LazaGNR Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 (edited) Sloba je iskop'o ovaj info njihovom official site-u: http://www.amonamarth.com To je to,so far Edited April 8, 2009 by LazaGNR Credits to crusader84 :)
crusader84 Posted April 8, 2009 Report Posted April 8, 2009 Buhaha, Lazo zajebao si se, ima i na oficijelnom sajtu a ti stavio majšpajz. http://www.amonamarth.com Nisam ja pogrešio u postavljanju one prve teme već je Đole rekao pogrešan datum, evo imaš na ovom snimku: http://www.megaupload.com/?d=YOHD8I0R nego ja juče kad su potvrdili nisam odma' primetio da je jul, pošto mi taj Đoletov jun svo vreme bio u glavi. E najozbiljnije, jel zna bre neko čoveka? Mislim ono za cenu karte bi bilo lepo da se zna, gde će tačno biti koncert,u bašti ili unutra, kad počinje prodaja i tako to.
LazaGNR Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 Nisam ja pogrešio u postavljanju one prve teme već je Đole rekao pogrešan datum, evo imaš na ovom snimku: http://www.megaupload.com/?d=YOHD8I0R Dobro,ti si onda kriv sto slusas DJoleta :) OK,stavicu i link ka official site-u,a ne smrdljivom My Space-u
Imrahil Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Rece ovaj sto organizuje da ovo jos uvek nije sigurno, vec da ce se znati u roku od par dana. Kapiram da ce tih par dana biti par nedelja :)
Mita Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 (edited) sad slusam ovog senilnog Djoleta i kaze da nije sigurno i da ce da vide da odluce da li ce da rade o boze edit ulete iznad Edited April 9, 2009 by Mita
:matija Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 Covek smorio vise s ovom zajebancijom. Ako vec organizuje velike koncerte nek poboljsa tu promociju u kurac. Ja nisam hejter al me nervira sad stvarno. :)
LazaGNR Posted April 10, 2009 Author Report Posted April 10, 2009 Ma taj Đole pušta buve samo... Napisao se covek,pa prica svasta Oh well,videcemo sta kaze covek,tj. dal' da brisemo i ovu temu ili sta...
Mita Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 ako vec nece da ih radi neka ih posalje makar ovim ljudima iz Exita jbt makar da ih gledamo bilo kako
AstralliS Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Ma to je to... Zavlačio nas samo za ovo vreme...
RaVeN Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Meni je najjace sto na sajtu benda stoji 'nas' datum...a ovaj Djole nema pojma da li organizuje ili ne !! :)
Denny Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Pa, jeb'o mater... Hoce li dati neko zglavnu informaciju?
Guest sebekus Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Za Flamese smo saznali detalje mesec dana pred cert. Do jula ima dosta. Ako ne bude nista, tog Djoleta na kolac.
Talvi Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Ajde ne kenjajte vise po Djoletu, decko je organizovao vec nekoliko koncerata dosad i svi su prosli ok, koji vam je moj vise?
Elderane Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Za Flamese smo saznali detalje mesec dana pred cert. Do jula ima dosta. Ako ne bude nista, tog Djoleta na kolac. Flamese je radila Terra Nostra, a sve je izaslo mjesec dana prije, jer nije moglo ranije, zbog problema sa prostorom u kojem bi se odrzao koncert.
Lunar Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 Sta se dogadja sa ovim? Ima li nekih informacija?
Lunar Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 (edited) Dolazim sa predpostavokom da je neko neshto cuo na hitu 202 o buducnosti ovog koncerta. Bash u poslednje vreme dosta mi se AA vrti, pa mi palo na pamet da pitam sta se dogadja. Kako zna da nervira ovaj Djole........ Inache uz Amon Amarth dolaze josh i Goatwhore, SkeletonWitch i Lazarus A.D. . Od ovog Goatwhorea sam samo cuo A hunting Curse i bash je dobar album. Za ova druga dva benda nisam cuo. Edited May 11, 2009 by Lunar
Lunar Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 Predpostav okom, hahahaha ushlo mi o vishka u rechenicu.
Talvi Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 A i "d" ti je visak posto se kaze "preTpostavka".
Lunar Posted May 11, 2009 Report Posted May 11, 2009 I predpostavka i pretpostavka su tachne rechi.....
Recommended Posts