Jump to content

Metal in general

Kiana Bartok

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Svrši joj u facu, da joj se osvetiš za prokletnika Aliju Izetbegovića!

to se radi samo ako je muslimanka,prema srpskim devojkama treba neznije

Ja ne znam drkati levom rukom.Kada malo razmislim,da ne sviram i ne koristim racunar,leva ruka bi mi bila potpuno nepotrebna.

ni ja nisam znao da drkam levom rukom zato sto sam desnoruk ali sam vremenom naucio

zelim svim truu metalcima kao sto je princ i hefest na forumu da kazem samo jedno da su svi pozeri zato sto postoji samo jedan jedini pravi tru metalac na balkanu a to je sinisa vuco!!!!!!!!!

vuco-omot.jpg

on je pisao pesme vesni zmijanac,tomsonu,zlatnim dukatima,misu kovacu.lik je izdao dva albuma za grand,dva albuma hevi metal muzike,dva albume hard rok muzike,organizovao boks meceve koze i coveka,svirao u tresh metal bendovima,pravio duete sa dzejom.zaradio je pare i ostao roker u dushi i sada zasmejavao pola hrvatske svojim nastupima po diskotekama.kada su ga pitali zasto rekao je

"Pa neću ja hevi metalom 'ranit svoje troje dice"

zelju mu je da kada zaradi dovoljno para se preseli u skandinaviju i tamo se bavi najekstremnijim vrstama metala

prozivao je i edu majku na tvu ovako

"...ova pjesma je bila za Edu Maajku, onog smrada pedera bosanskog šta ovdje nama beštima na televiziji, a ja ne smin, jebem mu mater tursku da jebem mater i njemu i svima da jebem mater krvavu, samo još jednom za njega, pička mu materina da mu jebem mater tursku... i za Zlatka Galla, onog kurvinog sina..."

evo njega kako svira tresh metal Klanje Ljudi-Na tramvaj zurim da je izjebem

klanje ljudi-okrecite beograd

a evo ga kako cepa hard rok

Sinisa Vuco-crna zeno

a za kraj evo njega kako svira narodnjake

Sinisa Vuco-Volim Piti

i evo ga u duetu sa mitrom miricem u grand showu

Mitar miric-volim volim narodno

o.O pa ti nemas pisu? :o

Imam. Svako ko ne veruje, može slobodno da mi traži da mu pokažem uživo. Samo što mi uglavnom služi za jebanje, za pišanje mi i ne treba toliko. Fino sednem, niti moram da gledam gde pišam, niti prskam okolo...

Ne, nije mi ni mala, pošto kontam da je to idući argument, sudeći po inteligentnosti prethodnog.

Edited by Gojk O)))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...