BLAGOJE Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 a ja sebi izvadim oko kutlacom.zna li iko tog lika da ga nazove i pita,namami pivom/vinom/rakijom i izvuce podjekoju informaciju od njega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 ^ Nema vajde od toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Kad budem ishao na GD pashce karta za ovo Valjda ga nece otkazati bem mu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Стављен је билборд АА код скца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 pre neki dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 izvini tR()() M3TALERU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Sanjao sam da sam bio na koncertu ovog benda i da je pesma Pursuit of Vikings bila mnogo kompleksnija nego što jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Jesu je svirali na harfi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUNTERALUS Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 koliko je karta deco? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Sa Hellfesta od pre neki dan: 1- Twilight of the Thundergod 2- Free Will Sacrifice 3- Asator 4- Varyags of Miklagaard 5- Runes to my Memory 6- Guardians of Asgaard 7- Live for the Kill 8- Fate of Norns 9- Pursuit of Vikings 10- Cry for the Black Birds 11- Death in Fire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ovo će biti otkazato.Ja kad vam kazem. Videla moja zena njihov plakat,kad smo bili kod kuma u Bg-u, i pita me: Jel ti ideš na ove? Ja rekoh-NE ženo!To su norveški nacisti. Ona: uuh,kakvi su odvratni i zalojavljeni.a ti vidi kakav si mi,lep,podšišan,obrijan i mirišljav.a i šta ćeš ti na takom koncertu,miculence moje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Norveski nacisti iz Svedske Link to comment Share on other sites More sharing options...
IH77 Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ovo će biti otkazato.Ja kad vam kazem. Videla moja zena njihov plakat,kad smo bili kod kuma u Bg-u, i pita me: Jel ti ideš na ove? Ja rekoh-NE ženo!To su norveški nacisti. Ona: uuh,kakvi su odvratni i zalojavljeni.a ti vidi kakav si mi,lep,podšišan,obrijan i mirišljav.a i šta ćeš ti na takom koncertu,miculence moje. Kakvu si glupost lupio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Ahaha norveski nacisti, ovi ludaci na eventim vec prodaju karte, valjda nece da se otkaze. Oni su jedan od retkih bendova kojima je svaka playlista dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PaganFire Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Zdravo .Jas sum od Makedonija i sakam da prasam dali ke svirat Amon vo Belgrad(SKC).Ako svirat dali ima seuste karti i dali ke ima karti na denot na koncertot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Kako stoje stvari bice koncerta a karata ce sigurno biti na dan koncerta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Zdravo .Jas sum od Makedonija i sakam da prasam dali ke svirat Amon vo Belgrad(SKC).Ako svirat dali ima seuste karti i dali ke ima karti na denot na koncertot? To ti se, prijatelju, kod nas nikad ne zna. Još je samo preostalo da dočekamo slučaj da bend izađe na binu i onda se povuče, sve ostalo smo već doživeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 To ti se, prijatelju, kod nas nikad ne zna. Još je samo preostalo da dočekamo slučaj da bend izađe na binu i onda se povuče, sve ostalo smo već doživeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Jos desetak dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted June 25, 2009 Report Share Posted June 25, 2009 Auuuuuuuuuu, al' ce biti luuuuuuudo!!!!!!!!! Nadam se da ce moci da se kupe oni njihovi privesci na certu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Kolko je karta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavao Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Ahaha norveski nacisti, ovi ludaci na eventim vec prodaju karte, valjda nece da se otkaze. Oni su jedan od retkih bendova kojima je svaka playlista dobra. Doduše, pjesme i albumi su im stilski jako identične, ali našli su taj vikinški image koji dobro prolazi i prolaznu kombinaciju žešćeg i melodic deatha s utjecajima folka, a to danas pali kod sviju. Sad su opet zakazali solo tour na jesen, ali možda bi im bilo bolje da naprave i pokoju pauzu, ljudi bi ih se mogli i zasititi. Ali da su super kao ljudi i band--to je istina. Pozitivno su raspoloženi i publika to zna cijeniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazaGNR Posted June 26, 2009 Author Report Share Posted June 26, 2009 Ako svirat dali ima seuste karti i dali ke ima karti na denot na koncertot? Sto rece BLACK - bice sigurno karata i na dan koncerta. Kolko je karta? A da za promenu pogledas par postova unazad? 2000 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PaganFire Posted June 26, 2009 Report Share Posted June 26, 2009 Fala za odgovorot .Prasav za karti zatoa sto koga idam vo Srbija na koncert,99% si kupuvam karta na denot na koncertot (taka bese na Hammerfall ovaa godina) pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts