Guest HEFEST Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Ovo je pravi jebac koji je pojebo vise lepotica nego sto ste svi vi balavanderi videli. http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...4ItmOsAaD853ACg Edited May 21, 2009 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Tupac je za Hip-Hop isto sto i Bruce Dickinson za metal. realno chuk d iz public enemy je veci car od tupaca.nemam nista protiv tupaca ali lik je ziv sve je to bila medijska mamipara Istina, ja zato imam kožnu jaknu, ali ne rokericu, nego totalno fensi. fensi kozna jakna uvek ,klosarsko metalska rokerica nikad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ovo je pravi jebac koji je pojebo vise lepotica nego sto ste svi vi balavanderi videli. Nije dobro da se previše riba jebe, može neka bolest da se zaradi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 (edited) Ovo je pravi jebac koji je pojebo vise lepotica nego sto ste svi vi balavanderi videli. http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...4ItmOsAaD853ACg Jos uvek nisi naucio kako se ostavljaju linkovi ka slikama? Mozda je jebao neke americke grupi kurve tokom '70-tih, ali bi danas mogao iskljucivo da pojebe sam sebe sa tim stajlingom. Edited May 21, 2009 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Na mom poslu nije dozvoljena tolika sloboda oblacenja tako se oblacim drugacije nego privatno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Nije dobro da se previše riba jebe, može neka bolest da se zaradi. Riblji grip? Nemoj ti tu meni ribe da kriviš,nego redovno da se plaćinješ i da ćešće prevlaćiš kožuricu,kad već apstiniraš ko koala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warner Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 E svaka cast brate. Kakav lep nacin da mi pocne dan. Ako ti da adresu onaj papan, prosledi je meni pa cu ga ja nauciti pameti!!! Obuci cu se u kozu njegovu kad ga budem iz mesine izvukao. Tebi cu dati parce za jedan lep novcanik ili za nove cipele. Mnogo ima ovakvih seronja koji po metal forumu kenjaju protiv metala. Aj sto kenjaju, ali sto kenjaju bez ikakvog osnova i suoceni sa cinjenicama pocinju da se podsmevaju ljudima bez kojih metal ne bi ni postojao, pa idu i dalje hule na samog Elvisa. Mars govnari jedni. pa kad je decko stala. nije pomuzo kravu kad je trebalo,pa dosao nervozan i tu mi prosipa slinavo-balave fore tim 2pac shupakom, jebo ga on! treba ga proterati na kviriju,ili forum onog ustajalo juice-a(ako ga uopste ima).cisto sumnjam,ruke mu drhte od zelene trave zaborava njegovog. mada,da se ja pitam,napravio bi novi goli otok za sve jereticare. dete se jos hvalilo ovde kako je par puta islo na koncert one matore,dokazane,kurvestije svetlane cece r. serem mu se usta,treba mu cmarcinu celivati uzavrelim voskom dok mu se papci cobanski ne usmrde. poludela omladina,traze kurac masan u usta i da se proteraju na ostrva pusta,odavno ja velim to. jebali ih masmediji i propaganda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Na mom poslu nije dozvoljena tolika sloboda oblacenja tako se oblacim drugacije nego privatno. Pa? Ti si buntovnik, ti se boris protiv sistema, zasto brines za pravila? Ti si metalac, a metal je borba, rat! A ti tu dopustas da te sistem uzme pod svoje i obuce u odecu koju ti on diktira. E, moj buntovnice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Jos uvek nisi naucio kako se ostavljaju linkovi ka slikama? Mozda je jebao neke americke grupi kurve tokom '70-tih, ali bi danas mogao iskljucivo da pojebe sam sebe sa tim stajlingom. Bolje da cutis kad ne znas nista ko june. Izmedju ostalih blajvale su mu Madona, Lee Aaron, Shania Twain i jos mnoge poznate pusacice. O grupi devojkama je verovatno prestao da vodi evidenciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 E svaka cast brate. Kakav lep nacin da mi pocne dan. Ako ti da adresu onaj papan, prosledi je meni pa cu ga ja nauciti pameti!!! Obuci cu se u kozu njegovu kad ga budem iz mesine izvukao. Tebi cu dati parce za jedan lep novcanik ili za nove cipele. Mnogo ima ovakvih seronja koji po metal forumu kenjaju protiv metala. Aj sto kenjaju, ali sto kenjaju bez ikakvog osnova i suoceni sa cinjenicama pocinju da se podsmevaju ljudima bez kojih metal ne bi ni postojao, pa idu i dalje hule na samog Elvisa. Mars govnari jedni. Mogu i ja da ti je prosledim,nikakav problem.Veruj mi to bi ti bilo poslednje u zivotu. pa kad je decko stala. nije pomuzo kravu kad je trebalo,pa dosao nervozan i tu mi prosipa slinavo-balave fore tim 2pac shupakom, jebo ga on! treba ga proterati na kviriju,ili forum onog ustajalo juice-a(ako ga uopste ima).cisto sumnjam,ruke mu drhte od zelene trave zaborava njegovog. mada,da se ja pitam,napravio bi novi goli otok za sve jereticare. dete se jos hvalilo ovde kako je par puta islo na koncert one matore,dokazane,kurvestije svetlane cece r. serem mu se usta,treba mu cmarcinu celivati uzavrelim voskom dok mu se papci cobanski ne usmrde. poludela omladina,traze kurac masan u usta i da se proteraju na ostrva pusta,odavno ja velim to. jebali ih masmediji i propaganda. Kao sto rekoh,picka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Prince,da te podući ćika Peca,dok te ne sretnem za ono što si mi srao,pa da te izlemam.znaći,sćitaj: 1.Đozlav si,neuredan,tršav,zapušten- MISLIŠ DA ĆE LEPA PIĆKA DA SE LOŽI NA TAKOG LIKA? 2.Građen si ko kurac (kojeg nemaš),i imaš dlake ispod pazuha,površine kišnih šuma(ne porići,rekle su mi)-ZNAĆI,TOTALNO SI DEMODE 3.Tvoje sfere interesovanja su za ubiti te. 4.Imaš funkcije mozga na nivou desetogodišnjeg deteta.Ti bi ribu koja nevoli Saxon,Motorhead i one Grobare,ubio od batina,što će reći,nisu ti baš sve koze a ni jarci na broju 5.Obitavaš na forumu,više nego najgori robijaš u samici za celu kaznu što je dobijo.-Je l' to zdravo? I reci ti sad meni,hoće li neka normalna,iole lepa,ili srednje klase,da juri ovakog mentola? Pa ti bre još ni svoje dupe ljucki ne znaš da obrišeš,a kamoli da zbariš neku da valja.I da zbariš,I DA SE jadnica,navuće,pa provaliće te za pet minuta,i ostaviti te.SHVATI,promeni se,uljudi se bar malo...plašim se da vrlo lako možeš postati gej ako ovako nastaviš. I ti možda sereš za medalju ovde na forumu,ali u prirodi,osećam da si nula,i da ne smeš da bekneš.nedo bog da ti lupi neko šamar,usro bi se i upišo u isto vreme u gaćarone. evo svaka cast ovo je strucno objasnjavanje princove situacije.princ pazljivo ovo citaj,moze da ti pomogne ako skapiras neke stvari o sebi iz ovoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Bolje da cutis kad ne znas nista ko june. Naprotiv, sve ovo mi je vrlo zabavno. :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ja bih najviše voleo kad bi mi na poslu dali uniformu koju ću nositi isključivo u radno vreme. Onda bi se napravila stroga podela između onoga što se nosi na poslu i privatno, i plus ne bih snosio trošak za radno odelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Ja bih najviše voleo kad bi mi na poslu dali uniformu koju ću nositi isključivo u radno vreme. Onda bi se napravila stroga podela između onoga što se nosi na poslu i privatno, i plus ne bih snosio trošak za radno odelo. odbili bi ti od plate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Мало си се зезн'о. Ово последње не да мрзиш, већ волиш. uh pa zavisi sada koji dens.volim onaj bas jaki dens sa puno energije,ali recimo nikada nebi slusao koloniju ili tako nesto Najlepše pićke,i navatavaju se uz dens i turbo folk,a ne uz neke smrti i govna. da upravo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warner Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Kao sto rekoh,picka pa ajde posalji mi adresicu slino slinava. ja sam u beceju,lako mogu da ti trknem do svrshca. ionako znam celu metal ekipu onamo. ajde shupaku tupaku, da pamprcim u dupe na suvo uvek spreman! pazi ne zezam se,kod satanista nema cile mile! propisaces kozje mleko,kojej juce nisi pomuzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Pa? Ti si buntovnik, ti se boris protiv sistema, zasto brines za pravila? Ti si metalac, a metal je borba, rat! A ti tu dopustas da te sistem uzme pod svoje i obuce u odecu koju ti on diktira. E, moj buntovnice... Ja jesam buntovnik, ali nisam lud. To su dve razlicite stvari koje ti smatras za jedno te isto. Zbog likova kao sto si ti tj. glupe ovcice koja ide za zvukom cobanske frule nista se i ne moze promeniti. Svet ide od loseg ka gorem, a svi se imbecilno smeju dok gledaju skoroj propasti u oci. Bunt da bi bio uspesan mora biti inteligentan i masovan. Masovnost je ono sto nedostaje, jer je inteligencija u deficitu. Narod je stoka i treba im cobanin koji ce da ih kara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 evo svaka cast ovo je strucno objasnjavanje princove situacije.princ pazljivo ovo citaj,moze da ti pomogne ako skapiras neke stvari o sebi iz ovoga Pa nije baš sve tačno napisao. Ja ne bih prebio ribu koja ne sluša Saxon, gnušam se nasilja prema ženama. I jesam neuredan, ali nisam zapušten, jer nisam namerno sebe učinio neurednim, jednostavno ne umem drugačije. Ostalo je manje-više OK opis, iz njegove perspektive gledano. Ali, OPIS i OBJAŠNJENJE nisu ista stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 To vec i vrapci znaju,mi volimo da slusamo metal ali ne volimo tu kulturu.To nije tesko shvatiti,ali nekome je bitno kako ce da izgleda nego sto ce se bazirati na muzici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Bunt da bi bio uspesan mora biti inteligentan i masovan. Masovnost je ono sto nedostaje, jer je inteligencija u deficitu. Drugim recima, da bi se izdvojio iz mase moras da se uklopis u jednu drugu masu, jel' tako? Pa gde je tu princip slobode, individualnosti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Vezano za temu koju je Razbijač načeo - najbolje pičke se uopšte ne navatavaju uz muziku, pogotovo ne uz glasnu muziku (gde ne možeš ni da pričaš sa curom), već na izložbama slika, promocijama knjiga, raznim konferencijama i seminarima, svečanostima... Pogotovo ako su prisutni kokteli koji sadrže najrazličitije afrodizijake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Na ovoj temi sve krem Yumetala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Pa i ti dosao da se pridruzis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Normalno, pridruzi se zabavi - urnebesno je. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Mogu i ja da ti je prosledim,nikakav problem.Veruj mi to bi ti bilo poslednje u zivotu. Kao sto rekoh,picka Haha. Mnogi su slomili svoja bojna koplja i jeli na cevcicu mesecima posle megdana sa Hefestom, a ipak stit nikada mi ogreban nije jer komarci to nisu ni u stanju uciniti. Zajebali su se neki Kragujevcani pre dve godine na Bubnju pa njih 5 skocilo i jedan me aknu pivskom flasom u glavu. Ja se samo setim stvari od Megadeth-a Take no prisoners i nastade pokolj. Po jedan razoran po labrnji dobi svak i ja odjaha u susret zalazecem suncu dok su oni brojali zube po asfaltu. Inace nadimak mi je ranije bio Franko Begbi - pogodi zasto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts