Bata Trokrilni Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Levičar. Koliko sam čuo, i Euronymus je bio levičar, pa ga je Varg zato ubio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 pa da,drkao je levom rukom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 i ja drkam levom rukom,ko treba da me ubije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Znaci Teso ako ti neka cura bude drkala desnom znas sta ti je ciniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Svrši joj u facu, da joj se osvetiš za prokletnika Aliju Izetbegovića! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ja ne znam drkati levom rukom.Kada malo razmislim,da ne sviram i ne koristim racunar,leva ruka bi mi bila potpuno nepotrebna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Da nema Sonija i kompjutera i meni bi leva bila beskorisna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Svrši joj u facu, da joj se osvetiš za prokletnika Aliju Izetbegovića! to se radi samo ako je muslimanka,prema srpskim devojkama treba neznije Ja ne znam drkati levom rukom.Kada malo razmislim,da ne sviram i ne koristim racunar,leva ruka bi mi bila potpuno nepotrebna. ni ja nisam znao da drkam levom rukom zato sto sam desnoruk ali sam vremenom naucio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ja ne znam drkati levom rukom.Kada malo razmislim,da ne sviram i ne koristim racunar,leva ruka bi mi bila potpuno nepotrebna. Kojom rukom držiš kitu kad pišaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Lemi nemoj da mu kazes.Ko zna zasto on to pita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Zato što ja držim levom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Interesantno saznanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ja sedim kad pišam kod kuće. Mrzi me da stojim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Zato što ja držim levom. Znam,procitah negde.Mislim da je Britanika u pitanju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkmiss Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 (edited) Ja sedim kad pišam kod kuće. o.O pa ti nemas pisu? Edited May 23, 2009 by DarkMiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ja sedim kad pišam kod kuće. Mrzi me da stojim. Oca devojke moga brata je žena naterala da piša sedeći, da ne bi letele kapi pored šolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Obozavam ovu temu i ovaj forum. :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 o.O pa ti nemas pisu? Sta kenjas,srece ti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 sanco pansa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 hahahaha ova tema je iz dana u dan sve bolja i bolja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 zelim svim truu metalcima kao sto je princ i hefest na forumu da kazem samo jedno da su svi pozeri zato sto postoji samo jedan jedini pravi tru metalac na balkanu a to je sinisa vuco!!!!!!!!! on je pisao pesme vesni zmijanac,tomsonu,zlatnim dukatima,misu kovacu.lik je izdao dva albuma za grand,dva albuma hevi metal muzike,dva albume hard rok muzike,organizovao boks meceve koze i coveka,svirao u tresh metal bendovima,pravio duete sa dzejom.zaradio je pare i ostao roker u dushi i sada zasmejavao pola hrvatske svojim nastupima po diskotekama.kada su ga pitali zasto rekao je "Pa neću ja hevi metalom 'ranit svoje troje dice" zelju mu je da kada zaradi dovoljno para se preseli u skandinaviju i tamo se bavi najekstremnijim vrstama metala prozivao je i edu majku na tvu ovako "...ova pjesma je bila za Edu Maajku, onog smrada pedera bosanskog šta ovdje nama beštima na televiziji, a ja ne smin, jebem mu mater tursku da jebem mater i njemu i svima da jebem mater krvavu, samo još jednom za njega, pička mu materina da mu jebem mater tursku... i za Zlatka Galla, onog kurvinog sina..." evo njega kako svira tresh metal Klanje Ljudi-Na tramvaj zurim da je izjebem klanje ljudi-okrecite beograd a evo ga kako cepa hard rok Sinisa Vuco-crna zeno a za kraj evo njega kako svira narodnjake Sinisa Vuco-Volim Piti i evo ga u duetu sa mitrom miricem u grand showu Mitar miric-volim volim narodno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Vuco je hteo da sa bendom "Klanje Ljudi" održi koncert na groblju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 evo po cemu sinisa postao legendaran,u ovom klipu on koji je hrvat kaze kako srbi bolje jebu od hrvata zato sto se hrvatima kurac ne dize Sinisa vuco jebe mater svima u emisiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 (edited) o.O pa ti nemas pisu? Imam. Svako ko ne veruje, može slobodno da mi traži da mu pokažem uživo. Samo što mi uglavnom služi za jebanje, za pišanje mi i ne treba toliko. Fino sednem, niti moram da gledam gde pišam, niti prskam okolo... Ne, nije mi ni mala, pošto kontam da je to idući argument, sudeći po inteligentnosti prethodnog. Edited May 23, 2009 by Gojk O))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav Sawyer Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Oca devojke moga brata je žena naterala da piša sedeći, da ne bi letele kapi pored šolje. Zlatne kapi - Srbijanka Valjevo evo sta varg kaze o metalcima Tezak idiot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts