ProgressiveR Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Ja dolazim apsolutno, a to sam znao istog trenutka kad je objavljen cert ... nego, večeras sedim sa ortakom kod njega u dvorištu i pričamo kako bi bilo extra da je cert u bašti SKC, a ne u zagušljivoj sali ... to bi bio feeling
DBrave Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 bas me zanima koliko kosta ta basta u poredjenju sa malom salom
Sandman Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 Jes' da Oliva baš i nije u formi k'o pre 20-ak godina,ali kada krene "Tonight He Grins Again"... Inače,kartu uzimam možda čak i na dan koncerta,jer sam tek skupio polovinu novca,ali sigurno dolazim,jer se ovako nešto ne propušta.
crusader84 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 (edited) Aj malo da se pripomogne promociji koncerta, turajte ovo na avatare, poptise, šta god, po foruimima, Spejsovima i ostalim čudima... Edited June 9, 2009 by crusader84
Talvi Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 "MasterImind", a? Jebote, nikad necu razumeti to kad covek otkuca ukupno deset reci za plakat i ne pregleda da li je sve dobro napisao.
crusader84 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Haha, inače je već bilo tu Jon Oliva's Pain i masterImind of Savatage, ja se zajebavao u Photoshitu, obrisao ono što je bilo vezano za koncert u Americi za koji je rađen plakat, i dodao ovo za naš, i 'ladno nisam ni primetio.
crusader84 Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Evo ispravne verzije , i set liste sa Sweden Rock festa. http://c2.ac-images.myspacecdn.com/images0...0e30e57788d.jpg City Beneath The Surface Sirens Through Eyes of The King Of Rage And War Chance Maniacal Renderings Tonight He Grins Again Gutter Ballet Hounds Believe Jesus Saves Hall Of The Mountain King
Grobodan Posted June 9, 2009 Report Posted June 9, 2009 Ovo mi deluje da traje samo oko sat vremena, festivalska lista, kod nas će valjda biti duže... samo 2 JOP pesme, i to najbolje, hehe
Stormlord Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Malo glupo sto sviraju tako malo JOP pesama. Ipak su oni dosli a ne Savatage
Grobodan Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Nek, neka, nije glupo Samo još da bude i "Power of the night, tell me BELGRADE are you fucking wild"
:matija Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Ma super je lista bre! ista cena karte na dan koncerta?
Telcontar Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Nazalost, verovatno se necemo videti ovom prilikom ...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Moj kum mi je javio,kupijo je kartu za mene i njega u bg-u.nisam pito koji su brojevi.vidimo se ljudi,spreman sam za upoznav,pa ako se skontamo,vodim vas na pivo u kasinu,i da lupamo onu plavu konobaricu po prdari.vidimo se.
Mita Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Moj kum mi je javio,kupijo je kartu za mene i njega u bg-u.nisam pito koji su brojevi.vidimo se ljudi,spreman sam za upoznav,pa ako se skontamo,vodim vas na pivo u kasinu,i da lupamo onu plavu konobaricu po prdari.vidimo se. taman da se vidis sa Princem
Sandman Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 ista cena karte na dan koncerta? To i mene zanima,pošto ću izgleda tek do tada imati pare. Moj kum mi je javio,kupijo je kartu za mene i njega u bg-u.nisam pito koji su brojevi.vidimo se ljudi,spreman sam za upoznav,pa ako se skontamo,vodim vas na pivo u kasinu,i da lupamo onu plavu konobaricu po prdari.vidimo se.
Маузер Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Razbijacu ja dolazim sa 2 bliznakinje, tako da.
igoraki Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Uzeh ja danas kartu,broj je 19,tako da ocito ti brojevi nemaju veze sa mozgom...sem toga,ako nekom treba plakat sa Circle II Circle koncerta,nek mi baci pm pa da mu ga urucim pre koncerta
ZmYchE Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Moji brojevi su 17 i 18 ... definitivno nema veze
igoraki Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Moji brojevi su 17 i 18 ... definitivno nema veze dakle sedecemo u istom redu...lepo.
crusader84 Posted June 10, 2009 Report Posted June 10, 2009 Razbijacu ja dolazim sa 2 bliznakinje, tako da. Samo? Njaa... Nego, ovde možda i probijemo magičnu granicu od 100 posetilaca?
Stormlord Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 (edited) Nek, neka, nije glupo Samo još da bude i "Power of the night, tell me BELGRADE are you fucking wild" Brate ne dolazi Savatage. Glupo je svirati 90% pesama od ex benda a trenutni zaboraviti i jos to na turneji od poslednjeg albuma. Znam da je svima drago cuti Savatage pesme od Jon Olive ali meni je malo glupa cela set lista bas zbog JOP benda jer gotovo da svoje pesme nece ni svirati. Edited June 11, 2009 by Stormlord
Sale B.C. Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 ali to su sve njegove pesme, ne vidim u čemu je problem, sećam se nekog intervjua gde je rekao da od savatagea ima oko 1 mil. $ gubitka za sve ove godine i da je ovo što sad radi ''savatage as close you can get''
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 11, 2009 Report Posted June 11, 2009 Razbijacu ja dolazim sa 2 bliznakinje, tako da. Jel treba da prepoznam koja si ti? Brate ne dolazi Savatage. Glupo je svirati 90% pesama od ex benda a trenutni zaboraviti i jos to na turneji od poslednjeg albuma. Znam da je svima drago cuti Savatage pesme od Jon Olive ali meni je malo glupa cela set lista bas zbog JOP benda jer gotovo da svoje pesme nece ni svirati. Trpeo pa se usro. Šta jedeš govna, leba ti? NEk sviraju sve od Savatage,sto se mene tice...samo da te pitam,gologuzanu,jel glen hjuz ili dzo lin tajler sviraju masu pesama svojih solo projekata.NE!sviraju mahom purple i rejnbou stvari,jer ih je to proslavilo.Tako i Jon.KAd bi sviro sve Pain stvari,publike bi bilo ko madjarskih svinjara u oboru 3 sa 3m.
Recommended Posts