oʞɾoƃ Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Što bi M&G bio nepostojeći? Za Kanibale je protekao u savršenom redu, jedva čekate da paničite po forumu.
Oak Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Pa pre par postova su lepo napisali za MiG, pola sata pre ulaska, u chemu je problem?
Burning_Blade Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 pa zato sto bi trebali da znamo vec kad je. Ne panicim, ja sam u centru sutra ceo dan, bole me uvce ... ali imam prijatelje koji dolaze iz pizdinaca oko BGa. njima bas i nije tako blizu centar da samo skoknu. Nas 100 pola sata pre ulaska?!?! pa ajde da nas je dvadeset...ali 100 ljudi...
Oak Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Pa nece da vam prave vecheru, podele autograme i zdravo, to su uvezbani profesionalci kad je davanje autograma u pitanju, a i to je pola sata pre prve predgrupe tako da mozda i ostanu koji minut posle.
oʞɾoƃ Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Dođite sat vremena pre redovnog početka koncerta, sačekajte na onom ulazu na ćošku da vas pozovu i to je to.
Mita Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) pa zato sto bi trebali da znamo vec kad je. Ne panicim, ja sam u centru sutra ceo dan, bole me uvce ... ali imam prijatelje koji dolaze iz pizdinaca oko BGa. njima bas i nije tako blizu centar da samo skoknu. Nas 100 pola sata pre ulaska?!?! pa ajde da nas je dvadeset...ali 100 ljudi... jbt treba ljudi da dodju da se prvo dogovore sa njima edit mnogo gej post bio morao sam da editujem Edited November 15, 2009 by Mita 1
Burning_Blade Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 U marici ima mesta za sve Hahaha! ma tu uvek ima mesta
Elderane Posted November 15, 2009 Author Report Posted November 15, 2009 E, pa ja sam sad sa nabavke keteringa... Kolega nista nije napisao. Koliko sam cuo od njega, definitivno ima M&G, i vjerovatno je prije koncerta neposredno. Svi koji ocekuju da ce da smaraju bend vise od pola sata, mogu da zaborave. Nije pijanka, vec upoznavanje s bendom, potpis, i to je to. I kao sto sam sto puta naglasio, nije nekakav skupo placeni M&G vec gest dobre volje prema svima koji kupe kartu medju prvima. Zato ne zezajte, i vidimo se sutra, kao da je bitnije da se slikate s nekim, nego koncert da cujete. Pozdrav svima.
Oddball Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 jeeee, ortakinja ce crkne kad me vidi uslikanog sa Tonijem
Oak Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 jeeee, ortakinja ce crkne kad me vidi uslikanog sa Tonijem Chovek ti lepo iznad rekao nece biti slikanja, ali nada zadnja umire
Baki Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 E, pa ja sam sad sa nabavke keteringa... Kolega nista nije napisao. Koliko sam cuo od njega, definitivno ima M&G, i vjerovatno je prije koncerta neposredno. Svi koji ocekuju da ce da smaraju bend vise od pola sata, mogu da zaborave. Nije pijanka, vec upoznavanje s bendom, potpis, i to je to. I kao sto sam sto puta naglasio, nije nekakav skupo placeni M&G vec gest dobre volje prema svima koji kupe kartu medju prvima. Zato ne zezajte, i vidimo se sutra, kao da je bitnije da se slikate s nekim, nego koncert da cujete. Pozdrav svima. Dakle kad da se dodje ispred skc-a? 18.30, cirka?
Guest HEFEST Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Dakle kad da se dodje ispred skc-a? 18.30, cirka? Da.
ShinigamY Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ajd i ovde officialno da napishem jedan spam Vidimo se pred SKC narode: Crveno-crna jakna, Symphony X majica, tako tjete me prepoznati
NatashaNS Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 (edited) Krece se za sat i po! Docekala sam nekako i ovaj dan! Ljudi, vidimo seeeee! :veseli: Edited November 15, 2009 by NatashaNS
GreenRiver Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 jel smeju da se unose fotoaparati?
Zoll Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Imaš "uputstvo za upotrebu" na poleđini ulaznice, tamo piše da ne sme. E sad, to uvek piše, pa tokom čitavog koncerta sevaju blicevi sa svih strana, tako da...
Baki Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Ja cu biti ispred SKCa izmedju 18h i 18.30h. Zelenkasta jakna, braon duks sa kapuljacom, svetle farmerke, neodoljiva lepota. Aaaaa, jedva cekam! Ponecu i indeks da mi se u njega potpisuju!
crusader84 Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Nadam se da će ovoga puta satnica biti striktno poštovana. Nešto mi se ne ostaje celu noć u gradu zbog kašnjenja od 15-20 minuta...
karizma Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Nadam se da će ovoga puta satnica biti striktno poštovana. Nešto mi se ne ostaje celu noć u gradu zbog kašnjenja od 15-20 minuta... Uf, i ja se nadam. Imam bus za Nis u 00.45
Powerlord Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Wolf and raven im je, moze se reci, kultna pesma... to se podrazumeva da ce svirati, jbo ih ja, inache na karti je nacrtana kamera (profesionalna) koja moze da snima ceo koncert xd, nema digitalnih kamerica nacrtanih
Joe Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Da li postoji mogucnost da koncert bude otkazan ako se proglasi Dan Zalosti zbog smrti Patrijarha??? O.o
Oak Posted November 15, 2009 Report Posted November 15, 2009 Da li postoji mogucnost da koncert bude otkazan ako se proglasi Dan Zalosti zbog smrti Patrijarha??? O.o Ne postoji mogucnost da se proglasi dan zalosti, jedino sutra, poshto se obichno dan posle nesrece ili chega god proglashava dan zalosti.
Recommended Posts