~MaX~ Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 lepe su karte... jbt, sa Eliasom imaju samo jednu jedinu sliq.. izgleda da nisu toliki pozeri koliki smo mislili da jesu :)
FëanorSonOfFinwë Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 El mogu jos da se poruce te od 2200, i kako da porucim i platim?
Rob Swire Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 lepe su karte... jbt, sa Eliasom imaju samo jednu jedinu sliq.. izgleda da nisu toliki pozeri koliki smo mislili da jesu :) ne racunajuci cinjenicu da kakko pokazuje devil hornes na toj slici, i to tako, kao da si ga slikao u prolazu.. realno, fail
Nightfall Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Jebem vas bas, svi kenjaju kako lepe karte a niko da se seti da okaci sliku.
Elderane Posted April 26, 2009 Author Report Posted April 26, 2009 Ja ne znam gdje sam imao posla sa ovako fanaticnim fanovima Osim Tool, mozda... To je tragedija kad nekom stigne, a nekom ne stigne karta. Normalni ljudi slave ako ne posaljem na vrijeme, da ne moraju da placaju odmah, a ovdje hoce da me biju ako nema karte. Svaka vam cast!
AstralliS Posted April 26, 2009 Report Posted April 26, 2009 Meni ništa nije stiglo, a naručio pre Uskrsa...
Elderane Posted April 27, 2009 Author Report Posted April 27, 2009 Ma, sta se zalite Nisu lose, meni se vise svidja tanji papir, onako k'o neka kartoncina. Inace, kakva slika, takve karte, njima je to jedina oficijalna promotivna. Inace, ko god hoce da naruci, moze i na pp, ili na [email protected], ili preko sajta. Svejedno je. Treba mi samo ime prezime, adresa, broj telefona i broj karata.
ShinigamY Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Evo stigla mi je kartaaaa kako je wepaaa aaahhh Sto me bre otkinuste 200 din postarinu lol mogli ste gratis
FëanorSonOfFinwë Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Hvala za picture brate!!! cool je, mada sam se ja nadao da bude neka epick, u fazonu neki vuk, pun mesec i carobnjak, sta ce mi njihove slike...
AstralliS Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 Uuuu... Straight to the face. Mene samo zanima kad će da mi stigne karta.. Prošlo dve nedelje od kad sam naručio, ničeg nema.
Oddball Posted May 5, 2009 Report Posted May 5, 2009 jel mogu jos da se naruce te fensi karte, ako ne, koliko jos ima karata uopste, cekam jbnu platu vec neko vreme...
death angel Posted May 6, 2009 Report Posted May 6, 2009 Poshto nema karata (ni u Biletu, ni u jednoj knjizari gde uvek kupujem karte za koncerte) je l' to znachi da josh nisu prodate ove lepe karte i da one ne mogu da se kupe na nekom prodajnom mestu, nego moraju da se poruche?
Elderane Posted May 7, 2009 Author Report Posted May 7, 2009 Nema nigdje karata, i nece biti jos neko vrijeme. Ostalo je jos nekoliko ovih fensi, pa ako nekome treba, neka poruci,ali brzo. Ako uzmu svi koji su narucili, mislim da ih nije ostalo vise od 20
FëanorSonOfFinwë Posted May 15, 2009 Report Posted May 15, 2009 neznam kako planirate da pustite ove sa vip kartama 30 min. pred ulazak cele rulje u skc... al dobro , nadam se da imate resenje
Telcontar Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Au u kurac ja nemam pare sad da uzmem kartu, ako odu sve ove fensi karte moracu da ubijem nekoga da uzmem tu fensersku
death angel Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 neznam kako planirate da pustite ove sa vip kartama 30 min. pred ulazak cele rulje u skc... al dobro , nadam se da imate resenje Postoje i drugi ulazi u Skc
Elderane Posted May 18, 2009 Author Report Posted May 18, 2009 Ne provjeravaj, nisam uopste slao zadnji 5 dana nikome nista. Ucim. Saljem sutra, cekam da se nakupi bar 5 komada.
FëanorSonOfFinwë Posted May 20, 2009 Report Posted May 20, 2009 eee... kada ce se odprilike znati predgrupe?
Elderane Posted May 21, 2009 Author Report Posted May 21, 2009 Da tako nesto... Izvinite vi koji jos niste dobili karte, pritisnuli me ispiti + danas ovaj Circle II Circle/Manticora...
AstralliS Posted May 23, 2009 Report Posted May 23, 2009 Meni su stigle 2 šarene, zaboravih da kažem.
Elderane Posted May 28, 2009 Author Report Posted May 28, 2009 Pa, vidi, imam neki kontakt za sve narucene karte. Sve cu vam javljati kako se bude priblizavao koncert. Plakate cete dobiti 100%, takodje. Pola sata ranije cete uci kroz sporedna vrata SKC-a. O Meet & Greet-u, naknadno, moramo prvo da vidimo kako da ga organizujemo. Ima 6 mjeseci do koncerta, rano je za neke detalje. I,da, karta br 60 ne znaci nista, ja to saljem kako stignem, ne po brojevima.
Recommended Posts