ShinigamY Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 (edited) Aaa snap :/ Hteo sam belu Evergrey - Torn (lame) majicu (koju koristim za fizicko ) :/ Meh, nmvz, uklopicu se sa masom Edited October 24, 2009 by ShInIgAmY91
FëanorSonOfFinwë Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Ja dolazim u ovoj gore linkovanoj majci i ja cu da strcim - nije crna
ShinigamY Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Ajmo da napravimo majicu YU METAL - U beloj (ili crnoj) boji (ili pink josh bolje ), i da dodjemo svi u njoj Sa vizioshop-a da narucimo, stize za 4 dana I onda svi dzumle tako da se pojavimo Dal ne bi bila fora
Old Metalhead Posted October 24, 2009 Report Posted October 24, 2009 Ahahaha... pa ono ok, i mislio sam da ponesem torbu, al jbga bice guzva... gde da je ostavim , necu valjda unutra sa njom... a vazi sto cu da im dam da mi izvrljaju maju... pa ovakvu nema niko u Srbiji ( mogu se kladim) razbija! xD A cd od njih neam, jbga torrent FTW! Kriza, nema se para za vops, a ja cu sad da bacam repa na cd koji mogu da skinem za dz s neta Imam ja ,al je potpuno crna,uzeo je u Budimu,klub Wigwam,2005e godine.
Chicken Little 420 Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 postujte plakat koncerta, treba mi za emisiju!
Elderane Posted October 25, 2009 Author Report Posted October 25, 2009 Plakat za emisiju? Os i WASP? Trebao bih ti poslati plakate za Sonatu i WASP i neke karte za Kikindu oko 30-og, kad krene hit 202 u Kikindu
Chicken Little 420 Posted October 25, 2009 Report Posted October 25, 2009 moze, krenuo sam sa tv emisijom, 202-ka je 30og, posalji po njima sve a baci mi na email sta si tacno poslao.
FëanorSonOfFinwë Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Auuu idem ja knezom sa ortakom, i kolko je samo moje razocarenje bilo kada sam video onaj plakat sonate... zrno beo je, slika je realno retardirana i jos su 2 clana ispala gay! a ja sam vam lepo rekao da stavite vuka i neki pun mesec ili onog takatalvi carobnjaka, pa to bi i u crno beloj boji bilo surovo, a ovako nznm koji sam djavo kupio vip kartu kad cu da dobijem onaj plakat s kojim mogu samo dupe da obrisem... sramota!
Mita Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 (edited) Auuu idem ja knezom sa ortakom, i kolko je samo moje razocarenje bilo kada sam video onaj plakat sonate... zrno beo je, slika je realno retardirana i jos su 2 clana ispala gay! a ja sam vam lepo rekao da stavite vuka i neki pun mesec ili onog takatalvi carobnjaka, pa to bi i u crno beloj boji bilo surovo, a ovako nznm koji sam djavo kupio vip kartu kad cu da dobijem onaj plakat s kojim mogu samo dupe da obrisem... sramota! au jbt stacemo sad :( jebem ti sto je morao plakat da ispadne los :( Edited October 26, 2009 by Mita
FëanorSonOfFinwë Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 au jbt stacemo sad :( jebem ti sto je morao plakat da ispadne los :( a jbga ja sam se stvarno smorio... a isto bi ih kostalo i da su stavili vuka i mesec ili onog carobnjaka, a bilo bi 1000 puta bolje! i btw stavili su na sonatinom plakatu adresu cannibal-corpse...
Elderane Posted October 26, 2009 Author Report Posted October 26, 2009 ti vrati kartu, jer ti ne valja plakat. daj, covjece,2200 kosta, nisi nista izgubio, ne ides valjda na koncert zbog plakata?
FëanorSonOfFinwë Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 ti vrati kartu, jer ti ne valja plakat. daj, covjece,2200 kosta, nisi nista izgubio, ne ides valjda na koncert zbog plakata? pa ne idem, al ono ozracio sam se kad sam video koji je krsh od plakata, a realno moglo je mnogo bolje za iste parice... ma opusteno, a daj neki info kako ce se odrzati taj meet end grit ?
Zlatko Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 ti vrati kartu, jer ti ne valja plakat. daj, covjece,2200 kosta, nisi nista izgubio, ne ides valjda na koncert zbog plakata? Otkazuj zbog plakata!
lucassen&co Posted October 26, 2009 Report Posted October 26, 2009 Još nema setliste? Ja nađoh samo ovo: Sonata Arctica -- Hartford, CT -- October 12th, 2009 Everything Fades to Gray (Instrumental) Paid In Full Black Sheep Caleb The Last Amazing Grays FullMoon Replica As If the World Wasn't Ending Flag In the Ground White Pearl, Black Oceans Last Drop Falls Juliet The Cage --- We Will Rock You --- In Black and White Don't Say A Word Vodka / Everything Fades to Gray (Outro)
ShinigamY Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Na to sam i ja naisao, valjda na fejsu ili tako nesto, jbem li ga... Inache, setlista mi je super, ne bih nista menjao Mozda umesto Caleb, neku pesmu kao 8-u zapovest (mnogo bih voleo da je cujem live )
NatashaNS Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 To je setlista sa americke turneje, kontam da ce je malo izmeniti, al' samo da ne izbacuju WPBO i onaj deo kad bude We Will Rock You ! Dosta je dobra setlista, mogla bi se tu dodati jos po koja pesma, al' dobro, nije lose.
ShinigamY Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Neko je bio jako pametan da pusti buvu da je koncert sumnjiv (kao, da se bas i ne zna da li ce se odrzati), pa onda da je otkazan... Pitam se samo ko, i od koga su ljudi to culi. No, nema veze, ne obaziremo se na te pricice. Jedino ako organizatori kazu (al' da bude dovoljno vremena do koncerta za vadjenje madjarske ili neke druge vize ), onda ok. Lol to sam i ja cuo danas O.o ... Ma moroni, nemaju sta da rade, pa pustaju traceve... Osecam da je neki blacker ili takav neko sto mrzi po njima ("flower") metal...
Mita Posted October 27, 2009 Report Posted October 27, 2009 Neko je bio jako pametan da pusti buvu da je koncert sumnjiv (kao, da se bas i ne zna da li ce se odrzati), pa onda da je otkazan... Pitam se samo ko, i od koga su ljudi to culi. No, nema veze, ne obaziremo se na te pricice. Jedino ako organizatori kazu (al' da bude dovoljno vremena do koncerta za vadjenje madjarske ili neke druge vize ), onda ok. samo cu reci baci pogled na Last FM najvise ima ljudi kod nas nego na celoj turneji (nadam se da ce biti tako )
crusader84 Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Takođe MetalStorm... Nije da je nešto relevatno (osim što pokazuje da među ovdašnjim fanovima Sonate i generalno metalcima ima najviše noulajfera/netzavisnika), al' ono... Beograd trenutno 18, prvi sledeći Prag sa 5! http://www.metalstorm.ee/events/event.php?event_id=32359
Blast beat Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Uuuu..... White Pearl, Black Oceans... Sto se mene tice, neka samo to odsviraju, i ja cu biti presrecan.
Oddball Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Ja bih da ubace Fairytale i Wolf&Raven, ne bi skodilo Inace, imao sam jos jedan odvratan san u vezi sa ovih koncertom, epilog je ovaj put da nije otkazan ali bolje bi bilo da jeste. Necu da ulazim u offtopic sad ali bilo je jbno jezivo :icon_ne:
Moody Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Sonata Arctica -- Hartford, CT -- October 12th, 2009 Everything Fades to Gray (Instrumental) Paid In Full Black Sheep Caleb The Last Amazing Grays FullMoon Replica As If the World Wasn't Ending Flag In the Ground White Pearl, Black Oceans Last Drop Falls Juliet The Cage --- We Will Rock You --- In Black and White Don't Say A Word Vodka / Everything Fades to Gray (Outro) Do jaja je setlista :DD Zna li se koliko je karata ostalo ?
Elderane Posted October 28, 2009 Author Report Posted October 28, 2009 Zna. Ostalo ih je toliko da se nece rasprodati sigurno, sto nije ni ocekivano. Ali ce biti i vise nego dobro posjeceno.
crusader84 Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 (edited) E, samo da znate, radnici pošte imaju neki štrajk sutra, pa ako treba da vam stignu karte a to se ne desi, nemojte opet da pričate da je otkazano. @organizacija Kad će plakati za W.A.S.P. i Sonatu? Danas baš fino prošpartah centrom grada, nema nijednog... Takođe bi mogli da uradite poveći broj flajera za koncert Čorbe. Evo vam ovde dobre ponude: http://flajer.rs Da prodate i 3 karte više zahvaljujući tim flajerima, opet se isplati. (zašto imam osećaj da sam ovo već pisao negde? ) Edited October 28, 2009 by crusader84
Grobodan Posted October 28, 2009 Report Posted October 28, 2009 Ja sam video plakat za Sonatu, Silence postava
Recommended Posts