Jump to content

Recommended Posts

Posted

ova je obicna.. m&g su sa rednim brojem ispod 100 :/

Objasnjavao je Elderane pre par strana nesto oko karte, pa koga zanima, nek' premota i procita. Nesto kao da je prodavao i ove karte sa vecim brojevima od 100, al' nisam nesto pazljivo citala, nit' shvatila, tako da ne mogu da vam objasnim, al' ima njegov post o tome ovde negde. :da:

Posted

Elderane je rekao da je dao fensy karte (jer ih je imao vishe) u prodaju po billet servis ili gde vec, i da su karte sa brojem preko 100 obicne, ali eto, imash fensy kartu :D

fensy karte do 100 su MiG

:pivopije:

Posted

Evo, pozdrav svima i od mene....vidimo se sutra na M&G, moja karta je sa rednim brojem 020.....Jedva cekam sutrasnji koncert, pauza od 2 godine otkad sam ih gledala u Budimpesti je prilicno velika.....

Posted

Evo stigoh sada u BG da se adaptiram na klimu i smog pa sutra na koncert. :rockdevil:

Posted (edited)

Pa kad bi se javio Elderane, mozda bismo i znali...

Je l' ti to nije malo kasno? Ulaz je u 7...

Pa ajde onda ranije. Hm. U pola 7? Tek u 8 pocinje svirka tako da ima veremena  za pivo.

Edited by HEFEST
Posted

Pa ajde onda ranije. Hm. U pola 7? Tek u 8 pocinje svirka tako da ima veremena za pivo.

Ala me jebete sa ovim satnicama, odluchite se vishe, i za okupljanje i za svirku :haha:, dolazim u pola 7 i to je konachno, boli me ako se opet izmeni ima da pijem sam ako treba :pivopije:

Posted

Samo da udare tako neku brzu. Moze i Kindom for a heart i moze bilo sta iz onog starog dobrog vremena kada sam mucio muzicke uredjaje sa Sonatom neprestano.

Posted

Dal je moguce da niko nije ni spomenuo wolf and raven? Pored ovakve setliste, zar niko ne misli da nam treba tako neka razvaljivacka pesma?

eh... spominjao i ja i svi negde pre 15 strana, ali dzabe :violent:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...