Talvi Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ujea! Pa navrati, malo da te sprovedem kroz grad. Mog'o bih nekad, mada ima tamo i muske populacije koja me nikako ne voli - duge price. :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Samo da ostavim jedan post jer mi je žao da se ne uključim u ovu temu. SERE MI SE OD GENERIČNIH METALACA I SVIH VAS ŠTO NE SKIDATE TRVE MAJICE SA SEBE. Aj zdrao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ajoj. Ma, kad te vide sa mnom, neće te dirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Za Hefesta i one koji se osecaju kao pravi muski metalci u Srbiji. Dosije "Srpski metalac" Odlican tekst. A Kraljevski Apartman je vec odavno golo govno od benda. Ovo je strašno. Zašto vam je toliko stalo do mišljenja drugih ljudi? Vi tu muziku slušate za sebe, a ne da bi ste se dokazivali na ulici. Shvatite sledeće: Kad ja šetam ulicom, i vidim lika na kom se vidi da sluša metal, jednostavno me zabole. On sluša svoje, ja slušam svoje. Zašto bi se iko dokazivao? Nije valjda da se i dalje palite na taj dečački Manowar bunt. Jebeno odrastite. Bravo Deni.Hefeste i Prince dugujete coveku pivo.Objasnio vam je neke stvari.Doduse mi(normalni) smo to vec znali i nije to neka mudrost. Znaci resili ste da jos jedete govna!!! Znaci opet rat!! Svi ste vi jedni balegari obicni. Najglasniji na Exit temi redjaju se ko na pokretnoj traci. Moderni metroseksualci koji se puderisu nisu nista drugo nego glemeri bez duse. Ustirkana odelca, zalizane kosice i pravac na splavove. Demokratija je vas izbor, Tadic i Djindjic idoli, a volite sve sto vole mladi. Pa lepo!!! Toliko ste puta sami sebi ponovili neke stvari da ste i sami poceli da verujete u te gluposti. Razmisljate o koncertu ovog pedercine. Zvonko Bogdan je za njega keva. A taj vas Vanja je vukao serpe po pesku u zlatno doba metal muzike. Pod jedan,sta fali Egzitu?Tamo ima ponesto za svakoga.Znas kad bi Slejer dosao da ne bi Egzita... Pod dva ne poredi Tadica i Djindjica.Dokazujes koliko si glup. Pod tri ti si srao u gace u zlatno doba metal muzike tako da nemas sta da se kurcis. Nije mozda nego jeste!!! Poceo sam da citam sa dve i po godine. Sa tri i po sam vec parlao engleski i bio zreliji i pametniji nego ti sada!!! Ispravka. Mislio sam da je to napisao onaj sljam Talvi. Ali ni tebi nije na cast taj komentar. A izgubio si nevinost sa 6 godina? Evo Denny je došao. On može da potvrdi da metalke imaju velike grudi. Ima jedna njegova sugrađanka sa enormno velikim dudicama, a tek joj je 16. 'Oce to,rastu sise od Slejera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 A izgubio si nevinost sa 6 godina? A posle tog iskustva nije mog'o da sedi godinu dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Kraljevski apartman je kraljevski bend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Nije mozda nego jeste!!! Poceo sam da citam sa dve i po godine. Sa tri i po sam vec parlao engleski i bio zreliji i pametniji nego ti sada!!! Ispravka. Mislio sam da je to napisao onaj sljam Talvi. Ali ni tebi nije na cast taj komentar. Jel možeš da nam otkriješ šta si završio i šta radiš, ako nije tajna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ja trenutno slušam Kinga, The Spider's Lullabye. Jebeš ovu raspravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 A svi ovi jebaci koji su se fensi obukli da bi nasli ribu i da ne bi morali ceo dan provode na WC solji smirglajuci ga sada pametuju i ni Don Zuan im nije do kolena. Ja sam jebavao ribe kako fensi sponzoruse tako i metalke sa sve Megadeth i Helloween majicama na sebi. To! ti si moj ćovek.znaći,jes da su danas metalke prema klincima kuravele prva liga,nedaju pićke,foliraju se,ovo ono,ali od biraća nema jebaća.ja sam jebo sve što mi je došlo pod nož.dal ona sluša metal,rock,srećka sušić ili jami,brenu,astral prdekšn,zabole me,ako će da se volimo polnim organima.a što se tiće majica,nek nosi i djemper ''fala ti bako'' al samo nek daje pićke da se ja znojim i vićem,''reci moje ime kurvo!'' A ne ovaj Princ ''ja ne startujem ribe,startuju one mene'', pitam se koje samo,verovatno ga startuje baba sera u nekom klubu sa prićom, ''garagane,da platiš za korišćene weceja,nemoj mi se praviš lud''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ma jebo sam i matorke, keve, dobrostojece bakute, klinke napupele sa picicima ko tek sazrela breskvica, kurave, cedne device, buduce kaludjerice, a ponajvise sam im davao da ga lizu ko dete lilihip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ides?Ja sam planirao ali sam se rasturio sa devojkom i propade plan pa kad juriš MILF po fejsu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ja ne bi mogao da jebem svaku koja naleti,to je vec stvar zeludca Mada od gadne ribe najlakse dobijes jer je bije kompleks ako se necka nikad nece ni dobiti kurac Zato se treba truditi oko malo boljih,dobiti picke na mufte odavno nije vise zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Počelo je i na ovoj temi sa lovačkim pričama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Hefest nije jeb'o, Hefest nije jeb'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 pa kad juriš MILF po fejsu... E veceras imam dejt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 (edited) Jel možeš da nam otkriješ šta si završio i šta radiš, ako nije tajna? Zavrsio sam gradjevinu. Trenutno ne radim u struci nego se bavim hobijem tj. programer sam u arandjelovackoj opstini dok ne zapalim negde preko grane(verovatno u Svedsku) u pizdu materinu. Trenutno se slusa Axel Rudi Pell - The Clown Is Dead Ja ne bi mogao da jebem svaku koja naleti,to je vec stvar zeludca Mada od gadne ribe najlakse dobijes jer je bije kompleks ako se necka nikad nece ni dobiti kurac Zato se treba truditi oko malo boljih,dobiti picke na mufte odavno nije vise zanimljivo Ko kaze da nisam birao? Bakuta koju sam ja aknuo je verovatno bolje izgledala nego sve tvoje bivse i buduce ribe. Da nije tako ne bi ni razmisljao o tome. Edited May 22, 2009 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 (edited) E, sad sam ubeđen da je fake. Bilo bi lepo kad bi jedan ban pao. Edited May 22, 2009 by Denny Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ne znam da li Axe moze da ga ban, RNA se ne pojavljuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 RNA nikad nikome nije dao warn, koliko ja znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Dok vi samo naklapate i merite ciji je duzi ima ljudi koji koriste svaki momenat u zivotu. Pa ja svoj jedan dan ne bi dao za cele vase zivote koje tracite sminkajuci se i pickajuci se. Procitajte borhesovu pesmu Trenutci i mozda vam pomogne da se opasuljite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ignore user? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Ignore user? Satanista pozer? To jos nisam video iako imam dosta iskustva!!! Brukas svoj avatar!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnyzzz Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 E veceras imam dejt haha, ima da te posadi za sto da objašnjavaš ćerki sabiranje i množenje i ako, ne valja grebati se o samohrane majke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Satanista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 22, 2009 Report Share Posted May 22, 2009 Pa zar ne znas? Svi mi koji slusamo black metal smo satanisti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts