Baal Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Postavljeno pre nekoliko strana, pročešljaj malo, ima zanimljivih komentara od strane branitelja metala Nisam video, sad ću da odem par stranica nazad.
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Taj vas Vanja je faca! Odobrava samo pozitivne komentare. Naravno da moju kritiku nije odobrio iako je bila kulturna i bez psovki. Jos jedan pozer i pljuga ispljugana!!!
Grobodan Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Taj vas Vanja je faca! Odobrava samo pozitivne komentare. Naravno da moju kritiku nije odobrio iako je bila kulturna i bez psovki. Jos jedan pozer i pljuga ispljugana!!! Nije to njegov sajt, jes da je text koji je napisao tu ali to nije njegovo. Kao što je i ovo Yumetal forum, a zaposeli ga mi pozeri i ne damo metalcima da se razmašu
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Ne samo knjige,vec daj i slike tih baba koje si trpao Babe nisam slikao. Nisam imao fon sa kamerom u to vreme. To je bilo pre 7 godina. Ta bakuta je jos uvek dobro parce i danas fura sa likom od 26 godina. Mada i dan danas izjavljuje da me nikada nece zaboraviti. S kojom ja provedem noc ta velica moju moc!!!!!!
Baal Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 :) Sad pročitah celu raspravu, čiji je fejk HEFEST? Onog Hell on Earth-a? Pošto su isti retardi.
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Nije to njegov sajt, jes da je text koji je napisao tu ali to nije njegovo. Kao što je i ovo Yumetal forum, a zaposeli ga mi pozeri i ne damo metalcima da se razmašu Jadan je i taj sajt. Uh, pozeri svuda!!! Na Temi Hard Rock & Rock niko ne pise danima, a na temama narodnjaci, Exit, Dance i ostalo samo prsti od postova.
Baal Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Sem toga bio sam kralj i u fizici i matematici. Na hemiju nisam isao jer sam hteo da pustim i druge da se negde pokazu. Dobro nekada su se takmicenja poklapala pa sam kao prvi izbor uzimao srpski jer sam kako kazu procitao 16648942363584789 knjiga, a od toga samo 4789 gramatika i knjiga pravopisa. I ja sam gledao bejzbol utakmicu naših najboljih vaterpolista i onda sam video malu devojčicu kako nosi lutku u rukama i onda sam rešio da postanem majstor borilačkih veština.
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 E i ti si stigao. Bas se radujem jer ako se secas ti si napisao prvi retardirani post koji sam video na ovom forumu. Tada sam i dobio ban!
Baal Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Dobio si ban zbog mog retardiranog posta? Izgleda da se projektovala ta retardiranost na tebe.
johnnyzzz Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Sad pročitah celu raspravu, čiji je fejk HEFEST? Onog Hell on Earth-a? Pošto su isti retardi. Mentally Challenged instead of Retarded / Retard Little person instead of Midget Jewish Person instead of Jew Native American instead of Indian Inuit instead of Eskimo Homeless Person instead of Bum
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) Nemoj Baala da diras. Edited May 22, 2009 by VeronikaJeOdluchilaDaUmre
Mita Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 I ja sam gledao bejzbol utakmicu naših najboljih vaterpolista i onda sam video malu devojčicu kako nosi lutku u rukama i onda sam rešio da postanem majstor borilačkih veština. axaxxaxaa ZNAS ZA ZLATNU PTICU jbt KULT
Baal Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Nemoj Baala da diras. axaxxaxaa ZNAS ZA ZLATNU PTICU jbt KULT Naravno.
Grobodan Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Jadan je i taj sajt. Uh, pozeri svuda!!! Na Temi Hard Rock & Rock niko ne pise danima, a na temama narodnjaci, Exit, Dance i ostalo samo prsti od postova. Htedoh nešto da kažem, ali malo je bedak raspravljati se sa imaginarnom osobom.
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Htedoh nešto da kažem, ali malo je bedak raspravljati se sa imaginarnom osobom. Od zavisti nema gore bolesti.
El Karnisero Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) Ma sa seljacima seljacki i treba da se prica. Posto nista ne mozete da skontate pocinjem tako i da pisem. Izmedju ostalog ja sam nekrunisani kralj u poznavanju pravopisa i srpske knjizevnosti. 8 godina za redom sam bio prvo mesto na takmicenjima u Ar a 4 godine i na regionalnim takmicenjima. Sta da pricam sa Gojk O-m? Sem toga bio sam kralj i u fizici i matematici. Na hemiju nisam isao jer sam hteo da pustim i druge da se negde pokazu. Dobro nekada su se takmicenja poklapala pa sam kao prvi izbor uzimao srpski jer sam kako kazu procitao 16648942363584789 knjiga, a od toga samo 4789 gramatika i knjiga pravopisa. Ja mislim da je Hefest izmislio tocak. Edited May 22, 2009 by El Karnisero
Josif Visarionovič Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Ja mislim da je Hefest izmislio tocak. tocak je izmislio cak noris
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 (edited) de si. Moram po Pravilniku da ti dam 20% warn-a i 3 dana zabrane pisanja. Zbog vredjanja drugih na EXIT temi. Defenders of true metal proud and standing tall!!! Nisam uzeo nick Hefest tek onako. Edited May 22, 2009 by HEFEST
Grobodan Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Od zavisti nema gore bolesti. Ima, stavljati se u tuđu kožu i praviti lažne naloge po internetima.
Guest HEFEST Posted May 22, 2009 Report Posted May 22, 2009 Ima, stavljati se u tuđu kožu i praviti lažne naloge po internetima. Ajde da se kladimo da je sve sto sam o sebi napisao istina. To cak nije sve, ali ce biti dovoljno za pocetak. Bas bi voleo da ti uzmem koji dinar pa da vidis da sam stvaran.
Recommended Posts