Bata Trokrilni Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 A koji mu je glavni nick? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 guardian of the blind... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 ovo je grob, ako se ne varam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Pa zašto je banovan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 ovo je grob, ako se ne varam... Greshish to je Guardian, samo se zamaskirao da bi mogao lako da se sheta medju nama smrtnicima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) @prins: nisam informisan. mozda i nije on. Edited May 24, 2009 by SkullKrusheR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Slobo Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Mozda jeste mozda nije, tu se neka tajna krije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Sad sam opet slusao Rossomahaar-ovu "Moscow - The Sanguine Reign Of Terror" i slobodno mogu reci da je ovo najbolja ruska metal pesma ikad (pored Tvangeste-ove "From The Nameless Oracle"). Onom Lazaru bi bolje bilo da, umesto sto se zajebava sa Arkonom, snimi jos nesto sa Rossomahaar, bend je fenomenalan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Ovo je najbolja ruska metal pesma ikada: Šteta što ne mogu na youtube da nađem DVD rip s ove turneje (imam ga na disku), ali i ovaj butleg ima odličan zvuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Cale jednog mog ortaka radi u Moskvi pa svaki put kada dodje ovamo donese po nekoliko diskova Arije. Imaju nekoliko pesmica koje volim, mada ima i boljih bendova... A opet, sa druge strane, kolika im je zemljetina moze ih biti mnogo vise. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 Na temi metal in genera pravi pederbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 (edited) Mozda jeste mozda nije, tu se neka tajna krije... dupli nalozi su gej. Svi spameri - jedan kolektivni warn Edited May 26, 2009 by 84_KRIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4R15 Posted May 24, 2009 Report Share Posted May 24, 2009 a da jednostavno zatvoriš ovu temu ? Evo Gojko cmizdri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Ne, ovako je zanimljivije. Salim se, ne mogu ja da zatvorim, a Rna i Shamada nisu trenutno tu. Tako da ste ovde na milost i nemilost. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Ma jebo sam i matorke, keve, dobrostojece bakute, klinke napupele sa picicima ko tek sazrela breskvica, kurave, cedne device, buduce kaludjerice, a ponajvise sam im davao da ga lizu ko dete lilihip. Ko kaze da nisam birao? Bakuta koju sam ja aknuo je verovatno bolje izgledala nego sve tvoje bivse i buduce ribe. Da nije tako ne bi ni razmisljao o tome. Аууу, шта сам ја пропустио. Ајде бре не лажи више! Првенствено себе, па тек онда и друге. Сад си као неки бабојебац, како те бре није срамота? Веровао сам ти за ортака рукометаша и премлаћивање Доктор Игија (иако су ти се сви остали смејали). Али брате, претерујеш. Какве бабе, какве калуђерице? Да ниси можда и неку несретну козу силовао на ободима Букуље? Јадан си са овако огавним причицама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 [ Volim kad mi raste rejting,a da me pritom nisu 3 puta izbacivali iz KST-a Doduse tamo sam bio jednom i shvatio da je potrebna bomba za to mesto bravo to mesto treba razneti nema goreg mesta u bgu od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 (edited) A ona kafančina u Borči u koju ideš? Pokazao mi ortak iz Borče kada sam bio tamo. Edited May 29, 2009 by Divlji Tigar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 KST je sasvim OK prostor, pravi underground, a i bašta ima svoj šmek. Samo što je to STUDENTSKI klub i ja smatram da bi samo studentima trebalo dozvoliti da idu tamo. Nevolja s tim mestom je što puštaju sve i svakoga i jedva čekaju incidente da bi nekoga namlatili i izbacili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Теша Тешановић Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 A ona kafančina u Borči u koju ideš? Pokazao mi ortak iz Borče kada sam bio tamo. ta kafana u borci je rupcaga i ne valja ni zasta.lovacka prica na adi je prava stvar,mesto je prostrano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Nemojte mešati klubove i kafiće, tj. kafane. U klubove se ide na žurke i svirke, kafane i kafići su sasvim druga priča. Ja sam u KST išao zato što me tamo nikakav konobar nije startovao i pitao šta hoću da popijem. Pijuckam malo pre nego što odem tamo, izduvam se na žurci i odem kući. Tako je to kod mene bilo, a ako neko hoće sa društvom da ode u kafanu i nešto popije i popriča s njima, to je druga stvar, ali za to treba imati i više novca i volju da ga trošiš. Uz to, tu je i faktor muzike - ja ne bih mogao da odem na mesto gde se pušta glasna muzika koju ne volim - mogu da odem gde je glasna muzika koju volim, ili gde je muzika tiha, ili gde uopšte nema muzike. Ali, sve ovo nema veze s temom, a ja neću da nas opet banuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 (edited) Аууу, шта сам ја пропустио. Ајде бре не лажи више! Првенствено себе, па тек онда и друге. Сад си као неки бабојебац, како те бре није срамота? Веровао сам ти за ортака рукометаша и премлаћивање Доктор Игија (иако су ти се сви остали смејали). Али брате, претерујеш. Какве бабе, какве калуђерице? Да ниси можда и неку несретну козу силовао на ободима Букуље? Јадан си са овако огавним причицама... Sad po tvojoj prici mogu da pretpostavim da niko od vas nema privatan zivot van ovog foruma. Nista iz moje price nije toliko komplikovano niti neverovatno. Vi ste klinci i ne znate koliko je to u praksi izvesti u stvari lako i jednostavno. Matorke vole mladje i to je cinjenica. Mlade vole starije. Da su lude lude su. Ko ce zene razumeti? Ja i ne moram vazno je shvatiti sablon i iskoristiti svoje prilike. Nadam se da cu vam ovim putem malo otvoriti oci i dati vam sansu za neki snosaj. Slike cu sutra da postavim. Bio sam na odmoru jer zidam kucu. Izvinjavam se onima koji su cekali. Edited June 3, 2009 by HEFEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Jao. Pa ovaj nije banovan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Jao. Pa ovaj nije banovan? Deni ne peni!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Вуду шнеле Неле: daj jebote, moras da kopas stare postove i pokreces opet istu temu?! Ako se opet razvije hejt ti prvi letis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Šta je on kriv? Njegov post je od pre 7 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts