LazaGNR Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Naravno,evo sad cu. Selektovao sam postove (pocevsi od Zlatkovog,pa nadalje) i splitovoacu ovo. Od sad na ovoj temi samo stvari vezano za (otkazani) koncert John Oliva's Pain,tacnije vracanje karata i to. SVE OSTALO (rasprava koja je potekla od Zlatkovog posta) na drugoj temi!
igoraki Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Onda da ja ponovim moj post,posto je zavrsio u drugoj temi Ima li na kraju potvrde o vracanju para za karte,da ne idem za djabe do SKC-a po drugi put. Unapred zahvalan.
Elderane Posted June 15, 2009 Author Report Posted June 15, 2009 Javice se Tica kasnije oko toga, da sredi sa Zlatkom te nejasnoce. Ne brini, zaista nece biti problema oko toga.
LazaGNR Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Onda da ja ponovim moj post,posto je zavrsio u drugoj temi Koleteralna steta,jebi ga... By the way,ako ima nekog da ga interesuju Savatage diskovi: http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=41486
Divlji Tigar Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 Rekoše mi malopre u maloj sali SKCa da se pare vraćaju sutra od 15h.
Mr. Metal Posted June 15, 2009 Report Posted June 15, 2009 (edited) Povracaj karata za ovaj koncert ce biti moguc od utorka (sutra) 16.06.2009, 15h pa nadalje u prostorijama kluba Livngroom, SKC. Edited June 15, 2009 by Mr. Metal
METAL Man Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 cekaj, mozda jos neko bude imao neka pitanja za vracanje karata ili slicno.
Vrtoglavica Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Uh ... imam ja jedan mali amandman i ja sam kriv jer nisam na vreme razmisljao ... molio bih ljude da dolaze izmedju 12h i 15h svakog dana. Uz još jedno izvinjenje što smo prvo objavili onu drugu informaciju zaista vas molim da dolazite izmedju 12h i 15h ... objašnjenje je jednostavno i logično - ipak je povraćaj karata za nijansu složeniji od prodaje pa da ne bi bilo nekih grešaka ... Hvala na razumevanju ... Living Room
LazaGNR Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Lazare zatvaraj, muka mi je od ove teme. Upravo zbog ovog: objašnjenje je jednostavno i logično - ipak je povraćaj karata za nijansu složeniji od prodaje pa da ne bi bilo nekih grešaka ... ce biti tema otvorena jos koji dan. Ako neko ima probleme sa vracanjem karata,neka napise na ovoj temi. Ostali komentari ovde -> http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=41498
ProgressiveR Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 E ja sam večeras napravio veče starog SVATAGE / JOP opusa ... pa kad nema svirke, slušaće se Oliva
ZmYchE Posted June 17, 2009 Report Posted June 17, 2009 Do kad je zadnji rok za vraćanje karata? Nisam stigla danas da svratim u SKC ... MOLIM hitno za odgovor...
Elderane Posted June 18, 2009 Author Report Posted June 18, 2009 (edited) Ma, kakav zadnji rok... Vrati u toku nedelje, cak i sledece. Kako da postavimo rok za vracanje? Pozeljno je da pozurite, ali vas niko ne moze natjerati na to. Inace, molim te, nemoj pisati po temama na yumu nesto sto treba hitno da se odgovori. Prije posalji na mail [email protected], sve oko karata. Ili cimni bilo koga na telefon. Pozdrav! Edited June 18, 2009 by Elderane
ZmYchE Posted June 18, 2009 Report Posted June 18, 2009 Ok, ok.. telefone nemam, mail zapamćen, thanx!
Recommended Posts