Elderane Posted October 29, 2009 Author Report Posted October 29, 2009 Jeste. Plakata za Sonatu ima odavno... Flajere, nista, nema poente, kasno je to. WASP plakati ce biti gotovi u subotu.
death angel Posted October 30, 2009 Report Posted October 30, 2009 Ok je setlista, ali ja bih najvishe volela da chujem Picturing the past...
Old Metalhead Posted October 31, 2009 Report Posted October 31, 2009 Pre par dana kupljena karta(nisam je licno kupio),ima broj 303. SITNO,013 do svirke(14i novembar je 00 noc,loooooool)!Gledam ih tek drugi put!
Guest Ever-Frost Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Oće li sigurno biti karata da se kupi dan uoči koncerta?
Stormlord Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Jel se zna predgrupa?! I sranje sto nema My Land i San Sebastian
death angel Posted November 3, 2009 Report Posted November 3, 2009 Pa valjda su predgrupe Delain i Winterborn. Nego, Delain me smara, a Winterborn mi je bash dobar, ali nisam nashla nigde njihovu setlistu... Je li neko nashao?
Elderane Posted November 3, 2009 Author Report Posted November 3, 2009 Oće li sigurno biti karata da se kupi dan uoči koncerta? Nista ne moze da se tvrdi sigurno, ali bi trebalo. Iskusniji posjetitelji koncerata znaju da se SKC jako rijetko rasproda. A da je za ovaj koncert i vise nego solidno interesovanje, to je definitivno.
~MaX~ Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 To je lepo chuti... Jbt, kako vreme leti, cert je za manje od dve nedelje
NatashaNS Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 Jao, za 8 dana pocinje evropska turneja - 2 dana u Ceskoj, jedan Slovacka, pa mi! Za 12 dana! :mrgreen::rockdevil: Samo bih volela da izmene malo setlistu, tipa, da ubace jos koju pesmu, poneku da izbace - sa novog albuma (mada nece to uraditi jer ga promovisu, normalna stvar) al' i ako ostane onakva kakva je postovana ovde, bice OK.
Oak Posted November 4, 2009 Report Posted November 4, 2009 (edited) Ne slusham neshto preterano power metal, ali to malo shto slusham je uglavnom sonata tako da se na ovo ide, sutra po kartu pa u nedelju na koncert . Edited November 4, 2009 by The Accountant
Stormlord Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Pa valjda su predgrupe Delain i Winterborn. Nego, Delain me smara, a Winterborn mi je bash dobar, ali nisam nashla nigde njihovu setlistu... Je li neko nashao? Predgrupe katastrofa! Sa Pagans Mind-a na Nightwish klon i neznam kako bih ove nazvao. Poslusao sam pesme sa myspace-a i nikad vise.
NatashaNS Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 Predgrupe katastrofa! Sa Pagans Mind-a na Nightwish klon i neznam kako bih ove nazvao. Poslusao sam pesme sa myspace-a i nikad vise. Winterborn rastura , Delain nisam slusala, al' sam cula mnoge pohvale za bend. Poslusacu ih ovih dana.
death angel Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 I ja sam ovde chula mnoge pohvale, ali ga od srca ne preporuchujem. Shto reche lik, klon Nightwish-a (i to novog)
Oddball Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 pih.... a ja mislio da uslikam crvenu pevaljku... Cekaj, a sta me pa briga sto su tralala bend
Burning_Blade Posted November 5, 2009 Report Posted November 5, 2009 E sta ima za nas sa fancy kartama? meet & greet? kada? gde?
NatashaNS Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Shto reche lik, klon Nightwish-a (i to novog) Ja nisam protivnik novog NW-a, i svidja mi se njihov, nazovimo, novi album (mis'im, nije bas tako skoro izasao), tako da ne verujem da ce me Delain nesto razocarati. E sta ima za nas sa fancy kartama? meet & greet? kada? gde? Cekamo organizatora da nam javi ovih dana. 1
crusader84 Posted November 6, 2009 Report Posted November 6, 2009 Meni su oba Delaina bolja od poslednja dva Nightwish-a.
ShinigamY Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Delain sam preslusao nekoliko pesama na tube, i mogu da kazem na prvo slusanje ajrenova skola, sto mi se veoma svidja... Nznm sto je kao nightwish, po meni je Delain mnogo zesci bend, i kao pojava Maaa crvena pevaljka samo da vrcka za nas iz prvog reda
Oddball Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Ja nisam protivnik novog NW-a, i svidja mi se njihov, nazovimo, novi album (mis'im, nije bas tako skoro izasao), nisi ozbiljna, ne mozes da budes ozbiljna 1
NatashaNS Posted November 7, 2009 Report Posted November 7, 2009 Da, ozbiljna sam. Bez obzira na smajli. XD A pazi, ta rasprava oko novog i starog NW-a moze doveka da ide, tako da nema potrebe ponovo komentarisati sve to. Nekom se svidja, nekom ne, i to je to. Ja nisam neki njihov fan, al' svidjaju mi se i raniji albumi, i najnoviji. Ne smeta mi promena pevacice, ni najmanje. Delain mi je slican novom NW-u, tako da... Nisu losi. Ja inace slabije slusam bendove sa zenskim vokalima. Mis'im, to ne znaci da mi se bendovi ne svidjaju uopste, da su odvratni il' tako nesto, nego mi je jednostavno prijatniji muski glas, ili recimo, kombinacija sa zenskim, k'o sto je, recimo, "The Haunting" od Kamelota. OK, aj da ne idem daleko od teme o Sonatinom koncertu, stacu ovde. XD
Baki Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 E, ozbiljno, nisam bas pratio temu, jel'se zna kada ce biti mig, kad se uzimaju posteri, kad se mi vipovci pustamo unutra, itd itd...Jebote, jos samo 7 dana, AAAAAAAAAAAA!!!!!
ShinigamY Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Mig ce biti na isti dan koncerta, nemoze drugacije, zato ja dolazim u 7 ujutru u bg Aaa, sto se tice postera, to se dobija na MIG, a pustaju nas pola sata ranije (pred pocetak koncerta), verovatno sa nekog ulaza sa strane kako sam skapirao... I daaa, poslednja nedelja Sad se slusa samo Sonata nedelju dana
METAL Man Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Sonata Arctica -- Hartford, CT -- October 12th, 2009 Everything Fades to Gray (Instrumental) Paid In Full Black Sheep Caleb The Last Amazing Grays FullMoon Replica As If the World Wasn't Ending Flag In the Ground White Pearl, Black Oceans Last Drop Falls Juliet The Cage --- We Will Rock You --- In Black and White Don't Say A Word Vodka / Everything Fades to Gray (Outro) koja krsina od set liste...
NatashaNS Posted November 8, 2009 Report Posted November 8, 2009 Setlista valja, cim na njoj ima WPBO i We Will Rock You. A btw, garant nece biti ista na evropskoj turneji. Samo nek' je malo produze, to bi stvarno bila dobra stvar.
Recommended Posts