Telcontar Posted June 12, 2009 Report Posted June 12, 2009 ne valja ti quote. ) http://www.sing365.com/music/lyric.nsf/Shu...8256FEC000D6D05 Hahah to stvarno postoji jbt ?? hahhaha nikad cuo, ja mislio zajebancija ovako loolll
LazaGNR Posted June 16, 2009 Author Report Posted June 16, 2009 A odakle mi broj?! Sad sam tek video ovo. Hm,cudi me da Borko jos nije ostavio neki svoj plakat na ovoj temi. Anyway,evo ti broj: info: 063 72 86 125 od 14 do 20h Pa zovi i pitaj coveka Picke ovi sa Sigeta,jos nista ne govore za Metal stage
Demonic_Alliance Posted June 21, 2009 Report Posted June 21, 2009 Ok, mrzi me da kopam, da li je neko vadio vizu za Siget sa starim tj plavim pasosem? Da li je moguce, ili moram da vadim novi? Deder ako neko zna, nek javi ovde ili na pp sto pre...
djuk Posted June 24, 2009 Report Posted June 24, 2009 ja sam pitao devojku koja radi u ambasadi, kaze da moze plavi. ja cu da predam dosta ranije za vizu pa da imam fore da izmem novi pasos ako me odjebu zbog starog.
Khargash Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Sto se tice vize najbolje je da odete u Suboticu. Tamo vam je srede za par dana bez vecih cimanja. Recimo, u Novom Sadu su bas pizdurine, zajebavaju te do beskrajnosti, uvek ti nesto prebacuju, a da ne pricam o tome koliko vremena mora da prodje dok ti oni sve ne srede... uzas... E sad ne znam kakva je situacija u Beogradu...
Demonic_Alliance Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 koliko se secam u BGD dobijes vizu za 5 dana (i hvale se na sajtu da ne otezu), e sad koliko jedu govna otkad je sengen, nemam pojma, ja sam pre 2 godine otisao na siget samo s zahtevom, fotkama, pasosem, ulaznicom i nekom potvrdom da imam 100 evra u banci
Sale B.C. Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 neću nigde da idem, jeble ih vize, kompletno poniženje, serem im se u ton film
niking Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 pa ti nemoj, a mi cemo da idemo da gledamo Faith No More
Khargash Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 neću nigde da idem, jeble ih vize, kompletno poniženje, serem im se u ton film E nije zbog toga, nego problem je u tome da si ozenjen pa si se previse opustio, mrzi te da se cimas... hehehe
LazaGNR Posted June 26, 2009 Author Report Posted June 26, 2009 Nesto gledam,ovi malmlazi sa Sigeta jos nisu objavili line up za metal stage,a manje od mesec ipo dana je ostalo do pocetka festivala Sto mi jos vise lici da su mamlazi (ti sa Sigeta) je to sto su objavili nesto kao "reformisanje matal stage-a" (neko je napred objasnjavao da to znaci ustvari da ce biti bolji stage,sa boljim line up-om - hmmm... ) plus to sto je objavljeno na onom Rockmaraton festivalu da tamo ima HammerWorld stage...a zna se da se tako zvao metal stage na Sigetu... Hm... <_<
Secracon Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Evo Lazo da te lišim nedoumice: Metal stage više ne postoji na Szigetu. Umesto njega (u bukvalnom smislu, dakle fizički na istom mestu) će postojati takozvani "Rock" šator/stage, koji je zapravo neka fuzija dosadašnjih Wan2, Tilos i HammerWorld stejdževa. Ako treba još neka pomoć, cimaj da prevedem. Mene iskreno mrzi da im gledam sajt onako detaljno jer se ove godine opet zadesilo (nakon par godina pauze) da ću za vreme festivala biti u Budimpešti, i da ću čak i nastupati, pa mi je ono "hteo, ne hteo, biću tamo", pa me zabole za program. Videću na licu mesta. Cheerz!
LazaGNR Posted June 26, 2009 Author Report Posted June 26, 2009 (edited) Haha,boli te kurac Bandi Ma,sad kad su to sve spakovali u 1 stage ('bem ih u dupe i kad su se setili toga ),nesto me bas i ne zanima preterano da idem na Siget ovog leta Mada...vec godinama idem svakog leta,postala je to skoro tradicija... E,a na kojem stage-u ces da sviras? Edited June 26, 2009 by LazaGNR
Secracon Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Vraćam se privremeno kao ispomoć u bivši bend. Ako sam dobro skontao siget upada u serijal onih koncerata koje ću ja da sviram, a sad da li će biti baš ta pomenuta "rock" bina ili blues šator, nemam pojma. 2003-2005 je bio bluz šator, a 2006 i 2007 je bio hammer stage, prošle godine valjda opet blues, nemam pojma... Koji god da bude, meni ok.
LazaGNR Posted June 26, 2009 Author Report Posted June 26, 2009 (edited) Kako bre? Zar nije svake godine bio,tj. zar se nije svake godine zvao Hammerwolrd stage? EDIT:ne mislim na lokaciju (gde je bio postavljen),nego dal se tako zvao? Edited June 26, 2009 by LazaGNR
djuk Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 zvao danas ambasadu, pasos treba da vazi tri meseca od zavsetka puta.
Secracon Posted July 4, 2009 Report Posted July 4, 2009 Zar nije svake godine bio,tj. zar se nije svake godine zvao Hammerwolrd stage? Mislio sam na to da je bend gde sam ja svirao nastupao čas na jednom, čas na drugom stejdžu. Taj metalski u budžaku se uvek zvao Hammerworld, osim ako nije pre toga bio Metal Hammer, ne znam kad su se otcepili od MetalHammera, no kontaš poentu. E sad je to Rock šator.
Demon Seed Posted July 14, 2009 Report Posted July 14, 2009 Zna li neko koliko ce dugo da svira Faith No More?
Angelystor Posted July 21, 2009 Report Posted July 21, 2009 Sudeci po dosadasnjim setlistama, 90ak minuta. Inace, ima li ista organizovano za taj poslednji dan, za grupni odlazak ?
LazaGNR Posted July 23, 2009 Author Report Posted July 23, 2009 Borko je uglavnom organizovao...so far...
Sinstrel Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Da li ide neko na Sziget samo u subotu i nedelju? I jel brine neko za svinjsko-meksicki virus i dobijanje istog na festivalu?
djuk Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 ja idem u nedelju, nesto se ne sikiram oko virusa. ako ga nisam zabo za 4 dana exita, gde je bilo 50% britanaca na mnogo manjem prostoru, valjda necu ni na szigetu.
Sinstrel Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Opusteno, inkubacija virusa je od dve do tri nedelja, ima vremena.
niking Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Otkad je produzeno tako? Pre 4-5 dana sam video na sve strane da je do 7 dana... a i ovde sto su se razboljevali nakon 3 dana :) i Blic koji svakog dana menja izjave iz: "Bacene pare na vakcine" u "Nedovoljno vakcina - Srbija ce pomreti" i "Preko 100 obolelih - Da li ce skole biti zatvorene?" taj virus je smesan. ontopic: Ja sam dobio vizu za Madjariju, platio hotel, sad jos sitnice
Recommended Posts