Burning_Blade Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Evo set liste iz Praga od sinoc Ja se nadala da ce je malo promeniti u korist starijih pesama... marak jos 2, 3... Everything Fades to Gray (Intro) Flag in the Ground Paid in Full The Last Amazing Grays Fullmoon As If the World Wasn't Ending 8th Commandment Last Drop Falls White Pearl, Black Oceans Juliet The Cage Encore: We Will Rock You (singing by crowd) In Black and White Don't Say a Word Vodka song Edited November 13, 2009 by Burning_Blade
crusader84 Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Sad videh na setlist.fm i Last.fm... Je l' oni to menjaju ili kako krenu tako do kraja turneje? Koje sranje, sad nema ni Replica-e, dođe mi da ne idem! Edited November 13, 2009 by crusader84
ShinigamY Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Pa dobro, josh da oglase satnicu i to je to
NatashaNS Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Vidi stvarno, nema ni Replice, a ni Black Sheep. A meni bas bilo drago zbog Black Sheep. Vrlo moguce da su skratili setlistu jer su na USA turneji svirali samo sa DragonForce-om, a sad imaju 2 predgrupe, pa kao, da ne preteruju sa satnicom.
Grobodan Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Sad kad sam video set listu, izgubio sam svaki trag želje da idem. Ko me jebe što ih nisam jurio 2002... Lep provod vama.
Imrahil Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Sad kad sam video set listu, izgubio sam svaki trag želje da idem. Ko me jebe što ih nisam jurio 2002... Lep provod vama. +1
Mita Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) koji smor od set liste jbt nema Replice i Black Sheep jebo ih novi ablum Edited November 13, 2009 by Mita
ShinigamY Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Al ga editova brzo Mito Anyway, ja se zagrevam, al imam taj osecaj da ce i MiG da se sjebe (bice nesto na brzaka, niko netje stici da uradi sta je hteo)... Eh, jbg sta da se radi :/
Betonac Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Ma ljudi koj vam je? Ima da se deremo i svirace!!! xD
ShinigamY Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Niko nie reko da netje da bude super... Bice sigurno, ali imam takav osecaj da ce se neshto zasrati oko MiG, da netje svi stici da se slikaju, uzmu autograme i tako to... Niko se ne javlja sto je najgore :/
Mita Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) razmisljam da prodam kartu zajebi mnogo je losa set lista edit jbt kako me nerviraju oni prosli koncepti pravljenja pesama su tako jednostavni a tako dobri dupla cepaj gej melodija i gej pevanje i to je to sad nesto jedu govna pokusavaju neku progresivu a ne mogu to treba power bendovima zabratniti da pokusavaju da budu progresivni ako ne umeju da sviraju dobro pa nisu kao HF da ne sviraju najkultniju pesmu koju su napisali Edited November 13, 2009 by Mita
Oak Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Pametno zborish mladi choveche, ozb power metal bendovi koji pokushavaju progressive smaraju zeshce, sad slusham ovu uniu natrpali su 16 pesama a smor zivi, novi album je josh i dobar u poredjenju. Edited November 13, 2009 by LazaGNR Ne treba ti ceo quote jebote...
ShinigamY Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Nastavite diskusiju u podforum u power i progressive... Vec je razglabano o tome tamo na dugacko i siroko... Bem li ga, meni se svidja ovaj album, definitivno vishe od Unie, ali i Unia nie za bacanje. Period. Mito idi bre na cert, ko zna kad ce ih vidish ponovo
Mita Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) pa sto posto na nekom festivalu posto meni ne pada vise na pamet da cekam ovde koncerte tek kada prodje 10 godina od izdavanja poslednjeg dobrog albuma nadju se bendovi da dodju ovde edit ulete LeX Edited November 13, 2009 by Mita
ShinigamY Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Eh setlista mi je ok, mozhe naravno bolje, ali i ove pesme sto ima gotivim dosta. Sem Juliet i As if the world wasn't ending.. Ostalo mozhe da prodje. Ma boli me kita sta god da sviraju, idem da ih odgledam, netju da se bunim, dovoljno je sto su nas stavili na listu za posetu
Mita Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 op op ne preterujmo molim vas zna se da je Ekliptika alfa i omega powera ali dobro nema veze ukusi
ShinigamY Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Definitivno... O ukusima nema rasprave, ne vredi. Bolje svi lepo da uzivamo na koncertu, a ne da se zalimo sto nece da sviraju neke stvari ili bem li ga sta... Ima za sve po neshto u setlisti. Full Moon, zapovest, dont say a word itd... Ima dosta dobrih pesama na listi.
Mita Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 ima naravno ali ipak kult pesme se izostavljaju :( ali nema veze ide se pa sta bude bude
Narsil Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 op op ne preterujmo molim vas zna se da je Ekliptika alfa i omega powera ali dobro nema veze ukusi С тим што је Unia једно 5 пута зрелија, са таквим текстовима да се смрзнеш какве приче носе и сама целост албума је на далеко вишем нивоу од Ecliptice.
ShinigamY Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Ma tako je... Jbg, da snimaju neki dvd tu bi bile sve kultne pesme... Ali ovo je obicna svirka, kao i svaka, i nemogu celog zivota svirati samo Eclipticu ili te najjace pesme. Turneja je zbog novog albuma, i oni nastoje da ga sto vishe promovishu... Ako bude neka turneja tipa (back in time), tu ce biti kultnih pesama, ali nisu oni toliko jaki za takav tip turneje. Maaa :rockdevil: ii i boli me Upade Narsil Edited November 13, 2009 by ShInIgAmY91
Old Metalhead Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 A sto nema Victoria Secret,San Sebastian,Shamandalie,Tallulah i da ne nabrajam dalje...Ma idemo ljudi,bice ok,sta mislite da su otkazani i W.A.S.P. i ovo zbog gripa?! Vidimo se!
Baki Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 (edited) Ma ok je setlista, mislim, Julija i Ne zbori ni rec, jos samo kad bi Kejleba, Repliku ili Izmestenog svirali, ali dobro, da ne cepidlacimo, bitno da dolaze. Posto izgleda da ce mig biti pred sam ulazak, ja najverovatnije necu nositi fotoaparat da se slikam s njima, nadacu se da ce me neka dobra dusa slikatio svojim, pa mi poslati sliku na mejl. Ali zato nosim indeks da mi se potpisu u njega! Edited November 13, 2009 by Baki
FëanorSonOfFinwë Posted November 13, 2009 Report Posted November 13, 2009 Ma ja sam bre corav... znaci ako ja vidim tu trafiku ....:udri: Jao trebo bih polako da pocnem da preslusam pesme od Sonate i predgrupa... nisam Sonatu slusao ima 6 meseci!
Recommended Posts