VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Hefeste, nemoj da mi diras drugare ovde.
Guest HEFEST Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 E ovo mi je stvarno najjače Pazi, znam da mi nećeš verovati, ali ja ti ipak dajem časnu reč da nisi ni blizu tako pametan kao što misliš, a pogotovo ne kao neki drugi ljudi ovde. Ova izjava pokazuje koliko drzis do svoje casti. A ja ti sad kazem da je to veoma malo verovatno . Pod jedan procitao sam knjiga koliko ti neces u zivotu videti, govorim 8 jezika, vrsno baratam matematikom, fizikom i hemijom, .... Ukratko za mene nema oblasti o kojoj ne znam nesto. Ceo zivot sam ucio, ucim i ucicu. Nekad pokusam da deo znanja podelim sa drugima i u 99% slucajeva nailazim na ovakvu reakciju. Po tom nisam usamljen. Istorija je puna takvih ljudi, kako malih tako i velikana nauke, knjizevnosti, ... Ne retko sam morao i glave da razbijam jer su se oni usudili da udare decka sa naocarima.Tako da ti nisi sigurno kompententan da sudis ko je pametniji. Ne kazem da sam najpametniji - i nad popom ima pop.
Lunar Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 (edited) Vidis meni je veci car jedan Tupac nego Bruce Dickinson.Ali dobro mislim da si sam sebi dovoljna kazna jer si takav kakav si,jbg yumetal je cekao na takvog hibrida Tupac je za Hip-Hop isto sto i Bruce Dickinson za metal. Obojicu ce kasnije mnogi kopirati kako u stilu oblacenja tako i u muzici ali bice samo smeshen kopije. Eto jedan idiot 50 cent kaze da mu je najveci uzor Tupac. Meni je Bruce genije, pogotovo sada kada je zashao malo u pozne godine. Definitivno stoji iza svakog svog teksta koji je napisao posle Number of the Beast i stvarno se trudi kako tekstom tako i pevanjem da napravi jednu odlichnu prichu sa svakim albumom. A osim toga Bruce je i svetski macelavac(ima svoj royal klub), veliki poznavalac Egipatkse kulture i pilot(ima svoj lichni avion i kompaniju). Ipak Bruce > Tupac iako su mi obojica cool. "- U mojoj naivnosti verovao sam da ljudi ulaze u rokenrol bendove sa željom da postanu veliki umetnici. Srušio mi se ceo svet kad sam se uverio da im to uopšte nije motiv, a da neke kreativnost i ne zanima. Neki bi da budu umetnici, a drugi se i pribojavaju takve ideje. Većina bi da nešto popije, štogod naguzi ili malo drogira. To su stvari sa kojima se ja ne mogu poistovetiti. Od prvog dana tražio sam društvo stvaralaca koje želi napred. Iron Maiden je ceo kosmos i znam da trag koji smo ostavili ima smisla." Edited May 20, 2009 by Lunar
Josif Visarionovič Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 A reci mi samo na kom faksu se studira metal?
johnnyzzz Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Prvi je kožu u metal uveo Halford, koji je bio gej. Kazes Halford prvi? Strrrrrrrraaaaaaaasno!!! Pa jesi li cuo za Elvisa sine? nači elvis metalac? nisam siguran da mislimo na istog, možda postoji neki bend "My bloody Elvises" ili tako nešto... a može biti i da sam danas nešto ignorantniji nego obično, stvarno ne znam šta mi je, možda zbog promene vremena...
Guest HEFEST Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Vidis meni je veci car jedan Tupac nego Bruce Dickinson.Ali dobro mislim da si sam sebi dovoljna kazna jer si takav kakav si,jbg yumetal je cekao na takvog hibrida Toliko o tebi. Yumetal je malo posrnuo u jeres i treba mu mesija.
Talvi Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Stigao novi Amorphis, nemam vise vremena za ovu zabavu. Aj cao.
Guest HEFEST Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Zao mi je moram da idem. Zakljucace me na poslu. hehehe. Ne ljutite se na mene, ja vam zelim svako dobro.
Josif Visarionovič Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Toliko o tebi. Yumetal je malo posrnuo u jeres i treba mu mesija. Ne nego si ti nov pa si verovatno ocekivao kolektivno svrsavanje na neke metal idole. Ja nisam metalac,malo si se zajebao
oʞɾoƃ Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 (edited) Ova izjava pokazuje koliko drzis do svoje casti. A ja ti sad kazem da je to veoma malo verovatno . Pod jedan procitao sam knjiga koliko ti neces u zivotu videti, govorim 8 jezika, vrsno baratam matematikom, fizikom i hemijom, .... Ukratko za mene nema oblasti o kojoj ne znam nesto. Ceo zivot sam ucio, ucim i ucicu. I sad mi objasni kako može čovek koji toliko zna da ima u potpisu to što ti imaš? Funkcionišeš po istom principu kao i hrišćanski sveštenici - puno znanja, nigde dubine misli. Enciklopedijsko znanje nije apsolutno nikakav preduslov za pamet. BTW, koje sve jezike govoriš? Edited May 20, 2009 by Gojk O)))
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 (edited) Moze jer neke stvari se ne uce u knjigama, matematici, hemiji. Edited May 20, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Bata Trokrilni Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Koža je zakon. Da imam para, ceo bih se obukao u kožu, skrojeno po svojoj meri. Doduše, kožu ne nose samo metalci. Svi koji hoće da ispadnu frajeri i kurče se, oblače kožu. I cure koje hoće da pokažu da su dobre ribe, utežu se u kožu. Koža je odavno prestala da bude rezervisana za metalce, ako je ikada i bila. Ali, to ne znači da metalci treba da je odbace od svog imidža. Pogotovo o tome ne treba da im kenjaju oni koji i ne slušaju metal, tj. HEAVY METAL.
Grobodan Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Svi koji hoće da ispadnu frajeri i kurče se, oblače kožu Istina, ja zato imam kožnu jaknu, ali ne rokericu, nego totalno fensi.
Bata Trokrilni Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Istina, ja zato imam kožnu jaknu, ali ne rokericu, nego totalno fensi. Pa nije ni moja rokerica, već sasvim obična kožna jakna, čija je osnovna svrha da mi zimi bude toplo u njoj.
Lunar Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Inache da kazem ja jedno moje misljenje. Vi svi pominjete hevi metal muzichare koji su svirali 70-ih i oblachili se kao pederchici. Ali gledajte ovo, to kada su se oni tako oblachili bilo je skroz novo i nisu se ugledali ninakoga vec su jednostavno mislili da je tako kul. Ali gledajte sada ovo svi ti muzichari, danas se oblache kolko tolko normlano i sami shvataju da je taj stil tolko isfuran i mator da je smeshno neko danas da nosi. @Jakne: Imam ja jednu mnogo lepu jaknu, jes da sam je mnogo platio, ali cool je. Nego moj brat je kupio kod sanera koznu jaknu, za neke velike pare. Jes da cool izgleda, ali kada je kupio kako je ta koza smrdela kada je ostavish u ormaru, isto kao i kozni kajsh.
Bata Trokrilni Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Moja jakna nije kupljena u prodavnici, već je krojač radio po porudžbini. Tri su razloga za to: 1. Moja visina, za koju ne mogu lako da nađem jaknu koja mi odgovara; 2. Daleko manja cena, nego u prodavnici. U nekim radnjama jakne koštaju kao da kupuješ ne znam šta; 3. Kvalitet jakne kod krojača koga znam i kome verujem je pet puta veći nego kod neke fušerski napravljene fabričke jakne u prodavnici.
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Ja imam bez suknjnu od prevrnute koze, je l' se to racuna?
darkmiss Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 ja imam kozne kaubojke, kozni kais, a imam negde i jednu skroz uzanu koznu majcu sa nitnama na porubu al je nikad ne nosim... imam i crvenu koznu torbu... :wub: ja volim kozu, al nisam peder, majke mi!!!
Bata Trokrilni Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 ja imam kozne tange. Nešto kao na mom avataru?
johnnyzzz Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Meni je celo telo prekriveno kožom. nemoguće, niko ne može biti toliko tru!!!
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 Uvek prevrnuta koža. Nikad neprevrnuta.
Recommended Posts