Mita Posted May 28, 2009 Report Posted May 28, 2009 jebem ti sve ti jebem da ti jebem sve ti jebem idem 15-og sam na ekskurziji jebem ti skolu jebem ti sve neeeee ko hoce kartu prodajem 2200 ona fensi karta :( edit evo 19-og se vracamo iz Beca a oni tada sviraju u Becu moracu nesto da odradim
Baki Posted June 6, 2009 Report Posted June 6, 2009 Ja poslah mejl Terri Nostroj oko rezervacije karte, ali mi ne odgovorise?!
Elderane Posted June 14, 2009 Author Report Posted June 14, 2009 Baki, 2 sam ti puta na mail odgovorio... Ako ti to ne stize, mozemo se dogovoriti i preko pm, nije to problem.
Moody Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Znachi nadam se da ce ovaj koncert da bude uspeshan kao onaj prvi Blind Guardian i mozhda josh uspeshniji i da se konachno malo unormali stanje metal scene u Srbiji!!
Prisoner of Dreams Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Тешко да ће икад ишта моћи да се мери са првим Гардијанима. Али, ваљда ће се скупити доста раје, био би ред.
Baki Posted June 23, 2009 Report Posted June 23, 2009 Izvinusmo! Imam sad kartu u svojim rukama!!!!!!
TheTrooper6666 Posted July 12, 2009 Report Posted July 12, 2009 ej....jel ima još onih fancy karata??? i kako da ih poručim??
Oddball Posted July 25, 2009 Report Posted July 25, 2009 Drugari nismo valjda zaboravili na ovo, sta se desava sa pripremom postera and stuff
Leona Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Kada ce ''normalne karte'' da krenu u prodaju?
DBrave Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 pa to ces znati tek kada SA objavi na svom sajtu ili mysapceu
Stormlord Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 @Elderane brate video sam na sajtu Pagan's Mind-a da su bili support Sonati na turneji ovoj, pa aj sredite nekako njih. Molite, kunite itd.
KinSlayer Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Ako njih srede ima da dodjem zbog njih i da odem kad pocne SA...
oʞɾoƃ Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 @Elderane brate video sam na sajtu Pagan's Mind-a da su bili support Sonati na turneji ovoj, pa aj sredite nekako njih. Molite, kunite itd. Ajde iskreno, šta misliš, koliko jedan organizator u jednoj zemlji na turneji od 20-30 datuma može da utiče na odabir predgrupe koja je stvar dogovora između menadžera i izdavačkih kuća? Razmišljajte ljudi malo.
Descender Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ali a-p-s-o-l-u-t-n-o nimalo! Nema nikakve svrhe da tako nešto molite domaće organizatore...
Stormlord Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Ajde iskreno, šta misliš, koliko jedan organizator u jednoj zemlji na turneji od 20-30 datuma može da utiče na odabir predgrupe koja je stvar dogovora između menadžera i izdavačkih kuća? Razmišljajte ljudi malo. Ti si nevidjeni pametnjakovic majke mi mile. Pa zar mislis da mi to neznamo?! Napisao sam to iz sprdnje, jer bi jedino u tom slucaju otisao na koncert. A realno, mnooooooogo mi je glupo sto je Pagans Mind njima predgrupa.
oʞɾoƃ Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 Jebi ga, nije zvučalo kao da je sprdnja, a čega sam se sve načitao na ovom forumu, ne bi me čudilo ni da neko zapravo misli ovo što si ti rekao.
Telcontar Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Ali a-p-s-o-l-u-t-n-o nimalo! Moze malo. Znam za slucaj da je jedan bend isao sa dve predgrupe, jedna je otkazala, pa se poklopilo da su promoteri iz nekoliko zemalja pitali jel moze umesto njih jedan odredjeni bend da ide, i ispunila im se zelja ... ali kazem sansa je mala. Ali citaju mailove ti menadzeri zapravo, verovali ili ne
lucassen&co Posted August 11, 2009 Report Posted August 11, 2009 Treba mi pomoć. Pre mesec dana sam naručio karte sa Terra Nostrinog sajta, ostavio adresu i ostalo. Napisao sam im da bih uzeo jedino ako je ostalo onih lepih karata. Nista mi nisu odgovorili i sad ne znam da li da kupujem karte po regularnoj ceni ili da čekam ove da stignu. Kada sam naručio za Evergrey, u roku od par dana mi je stigao mail da će karte biti poslate.A u slucaju Sonate, nista. Sta sad raditi..
Stormlord Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 Mislim da je Elderane i ekipa na nekom odmoru pa ce ti sigurno odgovore kad se vrate
crusader84 Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 A šta odmaraju toliko k'o da rade koncerte svaki dan. Nego, izgleda da je Beograd definitivno "najjugoistočnija" tačka turneje, što znači da organizatori mogu da očekuju svesrdnu pomoć najpre Bugara, pa i Rumuna, Makedonaca, možda čak i Grka...
lucassen&co Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 I od Albanaca možda Pa trebaće nam Arena u tom slučaju ..
lucassen&co Posted August 25, 2009 Report Posted August 25, 2009 Vidim da se Elderane vratio, pa bih molio obaveštenje oko karata za koncert. Da znam ako mi neće stići limitirane da kupujem regularno. Hvala.
LazaGNR Posted August 26, 2009 Report Posted August 26, 2009 Od 346 postova prezivela su 174 Spameri,lakse malo,'bem vam lebac Ne ponavljajte po 10 puta 'ocu ovaj bend','kad ce predgrupe',kurac-palac,polako jebote,kad se bude znalo - objavice vam! @Elderane:poodgovaraj im na pitanja,odlepili ljudi
Recommended Posts