Old Metalhead Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Onda i na Delain da navijamo za APRIL RAIN,moze???
crusader84 Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Za April Rain, pa ono, ja bih najradije da oni opiče oba albuma u celosti , al' ako neko krene za AR, podržaću. Mozhe a kada cemo? Na kraju koncerta? Ili negde na sredini? Kad god bude prilike, čim bude neki trenutak tišine između pesama... Mogli bi i organizatori da ih smore po starom oprobanom receptu (kao za Evergrey, Kamelot...), kladim se da su i oni iz ove ekipe koja je loži na prva 2 albuma. Znači kako kontaktiram sa nekim ortacima u vezi koncerta, vidim da se broj ljudi razočaranih listom povećava. Oni koji su se lomili da li da idu, sada definitivno neće.
Powerlord Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Set lista je shitty.... ako organizatori chitaju forum, predlozice im da sviraju neke druge stuff, da izbace gluposti sa novog albuma.... ipak se treba udovoljiti publici ukoliko misle da odrze respect u ovoj drzavi dodushe ono nije set lista za sutra, tako da moze biti skroz drugachija ^^ (shto bih jako voleo)
..charlie.. Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 A sta mislite o tome da im organizatori(kao za Evergrey i Kamelot) traze Replicu,a da se mi dernjamo za Caleb-a?
ShinigamY Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Slaba vajda od menjanja set liste... Svirali u Pragu tako, verovatno i u ostala mesta ce da sviraju. Mislish da u Pragu nisu bili razocarani zbog set liste? Isto razocarenje je svuda, al jbg, mozhemo bar da namolimo Replicu Anyway, ako organizatori urade neshto povodom toga (set liste), mozda im i oprostim (ukoliko ne urade MiG lepo) MiG
NatashaNS Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 (edited) Set lista je shitty.... ako organizatori chitaju forum, predlozice im da sviraju neke druge stuff, da izbace gluposti sa novog albuma.... ipak se treba udovoljiti publici ukoliko misle da odrze respect u ovoj drzavi dodushe ono nije set lista za sutra, tako da moze biti skroz drugachija ^^ (shto bih jako voleo) Pa nece sigurno izbaciti pesme sa novog albuma jer ga promovisu. Jednostavno je. Ima ljudi koji vole i novi album. A nece setlista biti drugacija, oni furaju jednu istu na celoj turneji. Mada, mozda mogu ubaciti jos po koju pesmu, samo za nas. Ili, eventualno, ako se smiluju na nas (posto nikad nisu ovde svirali), pa urade neku jako dobru setlisu, koja podrazumeva ove pesme iz Praga i jos jedno 5-6 starijih stvari! No, to sigurno ne treba ocekivati. Masta radi svasta. Jedino da organizator nesto ucini povodom toga da ubace jos jednu, eventualno 2 pesme, ida se mi prodernjamo, i to je to, pa sta bude, bice. Btw, ako bih morala da biram izmedju one 3 izbacene pesme, mislim da bih izabrala Black Sheep i Caleba (naravno da bih i Replicu da cujem - sto vise, to bolje), al' posto vidim da ima dosta ljudi koji bi bas da cuju Replicu, nek' bude onda moljakanje za tu pesmu (i eventualno Caleba i/ili Black Sheep). Najbolje da nama odrade onu USA setlistu, i super. Edited November 14, 2009 by NatashaNS
Oddball Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 jebes ga, to nam je sto nam je, ostaje da probamo da uzivamo uz ovo malo sto nije novi album(i)
Powerlord Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 ohhh organizatoriii I believe in you!!!! uchinite nam to veche posebnim!!! >.< ipak prvi put dolaze i trebali bi da ostave utisak ^^
Elderane Posted November 14, 2009 Author Report Posted November 14, 2009 Ako ikako bude prilike, ima da urgiramo za "Black Sheep". A moze i za April Rain. 2
..charlie.. Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ja se uzdam u to sto dolaze prvi put pa da ce nas castiti sa jos nekoliko starijih stvari.Iako su mi i zadnja dva albuma dobra,ipak sam poceo da ih slusam zbog starijih albuma... In Terra Nostra We Trust!!!
ShinigamY Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ma super tje biti Organizatori uzmite malo pricajte kako smo mnogo zahtevna publika Ako prodju kod nas, svuda su prosli
Powerlord Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Ma super tje biti Organizatori uzmite malo pricajte kako smo mnogo zahtevna publika Ako prodju kod nas, svuda su prosli Slazem se ^^
Elderane Posted November 14, 2009 Author Report Posted November 14, 2009 Ma, bolje vi slusajte novi album. Vidicete da ce, ako naprave dobru svirku, na kraju biti i svejedno sta su svirali.
ShinigamY Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Maaa ja volim novi album skroz sam ga zgotivio, ali mnogi nisu, pa bolje da se udovolji njima nego samo pojedincima
..charlie.. Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Novi album se ne svidja svima,a koncert SA bez Replike i Black Sheep i sa njima nikako ne moze da bude isti...
Elderane Posted November 14, 2009 Author Report Posted November 14, 2009 Pa, pitacu u svakom slucaju... Nije da necu.
Lan Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 U koliko sati pocinje koncert?... Ne pise na karti, a ni na sajtu nisam nasao... A ne bih da okasnim
Elderane Posted November 14, 2009 Author Report Posted November 14, 2009 19:00 Doors open 20:00 WINTERBORN (30 min) 20:30 c/o (20 min) 20:50 DELAIN (40 min) 21:30 c/o (30 min) 22:00 SONATA ARCTICA (90 min+ approx.) 23:40 Sonata Arctica shows finishes
ShinigamY Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 (edited) Uuu ima vreme da se pije neshto Dobro, josh da se javi MiG kada je i to je to Hvala za info! Edited November 14, 2009 by ShInIgAmY91
Oddball Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Prodajem jednu kartu, aj pozurite, da se ne baci. Na PM. Cena po dogovoru i na odlozeno
crusader84 Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 Grip ili lista, treće nema. Vidiš, ja ne pitah lika od koga kupujem kartu zašto je prodaje, a znam da obožava Sonatu... Valjda nije grip...
..charlie.. Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 @Elderane Jel ovo u 19 h pocinje ulaz na nas sa MiG ili za nas pocinje u 18:30h ?
GreenRiver Posted November 14, 2009 Report Posted November 14, 2009 jel to treba ovako da izgleda http://img697.images...22/32189829.jpg ajde vi koji imate MiG ova je obicna.. m&g su sa rednim brojem ispod 100 :/
Recommended Posts