Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja dolazim apsolutno, a to sam znao istog trenutka kad je objavljen cert ... nego, večeras sedim sa ortakom kod njega u dvorištu i pričamo kako bi bilo extra da je cert u bašti SKC, a ne u zagušljivoj sali ... to bi bio feeling

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jes' da Oliva baš i nije u formi k'o pre 20-ak godina,ali kada krene "Tonight He Grins Again"... :wub:

Inače,kartu uzimam možda čak i na dan koncerta,jer sam tek skupio polovinu novca,ali sigurno dolazim,jer se ovako nešto ne propušta. :pivopije:

Posted (edited)

Aj malo da se pripomogne promociji koncerta, turajte ovo na avatare, poptise, šta god, po foruimima, Spejsovima i ostalim čudima...

l_87e31dce146f48439755bff542a53827.jpg

Edited by crusader84
Posted

"MasterImind", a? Jebote, nikad necu razumeti to kad covek otkuca ukupno deset reci za plakat i ne pregleda da li je sve dobro napisao.

Posted

Haha, inače je već bilo tu Jon Oliva's Pain i masterImind of Savatage, ja se zajebavao u Photoshitu, obrisao ono što je bilo vezano za koncert u Americi za koji je rađen plakat, i dodao ovo za naš, i 'ladno nisam ni primetio. :)

Posted

Ovo mi deluje da traje samo oko sat vremena, festivalska lista, kod nas će valjda biti duže... samo 2 JOP pesme, i to najbolje, hehe

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted

Moj kum mi je javio,kupijo je kartu za mene i njega u bg-u.nisam pito koji su brojevi.vidimo se ljudi,spreman sam za upoznav,pa ako se skontamo,vodim vas na pivo u kasinu,i da lupamo onu plavu konobaricu po prdari.vidimo se.

Posted
Moj kum mi je javio,kupijo je kartu za mene i njega u bg-u.nisam pito koji su brojevi.vidimo se ljudi,spreman sam za upoznav,pa ako se skontamo,vodim vas na pivo u kasinu,i da lupamo onu plavu konobaricu po prdari.vidimo se.

taman da se vidis sa Princem :D

Posted
ista cena karte na dan koncerta?

To i mene zanima,pošto ću izgleda tek do tada imati pare.

:pivopije:

Posted

Uzeh ja danas kartu,broj je 19,tako da ocito ti brojevi nemaju veze sa mozgom...sem toga,ako nekom treba plakat sa Circle II Circle koncerta,nek mi baci pm pa da mu ga urucim pre koncerta

269-8.jpeg

Posted
Razbijacu ja dolazim sa 2 bliznakinje, tako da. :)

Samo? Njaa...

Nego, ovde možda i probijemo magičnu granicu od 100 posetilaca? :mrgreen:

Posted (edited)
Nek, neka, nije glupo :twisted:

Samo još da bude i "Power of the night, tell me BELGRADE are you fucking wild" :):rockdevil:

Brate ne dolazi Savatage. Glupo je svirati 90% pesama od ex benda a trenutni zaboraviti i jos to na turneji od poslednjeg albuma. Znam da je svima drago cuti Savatage pesme od Jon Olive ali meni je malo glupa cela set lista bas zbog JOP benda jer gotovo da svoje pesme nece ni svirati.

Edited by Stormlord
Posted

ali to su sve njegove pesme, ne vidim u čemu je problem, sećam se nekog intervjua gde je rekao da od savatagea ima oko 1 mil. $ gubitka za sve ove godine i da je ovo što sad radi ''savatage as close you can get''

Guest Razbijač-NAAĆI
Posted
Razbijacu ja dolazim sa 2 bliznakinje, tako da. :)

Jel treba da prepoznam koja si ti?

Brate ne dolazi Savatage. Glupo je svirati 90% pesama od ex benda a trenutni zaboraviti i jos to na turneji od poslednjeg albuma. Znam da je svima drago cuti Savatage pesme od Jon Olive ali meni je malo glupa cela set lista bas zbog JOP benda jer gotovo da svoje pesme nece ni svirati.

Trpeo pa se usro.

Šta jedeš govna, leba ti?

NEk sviraju sve od Savatage,sto se mene tice...samo da te pitam,gologuzanu,jel glen hjuz ili dzo lin tajler sviraju masu pesama svojih solo projekata.NE!sviraju mahom purple i rejnbou stvari,jer ih je to proslavilo.Tako i Jon.KAd bi sviro sve Pain stvari,publike bi bilo ko madjarskih svinjara u oboru 3 sa 3m.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...