Brynhildr Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ja sam upravo pozvala dosta ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Label Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ma daj fejsbuk nije nikakvo merilo. Pa ok, ali samo kazem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ma daj fejsbuk nije nikakvo merilo. Ipak jeste. Većina populacije ispod 30 godina ima fejsbuk nalog. Kako mi sada stvari izgledaju, bojim se da je 300-400 ljudi plafon za ovaj koncert, jer će metalci koji nisu najneposredniji fanovi benda radije dati pare za onaj raspad od narkomanskog festivala nego za ovaj cert. Kamo sreće da me publika demantuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) onaj raspad od narkomanskog festivala Sad zvucis k'o Hefest. :) Ne, pazi, meni se cini da bi vecu stetu ovom koncertu mogli da nanesu God Dethroned i Cynic, posto su u oba slucaja u pitanju death metal bendovi koji nastupaju u razmaku od nekoliko dana od AA a koncerti su zvanicno potvrdjeni otprilike u isto vreme kad i ovaj, dok je raspored Exita poznat vec odavno. Edited June 15, 2009 by Talvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ma kakav facebook ... Pa nek bude i 400 ljudi to bi bio uspeh za nase prilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 kako je krenulo i ovo ode u vrazju mater,nemam nesto vjere da ce se ista i odrzati-ili ce jedan ipak biti.u sakom slucaju iskustveno savjetujem da niko ne kupuje kartu ni na dan prije koncerta(jer ce u tom slucaju biti otkazan) ni sad(jer kako je krenulo nece ga biti,dabogda me publika demantovala) vec jedno nedjelju dana prije koncerta.pa dako se kako izvaga da se stvarno i odrzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 pa ako ne kupimo sad nece se odrzati pametni o boze mozga Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 ?u cemu je problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusader84 Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ma sa Đoletom opušteno, dok on skonta da slabo ide prodaja i da bi bilo pametno otkazati, koncert bio i prošao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 pa ako ne kupimo sad nece se odrzati pametni o boze mozga Nisi dobro pročitao post. Ne nerviraj se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Play him off, keyboard cat. Anyway, ja svoju uzimam u sredu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) Ma sa Đoletom opušteno, dok on skonta da slabo ide prodaja i da bi bilo pametno otkazati, koncert bio i prošao. pazi ako to nije najaci sistem za organizovanje koncerta u srb,pomamio se.organizujes,i zaspes do koncerta. ipak ljudi sumnjam da je taj lik neozbiljan uopste,nekako mi smrdi da je mudro u ovome svemu odlucio da cuti. Edited June 15, 2009 by umart Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ipak jeste. Većina populacije ispod 30 godina ima fejsbuk nalog. Kako mi sada stvari izgledaju, bojim se da je 300-400 ljudi plafon za ovaj koncert, jer će metalci koji nisu najneposredniji fanovi benda radije dati pare za onaj raspad od narkomanskog festivala nego za ovaj cert. Kamo sreće da me publika demantuje. Dobro sad, da li mislis da svi koji ce ici na aa sad traze po eventovima da se prijave ili sta vec. Sudi fejsbuk, ali ne mora znaciti da je to presudno. U svakom slucaju videcemo, i ja isto mislim da je 400 ljudi maks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 (edited) 400 ??? Da ste vi meni zivi i zdravi, ako predje 250 bice dobro. Ajde realno recite, da par dana pre `Exit`a, jedan Amon Amarth moze da sakupi polovinu ljudi 'In Flames'a ... Edited June 15, 2009 by Telcontar Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Ja racunam da je aa dosta poznat bend, bar je bio pre godinu dana, iskreno ne znam kakva je sad situacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 400 ??? Da ste vi meni zivi i zdravi, ako predje 250 bice dobro. Ajde realno recite, da par dana pre `Exit`a, jedan Amon Amarth moze da sakupi polovinu ljudi 'In Flames'a ... Može, jer je sve to ionako jedna te ista publika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Nadam se da si u pravu, ali ja sam na Plamenju video barem 50 ljudi koje poznajem, od njih 50, ni 15 nece ici na AA ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WindrideR Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 AA I In Flames ne skupljaju istu publiku. AA se njie prodao!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Windruner uzeo sam kartu bas je do jaja odradjen logo benda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 AA I In Flames ne skupljaju istu publiku. AA se njie prodao!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 AA se nije prodao, ali zato članovi YuMetal-a koji imaju problema sa komunkacijom u svakodnevnici koriste po trista znakova interpunkcije i tako pokazuju svoju neurotičnost!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Fuck off!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 alo ljudi,nesto ste mi zanijemeli,nije valjda... zna li iko sta se dogadja?jel ide sve po planu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Posto Djole Fantom organizira ovaj skup, ne zna se nista do samog koncert. Edited June 20, 2009 by Grishnackh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Pi jebemu mater, treba pola ljeta da ostanem u BG radi ovoga, najjace bi bilo kad bi otkazali pa da se obesim E zicom sa bassa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts