Jump to content

2009.07.06. *Basta SKC-a, Beograd* Amon Amarth

LazaGNR

Recommended Posts

Ma daj fejsbuk nije nikakvo merilo. :P

Ipak jeste. Većina populacije ispod 30 godina ima fejsbuk nalog. Kako mi sada stvari izgledaju, bojim se da je 300-400 ljudi plafon za ovaj koncert, jer će metalci koji nisu najneposredniji fanovi benda radije dati pare za onaj raspad od narkomanskog festivala nego za ovaj cert. Kamo sreće da me publika demantuje.

onaj raspad od narkomanskog festivala

Sad zvucis k'o Hefest. :) :) :)

Ne, pazi, meni se cini da bi vecu stetu ovom koncertu mogli da nanesu God Dethroned i Cynic, posto su u oba slucaja u pitanju death metal bendovi koji nastupaju u razmaku od nekoliko dana od AA a koncerti su zvanicno potvrdjeni otprilike u isto vreme kad i ovaj, dok je raspored Exita poznat vec odavno.

Edited by Talvi

kako je krenulo i ovo ode u vrazju mater,nemam nesto vjere da ce se ista i odrzati-ili ce jedan ipak biti.u sakom slucaju iskustveno savjetujem da niko ne kupuje kartu ni na dan prije koncerta(jer ce u tom slucaju biti otkazan) ni sad(jer kako je krenulo nece ga biti,dabogda me publika demantovala) vec jedno nedjelju dana prije koncerta.pa dako se kako izvaga da se stvarno i odrzi.

Ma sa Đoletom opušteno, dok on skonta da slabo ide prodaja i da bi bilo pametno otkazati, koncert bio i prošao. ;)

pazi ako to nije najaci sistem za organizovanje koncerta u srb,pomamio se.organizujes,i zaspes do koncerta. :mrgreen:

ipak ljudi sumnjam da je taj lik neozbiljan uopste,nekako mi smrdi da je mudro u ovome svemu odlucio da cuti.

Edited by umart

Ipak jeste. Većina populacije ispod 30 godina ima fejsbuk nalog. Kako mi sada stvari izgledaju, bojim se da je 300-400 ljudi plafon za ovaj koncert, jer će metalci koji nisu najneposredniji fanovi benda radije dati pare za onaj raspad od narkomanskog festivala nego za ovaj cert. Kamo sreće da me publika demantuje.

Dobro sad, da li mislis da svi koji ce ici na aa sad traze po eventovima da se prijave ili sta vec. Sudi fejsbuk, ali ne mora znaciti da je to presudno. U svakom slucaju videcemo, i ja isto mislim da je 400 ljudi maks.

400 ??? Da ste vi meni zivi i zdravi, ako predje 250 bice dobro. Ajde realno recite, da par dana pre `Exit`a, jedan Amon Amarth moze da sakupi polovinu ljudi 'In Flames'a ...

:rolleyes::no::uhoh::icon_ne::ph34r:

Može, jer je sve to ionako jedna te ista publika.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...