Jump to content

Recommended Posts

Guest HEFEST
Posted
Mene samo zanima ko te je slagao za podvučeni deo. Brate, zračiš glupošću, svaki post ti je sve gori. Najtipičnija moguća metalčuga. Ajde, razlikuju se ukusi, neko voli ovo da nosi, neko ono, ali da ti uzmeš nas da UBEĐUJEŠ kako je koža obeležje muževnosti, praćeno psihološkom analizom homoseksualaca koja veze sa mozgom nema, to je mnogo.

Prvo, psiholoska analiza je tacna. Pitaj nekoh psihologa pa da prodiskutujemo. Ja uvek pricam potkrepljeno cinjenicama pa ako nekom istina smeta ja tu nista ne mogu. Hvala ti za kompliment - metalcuga jesam. Ako budes ti ti ponovio pred osnivacima ovog foruma mozda me uvrste u kucu slavnih. Pazi jednu stvar, kozu su pederi poceli da nose tek krajem 70-tih godina sto znaci da su je ukrali iz rok kulture. I jos jedna DOGMA - ukusi su razliciti - To je recenica koja me toliko iritira da je bolje da si me aknuo dlanom. Razliciti su ljudi i mozgovi, a ukusi ne jer ne postoje sami po sebi. Svako svojim razumom klasifikuje stvari na dobre i lose. Ali to direktno vodi do zakljucka da ne mogu svi biti u pravu. Sto se tice mojih postova ni ne ocekujem da ih shvatis na prvu. Ni ja nisam posisao svu mudrost sveta za jedan dan. Trebale su godine.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
ali zar ne shvatate cemu vodi sve to u vezi sa danasnjom modom, politikom tv i radio stanica da se samo "normalna" odeca nosi i "normalna" muzika slusa jedna velika zavera da se ljudi ukalupe u poslusne ovcice koje ne razmisljaju svojom glavom. Iste te ovcice nece u buducnosti znati ni da se pobune protiv vladajuce klase. Zgodno zar ne? Retki su ljudi koji sagledavaju siru sliku. Kako vreme odmice sve redji.

Са овим што си написао се већ слажем. :da:

Posted

Da naglasim jednu stvar: covek moze da izgleda kao metalac a da ne bude obucen kao S/M kreatura. Postoji jedna sasvim lepa razlika izmedju tih stvari. Mozes ti nositi malo ozbiljniju odecu koja nije bas sasvim u trendu a da opet izgledas drugacije od drugih, ali bez lanaca, katanaca i ostalih sranja i da pritom izgledas sasvim uljudno i normalno. Sto se frizure tice - ne moras imati regularnu dugu kosu da bi bio metalac do panja. Evo ti i primera:

amorphis_IMG_1581.jpg

tomi-solki.jpg

68415.jpg

Iskreno, poznajem vrlo malo metalki koje se NE loze na doticnog i sve bi mu dale u sekundu, ali covek je, kao sto vidis, miljama daleko od onoga sto ti podrazumevas pod PRAVIM metalcem.

Posted (edited)
ukusi su razliciti - To je recenica koja me toliko iritira da je bolje da si me aknuo dlanom. Razliciti su ljudi i mozgovi, a ukusi ne jer ne postoje sami po sebi.

Ukus podrazumeva skup svih estetskih načela neke osobe iz koje prostiče određeni sud, prema tome, ne može da ne postoji, jer svaka osoba ta načela poseduje. Ti kažeš za komad odeće da je ružan. Ja kažem da je lep. Da li to znači da je samo jedan od nas u pravu? I ako je tako, koji je to univerzalni kriterijum prema kojem će se odmeriti istina?

Svako svojim razumom klasifikuje stvari na dobre i lose.

Nije tačno. Ja prvi apsolutno ne delim stvari na dobre i loše.

Pazi jednu stvar, kozu su pederi poceli da nose tek krajem 70-tih godina sto znaci da su je ukrali iz rok kulture.

Pa nisu pederi sa neke druge planete pa da KRADU stil :) Zar ti ne zvuči logičnije da je koža prosto počela da se nosi krajem 70-ih godina, bez obzira da li su je nosili pederi ili heteroseksualci?

Ni ja nisam posisao svu mudrost sveta za jedan dan. Trebale su godine.

Znači, na kraju si ipak uspeo? :)

Edited by Gojk O)))
Guest HEFEST
Posted
Znaci treba se pobuniti dugom kosom i metalom?Ti momak imas ozbiljan problem komunikacije sa neistomisljenicima

Vi ste gomila ljudi koja se vodi politikom osoblja RTV B92 i izvlaci stvari iz konteksta i predstavlja ih u ruznom svetlu. Ja nisam neki zutokljunac kog mozete da nadgovorite nekim polu sumanutim recenicama. Nisam rekao da je to jedini nacin, ali da se pobuniti treba-stvarno treba. Ne znam koliku vam platu imaju mamice i tatice, ali kada sami budete krvav leb sa 7 kora zaradjivali pitacu vas. Svakako preferiram raznolikost. Ne nose svi ruzicaste perike. Meni najgej na primer hammet koji lakira nokte i ruku na srce izgleda kao pedercina. A taj sto je stavio Dikinsona kao primer neka se preispita i pogleda na vrhu strane koji je ovo sajt. Ne znam samo kako vas nije sramota takvih prica. Za to je takodje kriv smrdljivi grundge - samo karirane kosuljice i sve je kul. Hahahaha

Posted
A taj sto je stavio Dikinsona kao primer neka se preispita i pogleda na vrhu strane koji je ovo sajt.

Aha, znači ako neko sluša metal, ne sme da kaže da je Dikinson gej? Toliko o pobuni, slobodi i različitosti...

Posted
A taj sto je stavio Dikinsona kao primer neka se preispita i pogleda na vrhu strane koji je ovo sajt. Ne znam samo kako vas nije sramota takvih prica. Za to je takodje kriv smrdljivi grundge - samo karirane kosuljice i sve je kul. Hahahaha

Kao sto rekoh, u ovoj muzici sam vec 12 godina i mogu da mislim sta hocu. Inace, volim grunge i stalno nosim karirane kosuljice. :wub:

Posted

isis.jpg

Evo ovi metalci isto imaju cool oblacenje.

inache nekako me mrzi da ulazim u ovu diskusiju, smao cu reci nemojte previshe da generali8zujete stvari. :)

Posted
Vi ste gomila ljudi koja se vodi politikom osoblja RTV B92 i izvlaci stvari iz konteksta i predstavlja ih u ruznom svetlu. Ja nisam neki zutokljunac kog mozete da nadgovorite nekim polu sumanutim recenicama. Nisam rekao da je to jedini nacin, ali da se pobuniti treba-stvarno treba. Ne znam koliku vam platu imaju mamice i tatice, ali kada sami budete krvav leb sa 7 kora zaradjivali pitacu vas. Svakako preferiram raznolikost. Ne nose svi ruzicaste perike. Meni najgej na primer hammet koji lakira nokte i ruku na srce izgleda kao pedercina. A taj sto je stavio Dikinsona kao primer neka se preispita i pogleda na vrhu strane koji je ovo sajt. Ne znam samo kako vas nije sramota takvih prica. Za to je takodje kriv smrdljivi grundge - samo karirane kosuljice i sve je kul. Hahahaha

Ti prvi izvlacis iz konteksta,znaci mi smo glupi i padamo pod uticaj medija a ti si iznad nas?Mada poznata mi je ta grupa ljudi,tu nesto seres kako sam zaradjujes,naravno da ces mrzeti ceo svet jer bi radije sedeo u fotelji i po vazdan ladio muda.

to bi svako radio,ali ako si vec izabrao taj put onda ko te jebe,ima nas koji studiramo i ne razmisljamo kao tipican metalac

Guest HEFEST
Posted
Ukus podrazumeva skup svih estetskih načela neke osobe iz koje prostiče određeni sud, prema tome, ne može da ne postoji, jer svaka osoba ta načela poseduje. Ti kažeš za komad odeće da je ružan. Ja kažem da je lep. Da li to znači da je samo jedan od nas u pravu? I ako je tako, koji je to univerzalni kriterijum prema kojem će se odmeriti istina?

Nije tačno. Ja prvi apsolutno ne delim stvari na dobre i loše.

Pa nisu pederi sa neke druge planete pa da KRADU stil :) Zar ti ne zvuči logičnije da je koža prosto počela da se nosi krajem 70-ih godina, bez obzira da li su je nosili pederi ili heteroseksualci?

Znači, na kraju si ipak uspeo? :)

To sto kazes meni nije logicno jer su homoseksualci kasnije poceli!!! Univerzalni kriterijum je zdrav razum u saradnji sa cinjenicama. Kao i za sve u zivotu. Ta rasprava o kozi postoji i mozete je verovatno naci na netu. Poznati svetski psiholozi su i dosli do tog zakljucka sto se tako divno poklopilo sa mojim misljenjem. Ponavljam - meni su cinjenice vazne. Zbog toga i jesam ateista jer ne verujem u bajke. Pocitajte malo knjigu Vrelo mudrosti od Valtazara Gracijana i nadjite deo gde pise sta je najveca nesreca za pametnog coveka i videcete kako se ja osecam u prici sa vama.

Posted
To sto kazes meni nije logicno jer su homoseksualci kasnije poceli!!!

Prvi je kožu u metal uveo Halford, koji je bio gej. Zar nije bedan osećaj da je nešto u šta se kuneš samo pokušaj prikrivanja i zamazivanja očiju jednog homoseksualca?

Guest HEFEST
Posted
isis.jpg

Evo ovi metalci isto imaju cool oblacenje.

inache nekako me mrzi da ulazim u ovu diskusiju, smao cu reci nemojte previshe da generali8zujete stvari. :)

Ovo tebi cool. Bice skoro propast sveta. Da mi nisi rekao da su metalci mislio bi da su neki indy pop.

Guest HEFEST
Posted
Prvi je kožu u metal uveo Halford, koji je bio gej. Zar nije bedan osećaj da je nešto u šta se kuneš samo pokušaj prikrivanja i zamazivanja očiju jednog homoseksualca?

Kazes Halford prvi? Strrrrrrrraaaaaaaasno!!! Pa jesi li cuo za Elvisa sine?

Posted
Pocitajte malo knjigu Vrelo mudrosti od Valtazara Gracijana i nadjite deo gde pise sta je najveca nesreca za pametnog coveka i videcete kako se ja osecam u prici sa vama.

:) :) :) :) :)

E ovo mi je stvarno najjače :) :) :) :) :)

Pazi, znam da mi nećeš verovati, ali ja ti ipak dajem časnu reč da nisi ni blizu tako pametan kao što misliš, a pogotovo ne kao neki drugi ljudi ovde.

:)

Posted
Kazes Halford prvi? Strrrrrrrraaaaaaaasno!!! Pa jesi li cuo za Elvisa sine?

Kao prvo - Grob je tvoje godiste pa ne moze da ti bude sin. :) :) :)

Kao drugo - za ovog Elvisa? elvis_presley_on_stage.jpg

Guest HEFEST
Posted
A kako po tebi treba da izgleda metalac?izuzev tih heavu pedercina

Peder si sam. Oni su carevi. Moze nesto u stilu Roj Kana ili kao Andy Deris u Beogradu sa onom mnogo dobrom koznom jaknom. Ima dosta primera ljudi kojima koza ekstra stoji i treba da je nose.

Guest HEFEST
Posted
Kao prvo - Grob je tvoje godiste pa ne moze da ti bude sin. :):):)

Kao drugo - za ovog Elvisa? elvis_presley_on_stage.jpg

Vazi sine! Izvinjavam se Grobodanu. Moram tebe nesto da pitam. Da li je tebi hobi skupljanje najgorih slika svih svetskih muzicara ili je ovo slucajnost.

Posted
Vazi sine! Izvinjavam se Grobodanu. Moram tebe nesto da pitam. Da li je tebi hobi skupljanje najgorih slika svih svetskih muzicara ili je ovo slucajnost.

Zapravo, ne skupljam ih nego koristim cari OVOGA a, uostalom, ti nemas pravo da kenjas kad si ga sam naveo. :) :) :) Ovo postaje sve bolje i bolje. :) :) :)

Posted

Mora da mu je hobi, jer postoje samo ljudi i ljudski mozak, slučajnost sama po sebi ne postoji.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...