća? čega sreća? Prvo, svako ko istrenira uho na kvalitetnu i ''cool'' muziku, nikad neće da pređe da sluša Mileta Kitića ili Kseniju Pajčin. Drugo je što neko ''sluša'' određeni bend koji ima ''stadionsku'' popularnost i koji je trenutno zastpljen u svim medijima, pa eto čisto da se ne izdvaja od drugih, i da bude malo ''in''. Takvih ljudi imaš brdo po celoj Srbiji, a i svetu. Drugo, što se tiče godina, normalno je da će svako s godinama da prlazi na mirniju i opušteniju muziku. Deda od 70 godina sigurno neće slušati ''Crimfall'' ili ''Burning Witch'', da slemuje po sobi, i da babu raspaljuje po mlohavoj guzici i da joj viče: ''Palim li te bjach?''. Da,slazem se. Edited April 25, 2009 by Crna_Dama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts