death angel Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 (edited) Setlista valja, cim na njoj ima WPBO i We Will Rock You. A btw, garant nece biti ista na evropskoj turneji. Samo nek' je malo produze, to bi stvarno bila dobra stvar. Bilo bi mnogo dobro da je produze , ali mi se uopshte ne svidja shto sviraju tudje pesme... Imaju toliko svojih dobrih pesama, a sviraju tudje... Edited November 9, 2009 by LazaGNR
NatashaNS Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Bilo bi mnogo dobro da je produze , ali mi se uopshte ne svidja shto sviraju tudje pesme... Imaju toliko svojih dobrih pesama, a sviraju tudje... Ma to je neka zezancija koju Tony izvodi sa publikom. Jako je cool.
death angel Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 He he, ok je, mada bi mi opet bolje bilo kad bi to vreme iskoristili za svoju pesmu... A ako bash dugo sviraju, onda mogu i tudje . Ma to sam ja kivna shto ne sviraju Picturing the past, sve bih im oprostila kad bi to svirali
Guest HEFEST Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Sonata je sada mnogo osakacen bend pa verovatno zbog toga i izdaje ovako lose albume. Od kada je otisao po meni najjaci lik iz benda Jani Liimatainen vise ne ocekujem nista od njih. Sto su uradili uradili su.
Thirin Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Gde se narucuju karte i koliko dana se ceka na njih?
NatashaNS Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Sonata je sada mnogo osakacen bend pa verovatno zbog toga i izdaje ovako lose albume. Od kada je otisao po meni najjaci lik iz benda Jani Liimatainen vise ne ocekujem nista od njih. Sto su uradili uradili su. Sta ste napali toliko na bend, zbog Janija. K'o da je on ne znam ti nija sta. Volela sam ja njega, al' ono, kad je otisao, otisao je, i kraj.Dosao Elias, koji je mozda bolji, mozda nije (kako kome), al' ja sam cula da je decko sjajno zamenio Janija, a i gledala sam snimke koji su potvrdili to, tako da... Ko shisha Janija. OK, Jani je stvarno jako dobar gitarista, al' otis'o covek, i sta sad, je l' treba da placemo. Ne. Btw, pretpostavljam da i Uniju smatras losim albumom, al' Jani je jos uvek bio u bendu kad je "Unia" izasla, i odsvirao je sve pesme u studiju, samo nije isao na turneju sa njima, jer je otisao iz benda pre nego sto je pocela turneja. Btw, jos 6 dana!
Guest HEFEST Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 (edited) Ma vidi se da su.... Da li znas razlog zasto je Jani otisao iz benda? Otici cu samo da bi cuo stare stvari. Za vreme ovih novih cu da idem po pivo!!! Edited November 9, 2009 by HEFEST Samo lakse malo...
ShinigamY Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Jani je extra po meni i nezamenljiv... Elias je cool, videcemo sta zna uzivo. Jani sto je uradio na Cain's Offering je masterpiece. I plus on je svirao klavijature (nije Mikko Harkin) sto znaci da je i vrhunski muzicar... Mora da je atmosfera u Sonati postala kao i u svakom bendu koji pocne da skuplja pare... Atmosfera Money Money Money, i verovatno to Janiju dokurcilo :/
Rob Swire Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Sonata Arctica, oficijelni afterparty! Afterparty koncerta finskog metal sastava Sonata Arctica, koji ce svoj nastup odrzati u beogradskom SKC-u, velika sala, iste noci, 15. novembra 2009. godine. Prodaja ulaznica na blagajni SKC-a, sto svi vec znate. Slusacemo hitove banda, plus odabrane stvari sastava kao sto su Evergrey, Kamelot, Stratovarius, odabrane numere bendova iz zanra power-progressive metala generalno, kao i standarnu listu Scandinavia nighta. Vidimo se posle koncerta! DJ team: Lex69 & Telcontar
Mita Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 hm hm ovo veoma zanimljivo zvuci moram priznati :D samo koliko ce kostati taj afterparty
ShinigamY Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Koliko kinta i koliko dugo ce da traje?? Onako okvirno vremenski ?
Rob Swire Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 kao sto je obicaj kluba, ulaz je slobodan, dok naravno u klubu ima mesta, a trajace dok su posetioci prisutni
ShinigamY Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Cccc znaci blejim u klub dok ne pocnu vozici da idu za jug Extra, eto meni mesto gde da se grejem
Rob Swire Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 evo facebook eventa, ako je ikome do toga http://www.facebook.com/event.php?eid=174312463743&ref=mf
Mita Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 naravno u najavi kvlt i muvanje goticarki deveteset dvanaesto
NatashaNS Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Tony je isto toliko dobar muzicar koliko i Jani i jos bolji. Pricajte vi sta hocete, bend i dalje valja. Nego, zanimljiv taj after party, al' bilo bi cool da je kraj u tol'ko i tol'ko sati, a ne ovako, kad se ljudi razidju. XD To onda moze biti i do podne. Btw, mi ne idemo u skolu od sutra do ponedeljka (zbog gripa), tako da je laganica, al' koncert ima da ostane. Nece ga valjda pomerati/otkazivati. Ja prva nisam bila cula da se prica o tome kako se nece ici u skolu, zatvaranje kafica, i tako toga, i sad kao - stigla i ta vest zvanicno. Mis'im, za kafice nemam pojma (to je samo glasina, kao i da ce biti zabranjeni razni skupovi ljudi, blablatruc), al' za skolu je sigurno.
Rob Swire Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 ne moze nikako biti do podne, to licno garantujem
Narsil Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 Сутра проглашавају епидемију и забрану јавних окупљања. Организатор?
Oddball Posted November 9, 2009 Report Posted November 9, 2009 uuu, mene sad taj after parti zanima vise od samog certa
BeTeLgEuSe Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Ljudi, molim vas, zaista nema potrebe za panikom. Dize se frka, a sve je jos u domenu rekla-kazala. Koncert ce se odrzati, sve dok se neko od nas ne javi i ne potvrdi da je otkazan. Mi jos nemamo nikakve naznake da ce se to dogoditi, stoga radimo sve najnormalnije. U vecini evropskih zemalja je mnogo gora situacija nego kod nas, pa se ne uvodi vanredno stanje. Uvodjenje vanrednog stanja povlaci ozbiljne posledice, od kojih ce najmanji problem biti mali koncert u SKCu, i zasigurno ce uneti dodatnu paniku u narod, sto se ministarstvu zdravlja nikako nece svideti. Ne znam zasto dozvoljavate da vas iscimaju crni podebljani novinski naslovi koji se odavno pisu samo da prodaju izdanje, da naprave dramu, a ne da prikazu realnost. Jos jednom, zamolio bih sve da se manu traceva i da se vrate temi Sonata Arctica.
Chicken Little 420 Posted November 10, 2009 Report Posted November 10, 2009 Nema uslova za epidemiju 10. novembar 2009. | 00:35 -> 11:52 | Izvor: B92 Beograd -- Radna grupa za praćenje novog gripa razmatrala je moguće proglašenje epidemije novog gripa u Srbiji i zaključila da se još nisu stekli uslovi za to saznaje B92.
Imrahil Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=11&dd=11&nav_category=12&nav_id=391880 "Nešto posebno se neće desiti. U ovoj fazi, koju mi smatramo da je za blagi talas pandemije, nećemo zatvarati sve škole, obdaništa, zabranjivati skupove, održavanje koncerata, pozorišnih i bioskopskih predstava".
Recommended Posts