oʞɾoƃ Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Uzo malocas kartu, broj karte je 112. Bice ljudi, bice Ne vidim baš logičku povezanost između te dve rečenice Ako se samo 112 karata prodalo do sada, to je katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Awaiting Fear je predgrupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Ja još uvek nisam uzela kartu, ima li ih na Eventimovim prodajnim mestima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Imas u SKC-u karte i to nisu eventimove. Dosta ce se prodati na dan koncerta verujem. Edited July 2, 2009 by Andrija Smith Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 jedino ja klosar imam Eventimovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 I ja imam eventimovu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PaganFire Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Kolku luge ke imat spored vas na Amon ako dosega se prodadeni 112 karti??? Kolku treba minimum da ima za da se odrzi koncertot???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 bice koncerta sigurno, prodace se dosta karata na ulazu, nemoj brigat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Awaiting Fear je predgrupa Ozbiljno? Ja tipovao na Sacramental Blood, ali je i ovo sjajno. Samo da nije dosadni Amon Din Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Trebalo bi danas konačno otići po kartu. Awaiting Fear je predgrupa Odlično. Dosta ce se prodati na dan koncerta verujem. Na to i ja tipujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Kul za awaiting fear. i ja bre vise da se smilujem da uzmem kartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) Trebalo bi danas konačno otići po kartu. u 7 kod SKC-a je moze? moze i 8 :) inace bice vrh mislim da ce biti jedno 400-500 ljudi nadam se Edited July 2, 2009 by Mita Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 (edited) E jebiga, potajno sam se nadao da nece biti predgrupe, cert bi se onda zavrshio ladno pre 12, a sad ko zna kolko ce da se oduzi... Nemam nishta protiv predgrupa, ali treba sutradan ujutru rano da ustajem zbog nekih vaznih obaveza, no koga uopshte zabole kurac... Ak bude 400 ljudi dobro je. Edited July 2, 2009 by _powerslave_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Hoce biti skuplja na dan koncerta? Mrzi me da se cimam do skca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Hoce biti skuplja na dan koncerta? Mrzi me da se cimam do skca. Da li se to ikad znalo kod Đoleta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 inace sad sam isao sa Sendmenom da uzme kartu i ostalo je jos dosta karata bas jedna ogromna tuca nego bas sam se smorio sto sam uzeo Eventimovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 Prodaj je za 100 dinara jeftinije, a ti kupi u SKC-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 A kakve su te iz SKC-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 2, 2009 Report Share Posted July 2, 2009 bas su kul recicu sendmenu da slika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Te iz SKC-a su baš seksi.Đole je oduvek bio čovek sa stilom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN-iz Batajnice Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 E jebiga, potajno sam se nadao da nece biti predgrupe, cert bi se onda zavrshio ladno pre 12, a sad ko zna kolko ce da se oduzi... Nemam nishta protiv predgrupa, ali treba sutradan ujutru rano da ustajem zbog nekih vaznih obaveza, no koga uopshte zabole kurac... Ak bude 400 ljudi dobro je. Ako bude (a nema razloga da ne bude) kao kad je svirao God Dethroned svirka ce poceti na vreme,a sto se nas tice imamo setlistu od 30 min max (sa sve kenjanjem izmedju pesama) tako da nece otici suvise vremena na nas haha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Pokaži bulju obavezno, Satane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 bend kad bude vido,kolko fanova ima ovde,ima se razoćara... ali tako je to sa tim,norveškim nacistima...nek si nabiju torov ćekić sebi u ćmar,pa nek zaigraju vule bule. ustvari,oni su švedski nacisti...još gore.homoseksualizam na najvišoj rezimi.tih se i hića gadijo. treba tešu pustiti na ovi koncert,teša terijer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ako bude (a nema razloga da ne bude) kao kad je svirao God Dethroned svirka ce poceti na vreme,a sto se nas tice imamo setlistu od 30 min max (sa sve kenjanjem izmedju pesama) tako da nece otici suvise vremena na nas haha. E konacno neko da zna kad pocinje koncert i oce biti u basti ili gde?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Haha, ja isto nemam pojma...ne znam ni da li sviramo finalno...'bem ti Djoleta A uglavnom ,odakle bude bila buka, tu je koncert...ne mozes promasiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts