Jump to content

Metal in general

Kiana Bartok

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A Kraljevski Apartman je vec odavno golo govno od benda. :da:

ziva istina

Baš zato što dugo sluša metal, ne bi smeo da piše ovakve gluposti. On izgleda smatra da je samo njegova generacija imala pravo da sluša metal, a da je sad to prevaziđeno. Pa onda pljuje po svim novijim generacijama, umesto da ceni činjenicu što danas među klincima uošte ima metalaca. Ako već kritikuje, neka iznese stav i u pogledu toga KAKO TREBA DA BUDE, tj. gde po njegovom mišljenju klinci treba da izlaze, šta da slušaju, kako da se ponašaju... Baš me zanima šta bi napisao.

ovde ne kritikujemo metal,vec metalstvo.ideju metal subkulture to je ono sto se kritikuje,rec je o jadnim idiotima koji misle da su buntovni ako kao ti nose majce hammerfall i piju po parkovima.muzika koju slusaju nema nikakve veze sa tim,neka slusa svako sta hoce ako hoce neka slusa dens,metal,hip hop,cigansku muziku,sve je jedno.ali ta sama subkultura nije uredu

ovde ne kritikujemo metal,vec metalstvo.ideju metal subkulture to je ono sto se kritikuje,rec je o jadnim idiotima koji misle da su buntovni ako kao ti nose majce hammerfall i piju po parkovima.muzika koju slusaju nema nikakve veze sa tim,neka slusa svako sta hoce ako hoce neka slusa dens,metal,hip hop,cigansku muziku,sve je jedno.ali ta sama subkultura nije uredu

Podržavam, ali moram da pitam. Imaš li isto mišljenje kad je u pitanju punk ili rock kultura?

Ja se oblačim kao metalac ne zato da bih se bunio protiv nekog, već čisto zbog toga da me kad prođem ulicom drugi metalci prepoznaju kao nekoga ko sluša istu muziku kao oni.

po toj logici bi ja trebao da izgledam ovako da bi svima pokazao da volim arapsku muziku

SuperStock_2324-W147.jpg

Edited by Теша Тешановић

Hajde ovako - recimo da se ja ložim na metalke i da hoću da ih startujem, i to na raznim mestima. Kako ja da prepoznam metalku, ako se ne oblači tako?

ajde molim te mi objasni kakve veze ima koju vrstu muzike devojka slusa?jel ces se osecati bolje ako i onda slusa metal?

A i to ti je drkoški stav. Pa neko prvo mora da te ne poznaje, da bi te upoznao. Ne poznaje se niko od rođenja sa svojim društvom, majku mu. Pa zašto bi na poznate ljude ostavljao utisak, boli njih dupe, oni te već poznaju? Utisak treba da ostaviš na nepoznate ljude, jer ćeš sutra neke od njih možda upoznati. Pogotovo kad su ženske u pitanju, pa zar ti samo svoje drugarice muvaš, ili katkad priđeš i nepoznatoj curi?

Demokratija je vas izbor, Tadic i Djindjic idoli, a volite sve sto vole mladi.

metal patriota :lol: najgore od svega je to sto se pola metalaca loze nesto ovo ono patriote a cela ta ideja metal subkulture dosla sa zapada.znas jednom cemo mi sto idemo na tribine pescanika da sodomiziramo sve vas metalce zato sto niste dovoljno pro evropski nastrojeni

A Zvonko jeste kralj. I redovno nastupa na Exitu. :rockdevil:

zvonko je najveci car

To nije fetišizam, već normalna stvar da muškarac traži sebi sličnu žensku osobu, da bi se s njom kasnije u vezi bolje slagao. Bio sam ja i s nemetalkama, ali su te veze brzo pucale. Pucale su mi veze i sa metalkama, ali zbog neslaganja oko nekih drugih, nemuzičkih stvari. Da bi veza opstala, mora što više zajedničkih interesovanja da bude, a pošto je meni muzika interesovanje broj jedan, prirodno je da najpre u toj sferi tragam za sličnom osobom.

pa ocigledno se ne razumes nimalo u ista.veza ce ti trajati ako vi kao osobe imate slicnosti a ne u muzickom smislu.sto znaci da moras da trazis nekoga kao ti

On može da potvrdi da metalke imaju velike grudi.

ja nikada nisam video lepu metalku u zivotu

ajde molim te mi objasni kakve veze ima koju vrstu muzike devojka slusa?jel ces se osecati bolje ako i onda slusa metal?

metal patriota :lol: najgore od svega je to sto se pola metalaca loze nesto ovo ono patriote a cela ta ideja metal subkulture dosla sa zapada.znas jednom cemo mi sto idemo na tribine pescanika da sodomiziramo sve vas metalce zato sto niste dovoljno pro evropski nastrojeni

zvonko je najveci car

pa ocigledno se ne razumes nimalo u ista.veza ce ti trajati ako vi kao osobe imate slicnosti a ne u muzickom smislu.sto znaci da moras da trazis nekoga kao ti

ja nikada nisam video lepu metalku u zivotu

Tesa nas je sve prosvetlio ^^ Respect :rockdevil:

Ja mislim da je Hefest izmislio tocak. :)

hefest je cak noris

edit tek sada sam video da je vec provaljeno

a sto se tice metalki pa dobro lazem mozda i postoji neka lepa ali ja takve nisam bas video.a cak i ako postoji 95 odsto su teski gabori

Jel ikad neko od vas drkao na poslu,na faKSU,ili u školi...vido lepu pićku,digo mu se,lepo ošo u wc,ili na polje,izvadijo salamuru i deri.Meni se pre neki dan na poslu,došla neka plavuša,ima nekih 40banki,ali izbacila sisetinu,meso,jaka u kukovima i butinama,ja je vido u radijonici s prozora kancelarije,majmun se digo,ja ošo u wc,izvadio,i kreno da ga bacam,misleći u sebi, ''uuuu,kako bi te karo''.

A razmišljam,jednog dana,kad budem otac,kad mi žena rodi sina,ćerka me ne bi toliko impresionirala,moro bik da joj bijem momke,i da magarćine jurim po šorovima,ali da imam sina,svaki dan,za svako sranje,psovo bik ga ''jebaću ti mater'',i to bik sprovodio u delo,ali stvarno,jedva ćekam to da radim.

ovo je uredu.ali glupo mi je kada recimo cujem kako moj drug stalno vice "jebacu ti mater" svome bratu

Edited by Теша Тешановић

a sto se tice metalki pa dobro lazem mozda i postoji neka lepa ali ja takve nisam bas video.a cak i ako postoji 95 odsto su teski gabori

Uz svo duzno postovanje, ne seri. :P

Edited by Mare^^

Podržavam, ali moram da pitam. Imaš li isto mišljenje kad je u pitanju punk ili rock kultura?

da sve subkulture su po svojoj prirodi lose i tu su za pozere.slusajte sta god hocete radite sta god hocete,sve je jedno

Uz svo duzno postovanje, ne seri. :P

pa jbg stvar ukusa.meni licno tako izgledaju

Pa idi i ti napolje,sta nama popujes. :)

Bio ja na basketu pa sam se vratio.. Mnogo bre vruce. :) :)

Ej, večeras neće biti gotičarki u SKC-u! :)

Mislio sam na onaj park pored. :P

Mada ko zna, postoje dzaba ulaz, mozda navrate malo i do vas. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...