Elderane Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Terra Nostra s ponosom predstavlja: Jon Oliva's Pain, SKC, 16.06.2009 Sta reci o ovom coveku, a da oni koji ga postuju vec ne znaju? Alfa i Omega benda Savatage, Trans-Siberian Orchestra, jedan od najkreativnijih ljudi u svetu metala, i jedan od najcenjenijih vokala. Puno price ne vodi nicemu, oni koji znaju o cemu se radi, ne trebaju im objasnjenja. Kartu za koncert mozete naruciti preko nas vec sada, a u slobodnoj prodaji u SKC-u naci ce se od petka. Cena karte bice 1600 dinara. Ne bi bilo naodmet da napomenem da smo vec najavili koncert Circle II Circle, 21.05.2009, za koji ce karte u slobodnoj prodaji takodje biti u petak, ali po ceni od 1400 dinara. Ova 2 koncerta su sjajna prilika da fanovi cuju dosta od bogate Savatage diskografije, a i nove radove CIIC i JOP. Takodje, kako Jon Oliva's Pain ne vode predgrupe, a mi nemamo jasnu ideju ko bi mogao da nastupi, pozivamo zainteresovane bendove da se prijave na [email protected], a clanovi yumetala moci ce da glasaju na ovoj temi za prijavljene bendove, pa ko posteno pobedi, svira. Neka to bude podrska domacoj sceni. Vidimo se!
Killing Hand Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 (edited) Svaka cast :bigblue: :bigblue: Edited April 7, 2009 by Killing Hand
Sandman Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 Huh,malko je ranije nego što sam očekivao,ali ide se!
crusader84 Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 (edited) Ijaoooooooo! http://www.youtube.com/watch?v=LH6U5hvYJIw A jel vam nije žao da turite ovaj kvlt u malu salu? Može pogon Doma omladine npr? P.S. Neki popust za đuture kupovinu karata za oba koncerta? Edited April 7, 2009 by crusader84
vladream Posted April 7, 2009 Report Posted April 7, 2009 u jebote, dolazi se, s tim sto bi se mi ubacili, ako moze, i da sviramo
:matija Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Mislim da bi se najbolje kao domaca podrska uklopili heaven rain/forever storm.
Grobodan Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Moj glas ide za Space Eater, jes da se razlikuje malo ali to je taj 80s sound. Dajte liste, da se ne lažemo - zanima me šta se svira od Savatage.
Belaj Lama Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 (edited) to je taj koncert! kad bude to glasanje, glas za predgrupu ide forever stormu, definitivno. gledao sam savatage u bgu, pa idemo na CIIC, pa onda ovo, nema dalje... respect za MOUNTAIN KING-a! Edited April 8, 2009 by Belaj Lama
LazaGNR Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Elderane,gde je taj 'circular mail'? Vec 12 sati kako je koncert objavljen,a video sam samo ovde,jos nema obavestenja mail-om
ZmYchE Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Auh, na ovo ko ne ode... no comment! Svaka čast na ovome momci!
ba+a. Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 U jebo ga ! Jel se zna koje se savatage pesme sviraju ?
ProgressiveR Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Jebem ti lebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!
Elderane Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 Za sada se za predgrupu prijavio samo Forever Storm! Sacekacu jos koji dan, naravno, ko god od vas misli da bi neko bio idealan za to, neka javi ljudima da mogu da se prijave. Svaka cast momci, tako se gura bend, probate sve sto se nudi, pa sta prodje, prodje.
WoI Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 set lista iz oktobra 2008. 1.Sirens 2.Warriors 3.Through the Eyes of the King 4.Maniacal Renderings 5.Tonight He Grins Again 6.Hounds 7.Gutter Ballet 8.Walk Upon the Water 9.Stories 10.Edge of Thorns (w/ Zak Stevens) 11.Chance (w/ Zak Stevens) 12.Somewhere In Time 13.Believe 14.Jesus Saves 15.When the Crowds are Gone 16.Hall of the Mountain King
Rob Swire Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 nisam lik koji prizeljkuje pesme na koncertu, ili vodi polemike oko toga sta ce se svirati ili ne, ali na ovome kad bih cuo 24 hours ago, ne bi sreci kraja bilo...
Grobodan Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 U jebem ti, pa odokativno mi se čini da ovde ima više Savatage pesama, extra!
Bata Trokrilni Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Ova When the Crowds Are Gone bi meni bila najjači momenat na koncertu, ako je sviraju i kod nas. Jedino ne znam šta znači ovo w/Zak Stevens, to im je verovatno Stevens gostovao, sada neće biti tako.
Recommended Posts