:matija Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Kupio sam sinoc kartu, vidimo se tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolfshade Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) Gledao sam Amon Amarth u Budimpesti pre dve godine, bili su predgrupa Dimmu Borgiru. Borgir su otaljali svoje i otisli bez reci, no signing session, no meet'n'greet, nista. Za razliku od hedlajnera, Amarth su RASTURILI, posle koncerta su SVI sisli ispred mase, rukovali se, ispotpisivali itd. Voleo bih da mi budu kucni prijatelji, da sedimo na Dunavu, kidamo rostilj ili kotlich i da sasipamo cervezu u xxxl porcijama... Taj fazon! Da trckaramo po sumi sa sekircetima, a rostilj se peche Edited July 5, 2009 by Wolfshade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 To sa tim brojem na karti je jedino validno, ako se prodaju karte samo na jednom mestu. Onda one se dele od 1 pa do kolko je promoter dostavio. Ali ako se prodaje na vishe mesta to je druga pricha. Nazalost kartu uzimam tek u ponedeljak. Kad je Djole jesenas organizovao Biohazard,sutradan bio Madball i isto bila kao slaba prodaja i prazna tema o koncertu,kad mi stigli ono milion ljudi ispred skc-a-stara skola koji ne dolaze na yum a postuju velicine tako da uopste nije merodavno.Na dan koncerta moze da ode 300 karata i vise ako se sve poklopi. Svi pricaju da AA ubija na mesto live.Sumnjam da cu doci,skupo je i jebe prevoz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Cenim da niko nece znati da mi da odgovor, al chisto da pitam, jel cene karata ostaju iste i sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Ja mislim da su u slučajevima Đoletove organizacije karte uvek ostajale iste cene,mada za svaki slučaj uštekaj nekih 200 kinti viška. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 (edited) Ja mislim da su u slučajevima Đoletove organizacije karte uvek ostajale iste cene Pa nije bash. Za COF su bile chak 300 kinti vishe na dan, secam se kako sam se jebeno zaprepastio...Al shto kazesh, ponecu nekih 200-300 kinti vishe. Edited July 5, 2009 by _powerslave_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Da li su prohodne ulice oko SKC-a?Može li se kolima doći do parking garaže u Masarikovoj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 mozes ali sa druge strane ja mislim tj ona ulica paralelno sa ulicom SKC-a inace nije jos prohodna ta ulica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kriki Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Da li su prohodne ulice oko SKC-a?Može li se kolima doći do parking garaže u Masarikovoj? Dodji iz Kneza Milosa u Masarikovu, to ti je jedini prolaz do te garaze, jer je Resavska jos u radovima do ko zna kada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
metallicus Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Ok buraz,hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Auuuu sutra koncert ! ja iskreno nisam siguran ni gde ce biti, basta ili unutra al nema veze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Ma koga boli kurac, vazno da ce da bidne krljanjeeeeeeee! Thor! Odens son prtector of mankiiiiiiiiind Ride to meet your fate, your destiny awaiiiiits! Otvaraju koncert sa Mi chico latino. http://www.youtube.com/watch?v=eABVwEgzIss = Slusajte uvodni rif. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 neznam sta je smjesnije prtektor ili ovo sto si iskop'o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 haha prtector. Sugave tastature u internet cafe-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 ne seri da si u 10 i 20 u internet klubu nedeljom i visis na yum-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Odma' za moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 administratora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Ne može. Kad si video njih da pišu po forumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 pa ja to radi njega da mu ostane koji dinar mukici.sve ode vlasnicima internet cafe-ova,pohlepnim debelim kapitalistima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archsound Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Koncert pocinje u 21h, tako mi rekose! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 radio mileva pusta pjesmu hir aj go agen. oficijelna informacija or it didnt hepen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Hate Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Ja mislim da su u slučajevima Đoletove organizacije karte uvek ostajale iste cene,mada za svaki slučaj uštekaj nekih 200 kinti viška. Biohazard je takodje bio skuplji na dan koncerta.Bas trulo sto deru nas robijase sa strane jer i ovako imamo propast standard u odnosu na BG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 radio mileva pusta pjesmu hir aj go agen. oficijelna informacija or it didnt hepen. koncert pocinje u 21h veruj da od ovoga ne moze oficijalnije do tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Uh. Ja sam uzeo kartu u Petak, ako vas zanima broj je 128. Moram da kazem da mi se uopste ne svidja ovakva Ne organizacija koncerta, gde se nista ne zna i nema nikakvih obavestenja, mislim zivimo u 21 veku jebeno. Ja cenim da ce biti 2 500 na dan koncerta. I bez ljutnje clanovima predgrupe, posto vidim da ih ima na forumu, ali ko su ovi uopste, i da li sviraju po nekom osnovu, ili cisto na vezu sa organizatorom ? Nikad u zivotu nisam ni cuo za taj bend, nemam pojma ni ko svira tu, a rekao bih da sam solidno upucen u domace bendove, tako da jel to zajebancija ili je ozbiljno ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milogled Bluff Posted July 6, 2009 Report Share Posted July 6, 2009 http://www.myspace.com/awaitingfear poprilično dobro sviraju uživo koliko sam čuo na snimku, nije nikakva zajebancija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts