Jump to content

Metal in general

Kiana Bartok

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest HEFEST

Evo me reko da napravim pauzu u citanju. Trcao sam danas po Bukulji pa posle odmarao uz dobro stivo. Svratio sam kod devojke pa reko da vidim da li ste me se uzeleli. Moja palija se ne moye meriti zemaljskim merama. Ona je bogovska!!!! :blush:

Guest HEFEST
Ja sam vidjao lepe metalke ali ono sto me odbija od njih je upravo to kako se odevaju.Jbg

Ti vise volis ovu novu fensi modu pokupljenu od kurvi iz Minhena i San Franciska. Ako je metal oblacenje za muskarce gej, onda je za devojke lezbo. Ja jos nisam sreo heteroseksualca koji ne bi voleo da kresne lezbejku. Dakle zakljucak je da si ti gej i iz tog razloga i mrzis gej oblacenje jer te previse podseca na svoje mane. Divna dedukcija. Isplatilo se citanje Alijeniste. :evotigana::tehkista:

Guest HEFEST
Kuruze, baci neku ermaks kletvu na ovog mracnog Hefesta.

Kam ooon :wub:

De si siparice. Imas neke suicidalne ideje. Imam ja boljeg gojka za tebe koji ce te odvratiti od toga,

sta li cita dok kenja?

Dok sam bio podstanar, kad god bih kenjao na WC šolji, čitao bih neke stare novine što je gazda ostavljao na policama pored kao podlogu. Bio je tu i jedan broj Blica, i to baš sa onom čuvenom Šešeljevom konferencijom iz proleća 2000, kada je pretio novinarima sa B92. Ako nisam 1000 puta pročitao taj članak sedeći na šolji, evo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...