Jump to content

Metal in general

Kiana Bartok

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest HEFEST
Јесте, сат времена се над њим иживљавао, а од мурије ни трага ни гласа. :uhoh:

Kad je ovaj lik u pitanju ni murija nije smela da intervenise. To doduse pokusali dva puta pa je jednom bio jednu patrolu u centru grada, a drugi put u SUP-u kada mu je jedan inspektor udario samar ovaj bio i inspektora i 10 pajkana koji su na kraju morali da zovu pojacanje i da se opreme onim plasticnim stitovima i onim dugackim pendrecima. Tad su uspeli da ga savladaju iako je diskutabilno da li bi i tad uspeli da on nije bio mortus pijan (zbog toga je i zaglavio u stanicu). Prica je malo naverovatna, ali ko ga jednom vidi jasno mu je sve. Nego zasto su ovde metalci u manjini. Trulo drustvo je kao rasadnik za pozere. :twisted::twisted::twisted:

Imam ideju. Idemo mi svi mladi metalci u Aranđelovac. Dosta su nas ponižavali i tukli. Kada ćemo već jednom moći da obučemo odeću koju želimo a da nam se drugi ne podsmevaju?! Kažem dosta je bilo!

O moćni Hefeste, o mesijo moj, počuj naše vapaje i odvedi nas sa sobom u obećanu zemlju!

Guest HEFEST

Uh junak pucao u coveka. Nista taj nije opasniji od mene ili tebe. Bez oruzja pokazi da si mudo. Nekima ni pistolj ne pomaze. Na mog ujaka je prosle godine pucao neki narkoman dva puta u vrat, jednom u jagodicnu kost(metak se na srecu odbio), i tri puta u grudi (jedan metak 1cm ispod srca i na opstu nevericu doktora nije zakacio pluca). Ovaj je u tom stanju uspeo da ga uhvati i razbije mu njusku dok nije zbog gubitka krvi izgubio svest. Ja sam bio u delirijumu i nosio sa sobom kasapski noz da nadjem budalu. Na srecu murija ga je nasla pre mene.

Ej cuj narkoman,ovo ti je mafijaski kartel koji ordinira evropom.Mesas babe i zabe

Znas kod takvih ljudi ne postoji kodeks casti,picke itd.Roknuce te bez trunke grize savesti,a ti mu posle prigovaraj do mile volje.

Ode tema u kurac,nek nosi ko sta hoce i nek se naziva kako hoce.Ako neko misli da smo mi pozeri tim bolje.

Edited by Josif Visarionovič

Guest HEFEST

Ajde da batalimo ove fajt price i da damo malo oduska ovoj napacenoj temi. Mozemo da se drzimo toga da volimo muziku. Ali sta da radim kad se iznerviram pricom da ako metalac(muzicar) fura koznjak ili kozne pantalone mora da bude gay. Ne pisite vi takve stvari pa cu i ja biti dobar. Ovo je zadnje na tu temu sto cu napisati.

eh veruj mi nikada neces jebati na taj nacin

Naravno da neću, jer retko posećujem takve manifestacije, a i kad to radim, sigurno ne idem tamo da bih jebao, za razliku od većine drugih, koji kao šatro idu zbog toga što vole slike ili knjige, a u stvari zna se zašto su tamo. I ti očigledno retko posećuješ takve manifestacije, čim ne znaš da su to veća legla razvrata i bluda od splavova i kafića.

Mnogo ste bre ispisali na ovoj temi, a nemate pojma više ni o čemu pričate.

Podsetimo se da je tema ovako počela:

Eh, mislim da naziv teme govori sam za sebe. Veliki sam obozavalac Heavy metala kao i Power metala. Pitam gdje su one prave vrijednosti koje su nekad znacile metal. Svi ''veliki'' metalci, pocev od Ozzy Osbourne-a do nekih novih nada, kao da su otisli drugim vozom negdje gdje ni ''m'' od metal ne postoji. Svaka cast svima koji uprkos godinama i veeelikoj konkurenciji pokusavaju (i uspijevaju!) opstati. Pitanje je samo, da li je to vrijedno?! Danasnji radovi velikih starih bendova nisu nista drugo nego najobicniji ''pokusaji'' i zivot na staroj slavi ( u cast izuzecima...). Anyway, postavljam ovu temu jer me interesuje sta drugi misle o tome- ipak smo mi publika koja diktira i trazi. Svi komentari su dobrodosli!

Autorka posta je iznela veliku neistinu i pokazala da sem Ozzy Osbourne-a nije mnogo slušala novije radove starih bendova. Da jeste, skontala bi da upravo većina starih bendova, koji su stvarno vredeli osandesetih, vredi i sada. Naravno, govorim o bendovima koji još uvek postoje.

Eto, to je trebalo odgovoriti i zatvoriti temu. Ne znam kog je đavola ispisano ovoliko stranica koje sa početkom teme nemaju veze.

Covek koji je ogranicen kao obor komentarise o dubini misli?! Svi vi nesto kenjate o enciklopedijskom znanju u fazonu da je to nesto lose. To je toliko moronski da ja ne znam sta da ti kazem. Ti si tvoje znanje verovatno povukao iz jonosfere ili su te oteli vanzemaljci i napunili ti mozak znanjem. Pamet sama po sebi bez informacija i cinjenica pokupljenih iz knjiga, enciklopedija i slicnog ne predstavlja apsolutno nista. Engleski, italijanski, spanski, portugalski, francuski, holandski, svedski i nesto latinskog. Ne racunam srpski i jezike bivih republika SFRJ.

Je l' spada u tih tvojih 811984565348997 knjiga što si pročitao genije tipa Montenja? On je mnogo bolje objasnio suvišnost enciklopedijskog znanja nego što bih ja to mogao (ili hteo) da uradim. To da TI kažeš MENI da sam ograničen, a živiš za metal, to ne mogu čak ni ozbiljno da shvatim, kamoli da odgovaram na to.

Pogodite zasto ni jedan denser nikad nije vise od jednom nastupio u Ar. Bili smo i Dr. Iggy-a i njegovo obezbedjenje, a najjaci covek u gradu i legenda metala mu je udarao klempe i vukao ga za nos sat vremena. Plakao je ko mala beba, a cak je i piskio u bokserice. Hehehe. Metalci u Ar su zaustavljali saobracaj u glavnoj ulici i naplacivali putarinu.

Hahahaha, kako je to zabavno, zrelo, inteligentno i obrazovano od njih. Umreću od smeha.

Чекај, а зашто сте тукли Доктор Игија? Шта вам је човек скривио?

Познат је као крајње ненаметљив тип који је притом и правио добре песме...у чему је фора :confused:

Zato što je slušao GRANDŽ!

SMRT GRANDŽU! METAL JE ŽIVOT! AAAAAAAAA!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...