ShinigamY Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Nego bre, kako se blizi cert i sve, jel ce da bude neki okup pred cert, kao sto bilo na Hamerfall?? I da, dajte pricajte sta je sa MiG i to, da mogu da se organizujem...
death angel Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 E, da, zaboravih na to... Super shto ce biti i afterparty Ma nije, nego nisam htela da se meshamo sa obichnim smrtnicima koji ne idu na meet and greet
Guest Beli Zeka Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 ako ce nesto da otkazuju nek pomere kolokvijum koji imam u subotu a za taj MiG ce nas,nadam se blagovremeno,obavestiti.Nije lepo da nas drze u neizvesnosti,ima ljudi koji ne mogu sebi da priuste da razmisljaju o tome trenutno
Guest Leptirica Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Jao ljudi...Sonata konačno dolazi, a ja nemam s kim da ideeeeeeem. Tako mi i treba kad se družim sa ljudima koji slušaju Grand i slično. Da nema neko kojim slučajem sličan problem?
Bata Trokrilni Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Jao ljudi...Sonata konačno dolazi, a ja nemam s kim da ideeeeeeem. Tako mi i treba kad se družim sa ljudima koji slušaju Grand i slično. Da nema neko kojim slučajem sličan problem? Pošto ne idem na cert, mogu samo do ulaza da te dovedem, a unutra ćeš već lako naći nekog ko će da te prati kući.
crusader84 Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 Ja sam već navikao da sam krećem na koncerte, a onda već tamo naletim na nekog, bar Lazu i/ili Telcontara. Trenutno ne mogu da se setim 2 koncerta u BGu na kojima nisu bili ni jedan ni drugi.
GreenRiver Posted November 11, 2009 Report Posted November 11, 2009 pa dodji sama. mali je to problem.. sanse nema da ne nadjes nekog za 5min ..
Burning_Blade Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 pa dodji sama. mali je to problem.. sanse nema da ne nadjes nekog za 5min .. haha, pa velika nam metal zajednica, svi se znamo, ako ne licno onda iz vidjenja. Juce na W.A.S.P. mozda nisam prepoznala 20ak ljudi...sve ostalo poznate face Jedva cekam nedelju! Valjda ce uskoro neke informacije za M&G... pa ne ceka mi se bas do nedelje ujutru da saznam kad je.
DBrave Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 i ja cu verovatno da idem sam, mozemo se nadjemo nas nekoliko sa ove teme ispred, popijemo par piva za zagrevanje i udjemo...
NatashaNS Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) Hahaha, svi nesto idu sami, a ja bas kad hocu sa jednom, eventualno, dve osobe da idem, idem sa mnogo vise ljudi. Pozajmicu vam ih, ako vam treba drustvo za koncert. Ja, inace, ne volim bilo gde da idem sa vise ljudi jer se nikako ne bi dogovorili, i svako hoce na svoju stranu. Ovako fino imas jednu-dve osobe sa kojima znas, ili bar pretpostavljas da ces se sloziti, i to je to. Edited November 12, 2009 by NatashaNS
GreenRiver Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 da se upisem, i ja cu najvjerovatnije sama
Oak Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 A uu evo mojih ljudi i ja idem sam pa ako me primite u drushtvo super, mi volimo pivo i pivo voli nas
NatashaNS Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Напржио сам се на Delain само тако. Eto vidis, sad imas jos jedan zajednicki bend sa Anom. Ja dolazim sa par ljudi, negde popodne, pre "m&g-a", al' ne znam tacno kad jer se organizator ne javlja povodom toga, a mene jako zanima kad je "m&g". Btw, danas pocinje turneja (krecu od Praga)! :rockdevil: E, da su bili u vreme moje exkurzije u Pragu, bilo bi jako zanimljivo, posto me, naravno, niko ne bi pustio da idem. Pitanje je i da l' bi htela da idem sama. Dovoljno je opasno u gradu uvece, a kamoli jos sama da budem medju gomilu ljudi, na koncertu.
NatashaNS Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) Lol ja kad sam bio sad u utorak, nisam ni jednu jedinu trafiku primetio tamo?! ako nista, pa skupicemo se na onim stepenicama... tamo je najveca bleja! LOL, pa trafika je odma' ispred stepenica, na 5 metara od njih. :haha: E sad, jedino ako nisu nesto menjali, al' ta trafika tu uvek stoji, ne vidim razlog da ne bude i sad. Btw, sad gledam na last.fm-u, i ovo je, navodno, satnica za vecerasnji koncert: 18:20 – 18:50 Winterborn 19:10 – 18:50 Delain 20:20 – 22:00 SONATA ARCTICA Mis'im, skroz je bezveze. Kao prvo, rano pocinje, kao drugo, da li je moguce da Sonati treba sat i po da se namesti (ne secam se kol'ko smo cekali HF, Kamelot i ostale, al' mislim da nije bilo bas sat i po), a kao trece, bolje da Winterborn sviraju duze od Delain. Edited November 12, 2009 by NatashaNS
Oddball Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Ortak i ja dolazimo na M&G, ko se pridruzi, pridruzi, ostali, sta da vam radim. Mogu samo da kazem da sam ja na mnogo koncerata isao sam i to mi bas nikad nije predstavljalo problem. Mogao bi neko da se oglasi iz organizacije da kaze kad da (na)dolazimo
crusader84 Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) Ko update-uje taj last.fm? Nema sanse da pocne koncert tada. i ostali... lepo piše satnica za vecerasnji koncert koncert, dakle ne za naš. Stvarno bi mogli organizatori da izlože našu satnicu. Ja još ne znam ni kada dolazim ni koju ću kartu imati, tako da, manite me sa okupom, kad dođem doš'o sam. Samo da znate, ako nameravate da prisustvujete koncertu od početka, nemojte da vam Laza bude referer kada se ulazi, on redovno zakasni na koncert. (a ne što ne dođe na vreme, nego se zanese u drinkovanju ) Edited November 12, 2009 by crusader84
death angel Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 (edited) LOL, pa trafika je odma' ispred stepenica, na 5 metara od njih. :haha: E sad, jedino ako nisu nesto menjali, al' ta trafika tu uvek stoji, ne vidim razlog da ne bude i sad. Tu je trafika i dalje . Nije nameshtanje trajalo sat i po, nego je ochigledno shtamparska greshka i da je Delain svirao do 19:50, a ne 18:50. Nisu mogli i Delain i Winterborn da zavrshe u isto vreme . Znachi da je nameshtanje trajalo pola sata A stvarno, Winterborn je mnogo bolji, ne znam zashto oni ne sviraju duze... P.S. I ja idem sama na cert . I uvek sam raspolozena za ispijanje piva Edited November 12, 2009 by death angel
NatashaNS Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Nije nameshtanje trajalo sat i po, nego je ochigledno shtamparska greshka i da je Delain svirao do 19:50, a ne 18:50. Nisu mogli i Delain i Winterborn da zavrshe u isto vreme . Znachi da je nameshtanje trajalo pola sata A stvarno, Winterborn je mnogo bolji, ne znam zashto oni ne sviraju duze... A da! Vid' stvarno! :haha: Dobro je onda, nije strasno. Mislim da sam neke bendove duze cekala. A hocu Winterborn duze. Aj da im kazemo da sviraju duze. Hahahaha, mora da ce nas poslusati. :haha:
Narsil Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_nExce26tXs
Narsil Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Дрма ме еуфориииииииииииијаааааааааааааааааааааа!!!!! НЕДЕЉАААААААА!!! Чека се ово месецима, сунце му пољубим! Ма, јеб'о матер, чека се годинама! Даћу шансу новом албуму још који пут сутра и у суботу, тј.данас и сутра јер је сад већ петак. Edited November 13, 2009 by Narsil
NatashaNS Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Дрма ме еуфориииииииииииијаааааааааааааааааааааа!!!!! НЕДЕЉАААААААА!!! Чека се ово месецима, сунце му пољубим! Ма, јеб'о матер, чека се годинама! Даћу шансу новом албуму још који пут сутра и у суботу, тј.данас и сутра јер је сад већ петак. Joj, i mene! A i to sto kazes, ceka se godinama, ne samo mesecima! Uh, al' ce da bude dobroooo! I Delain su mi se svideli, tako da - ima da bude 3 sjajna benda za jedno vece (od kojih su jedni Holandjani )!
Recommended Posts