Brynhildr Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Na kraju ću kupiti na dan koncerta. Mrzi me da idem do Pančeva, a kamoli do Beograda. A da pre okupa idem skroz do SKC-a... Ne bih baš. xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ja cu sutra uzeti kartu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PaganFire Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Cuvajte dve karti za makedonskata metal armija na denot na koncertot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 opusteno bice karata i to dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 14. Victorious March U jbt,ne seri da i nju sviraju,pojma nisam imao! Ima li nekih novijih setlisti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Bogota, Colombia -- May 14th, 2009 01 - Twilight of the thunder god 02 - Free Will Sacrifice 03 - Asator 04 - Versus the world 05 - Varyags of Miklagaard 06 - Guardians of Asgaard 07 - Bleed for ancient gods 08 - Live for the kill 09 - The fate of norns 10 - Masters of War 11 - Ride for Vengeance 12 - Where Silent Gods Stand Guard 13 - Runes to my memory 14 - Death in fire 15 - Valhalla Waits Me 16 - Victorious March 17 - Cry of the black birds 18 - Pursuit of Vikings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Čini mi se da su promenili max 1-2 pesme,dakle setlista ostaje kul. Pogotvo poslednjih 6 pesama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ja bih izbacio samo Live for the kill i umesto nje da ide For the stabwounds in our backs i sve je vrh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ja bih izbacio samo Live for the kill i umesto nje da ide For the stabwounds in our backs i sve je vrh. Live For The Kill najjača na poslednjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Ma dobra je, samo ne znam na šta će da liči, verovatno će semplovi da idu... a fali mi i Ancient sign of coming storm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PaganFire Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Jas sakam da ja slusnam Once sealed in blood namesto Live for the kill Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Meni je sasvim ok lista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Bogota, Colombia -- May 14th, 2009 01 - Twilight of the thunder god 02 - Free Will Sacrifice 03 - Asator 04 - Versus the world 05 - Varyags of Miklagaard 06 - Guardians of Asgaard 07 - Bleed for ancient gods 08 - Live for the kill 09 - The fate of norns 10 - Masters of War 11 - Ride for Vengeance 12 - Where Silent Gods Stand Guard 13 - Runes to my memory 14 - Death in fire 15 - Valhalla Waits Me 16 - Victorious March 17 - Cry of the black birds 18 - Pursuit of Vikings fina lista, evo sad je pera uzeo kartu 143 ili 6 znači baš loše. ako bude 300 u vrh glave 400 biće dobro biće slično kao haggard možda i manje Edited July 4, 2009 by Despot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Nema veze broj karte sa brojem prodatih karata.Ja sam uzeo prekjuče kartu broj 19. Edited July 4, 2009 by Sandman Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Nema veze broj karte sa brojem prodatih karata.Ja sam uzeo prekjuče kartu broj 19. Ima veze itekako. Ti si dobio neku zaturenu, ali kako to da niko nije dobio broj preko 200 kad nema veze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Despot! Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Nema veze broj karte sa brojem prodatih karata.Ja sam uzeo prekjuče kartu broj 19. pa moguće, ali uopšte me ne bi iznenadilo da je samo 140tak karata prodato. promocija je ektremno loša, ko da ne postoji, a svira smo jedan bend, cena je visoka po starom običaju, a ni Amon nije sad nešto pre-popularan ovde tako da kad se sve nekako skupi taman ko na haggardu će biti ljudi, ako ne i manje Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Tako i ja racunam, kao haggard, s tim da me ne bi cudilo da dodje manje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Cenim oko 400-500 ljudi,a nadajmo se da će biti i više. Ima veze itekako. Ti si dobio neku zaturenu, ali kako to da niko nije dobio broj preko 200 kad nema veze? Pa,kao prvo,javilo se svega 3-4 ljudi koji su rekli koji broj karte imaju,tako da ko zna da li je neko od ostalih dobio kartu numerisanu sa 200+. A osim toga to su,koliko sam skontao,karte kupljene u living roomu,felixu,itd. koje nisu eventimove tako da cenim da su te karte obeležene brojevima do 200 otprilike.Dobar deo ljudi(potogovo onih koji nisu iz BG-a) će uzeti eventim karte koje su ko zna kako numerisane(sa nekim njihovim kodovima koji broje više od tri cifre). Tako da, broj ovih karata o kojima je reč eventalno može da bude pokazatelj prodaje na tih par prodajnih mesta(mada oni te karte izgleda i ne drže po redu već nasumično daju kako im se ćefne). U svakom slučaju ja kada sam kupovao u LR video sam da je ostala još hrpa karata za AA,tako da krcato baš i neće biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Moram sa vama da podelim jednu pricu o tome kolike ljudine od benda nama dolaze, ako se jos uvek razmisljate da li da dodjete ili ne, a pri tome ne mislim samo na njihov fizicki izgled. Uglavnom, 2005. u Zadru na Metal Melting Festivalu, nastao je teski haos, organizator nije imao da plati za agregate, a pogotovo ne bendove....svi strani bendovi su se pokupili i otisli, samo je AA ostao da svira. Pri tome su sami sebi platili i putne troskove i smestaj i sve ostalo. (tada je trebao da svira i Therion, Soulfly, itd...ne secam se vise) Ovu informaciju znam jer sam licno pricala sa Johanom, jer sam isla kao pripadnik 7 sile, odnosno novinar. Covek je iskulirao celu situaciju i rekao "ovde su ljudi koji vole ono sto radimo, koji su dosli ko zna odakle da nas slusaju i zbog njih cemo da sviramo, zbog nase publike" ne moram da vam kazem da je koncert bio odlican i atmosfera ludilo. Od tada sam jos veci fan AA i kao benda i kao ljudi i ne mogu da verujem da cu da delim stage sa njima i prvi put u zivotu mi je frka pred svirku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 To sa tim brojem na karti je jedino validno, ako se prodaju karte samo na jednom mestu. Onda one se dele od 1 pa do kolko je promoter dostavio. Ali ako se prodaje na vishe mesta to je druga pricha. Nazalost kartu uzimam tek u ponedeljak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Setlista je vrh, samo mi malo zao sto zapostavise Fate of Norns, samo 2 pesme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemethor Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Moram sa vama da podelim jednu pricu o tome kolike ljudine od benda nama dolaze, ako se jos uvek razmisljate da li da dodjete ili ne, a pri tome ne mislim samo na njihov fizicki izgled. Uglavnom, 2005. u Zadru na Metal Melting Festivalu, nastao je teski haos, organizator nije imao da plati za agregate, a pogotovo ne bendove....svi strani bendovi su se pokupili i otisli, samo je AA ostao da svira. Pri tome su sami sebi platili i putne troskove i smestaj i sve ostalo. (tada je trebao da svira i Therion, Soulfly, itd...ne secam se vise) Ovu informaciju znam jer sam licno pricala sa Johanom, jer sam isla kao pripadnik 7 sile, odnosno novinar. Covek je iskulirao celu situaciju i rekao "ovde su ljudi koji vole ono sto radimo, koji su dosli ko zna odakle da nas slusaju i zbog njih cemo da sviramo, zbog nase publike" ne moram da vam kazem da je koncert bio odlican i atmosfera ludilo. Od tada sam jos veci fan AA i kao benda i kao ljudi i ne mogu da verujem da cu da delim stage sa njima i prvi put u zivotu mi je frka pred svirku Gledao sam Amon Amarth u Budimpesti pre dve godine, bili su predgrupa Dimmu Borgiru. Borgir su otaljali svoje i otisli bez reci, no signing session, no meet'n'greet, nista. Za razliku od hedlajnera, Amarth su RASTURILI, posle koncerta su SVI sisli ispred mase, rukovali se, ispotpisivali itd. Voleo bih da mi budu kucni prijatelji, da sedimo na Dunavu, kidamo rostilj ili kotlich i da sasipamo cervezu u xxxl porcijama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Extra je lista samo ne mogu da verujem da ne sviraju Valkyries Ride ili A Fury Divine, te dve pesme jebu kevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 A Ancient sign ov a coming storm? Ma, mnogo izvoljevam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 aaaa...oce li ovo vise,sagorelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts