Guest HEFEST Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Evo me mracni. Imam suicidalne ideje, svakako. Ali kad vidim takve pojave poput tebe. Ja mracan? Ocigledno nisi procitala moje teme. Ljudi koje ja slusam sviraju samo veselu muziku i propagiraju uzivanje u zivotu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Princ pogađa suštinu. Mislim da u ovom trenutku umem da reprodukujem sve što piše na deklaraciji Brefa za wc šolju, i to na slovačkom, rumunskom, češkom, poljskom i mađarskom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ako nisi namazan pavlakom i kecapom necu uopste da komuniciram sa tobom. I ovo ti je way a too much from me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 kako ne nosis neke novine kad ides da kenjas brate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ljudi koje ja slusam sviraju samo veselu muziku i propagiraju uzivanje u zivotu. Kao rejveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ma kakve novine, uvek hitam u poslednjem trenutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 jel "planinaris" u domu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Prošle godine u Patrisu haos, imam druga koji je trovao ceo sprat. Ne zna da izađe kad se stacionira na šolji. Spratno kupatilo je nešto najbolje, 90 posto ljudi upoznaš u hodniku, a ostale na sedeljkama, basketu i tv sali. Edit: mislim da su svi ovi likovi poput Hefesta, Princa, Jovana itd. nula za Gwydion-a. Gde je taj momak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ti vise volis ovu novu fensi modu pokupljenu od kurvi iz Minhena i San Franciska. Ti definitivno vučeš teške komplekse iz adolescencije. Sve što nije metalsko je kurvanjsko, je l'? Jadan si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Boks meč koze i čoveka! Hahahahahahaha, moram početi da pratim ove imbecilne teme! :) evo cela prica o liku http://www.inet.hr/~oberic/vuco.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ljudi koje ja slusam sviraju samo veselu muziku i propagiraju uzivanje u zivotu. To propagiraju i svi ovi koji ne sviraju metal. Slabašna ti ta metal ideologija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Woods of Belial nikako nisu veseli. :rip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 De ste fejk metalci, jebo vas Jovan Pogani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 'de si Slobo, fejk metalcu, nisi došao sinoć... 'ajde nek neko od muderatora proveri IP ovog HEFEST-a, ima u logu da li još neko od članova koristi IP. Jedino ako je pametan pa koristi proxy, a nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Fejk je Gojko. Sećaš da nije hteo sa nama u šutku na Satirikonu, nego je stajao pored i mrštio se? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Jebo te pas, spavao sam juče 8 sati, jutros ustao u 8, ceo dan šljakao, što me čeka i sutra... borba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Baal je ovde jedini pravi metalac. Nego svaka cast Baale sinoc si otprashio stvarno dobro, chak se u jednom trenutku nazirala sreca na tvojim loknicama ko u malog deteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 @Baal - Nisam mogla ni ja sinoc. Ali oprastas mi, rajt? I nije Gojko fejk, pajseri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 (edited) Haha, dobro je da sam uopšte i izašao da sviram, za malo da se srušim koliko mi nije bilo dobro pre svirke. @Veronika - Pa... Videčemo. Zavisi. (od čega zavisi? pa od petlaaaa) Edited May 23, 2009 by BaalBehrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Fejk je Gojko. Sećaš da nije hteo sa nama u šutku na Satirikonu, nego je stajao pored i mrštio se? A sećaš li se ti šutke na "Come Damnation" na KoK-u? A da, nisi bio. Nijednom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Fejk je Gojko. Sećaš da nije hteo sa nama u šutku na Satirikonu, nego je stajao pored i mrštio se? Normalno da će da se mršti, pa to je BM koncert jebo te. A sećaš li se ti šutke na "Come Damnation" na KoK-u? A da, nisi bio. Nijednom. Brutalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 De, de, opušteno, samo bez nerviranja. Prvi put sam dao pare za nešto drugo, drugi put imao ispit dan kasnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Reci, reci, kupio si Adidas trenerku umesto da odeš na cert. Hefest disapproves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Ček, ček, Radoomir je bio na nekom koncertu, ne razumem? Je l' to faza pre nego što počeo da kupuje patike dnevno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted May 23, 2009 Report Share Posted May 23, 2009 Radomire, kad ces meni da kupis najki? Uskoro mi je rodjendan, znas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts