TopOfTheMorning Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Ma realno, i ja cu isto, jedino ako nece biti karata. Ako bi bash sve rasprodali e super vala, ne moram ni da gledam film, nije to koncert jbt.
Rocker Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Ma brate opušteno, nema leba da se to rasproda (doduše nem' pojma koliki je kapacitet Koloseja, samo sam čuo da je "poveća" sala). Naročito sada kada se zna da će DVD varijanta mnogo brže nego što se očekivalo. A i ko da dođe, tj ko uopšte zna za ovo, osim nas nerdova sa neta? Pa,oni koi citaju novine recimo.Ima najava u Kuriru.Ali kao sto rece,opusteno bice karata.
Runner Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 Kapacitet Koloseja je 404 sjedista, tako rece promoterka filma prije par veceri na radiju. Ja sam danas uzeo kartu. Prilikom kupovine mozes da biras koje tacno sjediste zelis, jer se na blagajni nalazi monitor sa skicom sale i sjedistima. Rekao bih da su vec otisla najbolja mjesta, dakle ona po samoj sredini partera. Po mojoj gruboj procjeni do sada je rezervisano 1/3 sale, mozda malo vise.
TopOfTheMorning Posted April 18, 2009 Report Posted April 18, 2009 E, ... ipak ... gde se kupuju ove karte ? Moram do ushca da idem ili ima josh negde ? I radi li ovo za praznike.
nediam Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 (edited) Kapacitet Koloseja je 404 sjedista, tako rece promoterka filma prije par veceri na radiju. Ja sam danas uzeo kartu. Prilikom kupovine mozes da biras koje tacno sjediste zelis, jer se na blagajni nalazi monitor sa skicom sale i sjedistima. Rekao bih da su vec otisla najbolja mjesta, dakle ona po samoj sredini partera. Po mojoj gruboj procjeni do sada je rezervisano 1/3 sale, mozda malo vise. Ljudi,ja sam uzeo kartu juce u 20h. Info: Mislim da je otislo vise od pola karata.Da ne pominjem najbolja mesta.95% sredine je zauzeto,ostaju samo mesta sa strane. """"""""""""' <-- platno II IIIII II II IIIII II <----tako nekako izgledaju sedista poredjana na kompu na kasi(biras koje ces mesto od slobodnih) II IIIII II (naravno,ove I zamenjuje niz tackica(sedista),ali takva slika se ,recimo, stvara) Preporucujem onima koji zele da idu na projekciju da pozure.I da,do jaja sto ce biti u 3D !!! p.s. znam da sam ponovio iz quote-a nesto,ali samo hocu opsirnije da opisem onima koje zanima. Edited April 19, 2009 by nediam
blaze511 Posted April 19, 2009 Report Posted April 19, 2009 Net & torrenti - majka! Negde ce vec isplivati. Ja se eto necu iz NSa cimati zbog ovog. upravo tako...najkasnije mesec dana posle premijere ce da izbije na svim torrent sajtovima (ma kakvi, i ranije), jer potraznja ima da bude nenormalno velika! josh bolje ako imash rapidshare premium, onda mozesh josh brze da nadjesh... sve u svemu, ne treba mnogo zaliti ako se porpusti taj film...
crusader84 Posted April 19, 2009 Author Report Posted April 19, 2009 Jebeš ga, iako sam tanak i s kintom i s vremenom, ne mogoh da odolim. Uz'o sam juče oko 17:30 kartu. Koliko sam mogao da vidim po onoj mapi, bilo otišlo dobrano preko pola kapaciteta.
blaze511 Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Jebeš ga, iako sam tanak i s kintom i s vremenom, ne mogoh da odolim. Uz'o sam juče oko 17:30 kartu. Koliko sam mogao da vidim po onoj mapi, bilo otišlo dobrano preko pola kapaciteta. koliko je na kraju koshtala karta?
TopOfTheMorning Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Nema više karata... Jel to zajebavash ?
Divlji Tigar Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Zbog velikog interesovanja, biće još jedno prikazivanje u 22h istog dana. Kada sam uzeo kartu za 22h, bilo je još malo mesta za 20h.
Totamealand Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 A što ne ostave i dan kasnije jedno prikazivanje.
TopOfTheMorning Posted April 20, 2009 Report Posted April 20, 2009 Zhemo, zhemo. Jeste da ce biti frke za prevoz posle ali jebesh ga. xD
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 U kurac....bas sranje ako do projekcije odu one i od 10
blaze511 Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 ljudi shta vam je? pa i ako propustite projekciju, nema veze...izacice ubrzo na torrent i rapid sajtovima. sedite i uzivajte!
crusader84 Posted April 21, 2009 Author Report Posted April 21, 2009 (edited) Realno. Kontam da će biti zanimljivo gledati u bioskopu i još u društvu 400 drugih fanova, ali ipak nije koncert da bi se toliko cimali. Ja bejah poslom na NBGu u subotu, i to baš u blizini Ušća, pa nisam mogao da odolim da ne kupim kartu inače da sam čekao do danas i video da je ova u 20 rasprodata, na onu u 22 sigurno ne bih išao, jer bi to značilo povratak kući u 6 ujutru, a trenutno nemam vremena za takvo luksuziranje. I onako me kući čeka gomila bootlega za overavanje, baš mi stigla 2 sa Somewhere on Tour, a imam već i par ovogodišnjih. Edited April 21, 2009 by crusader84
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Uzeo kartu za 10 i tu su ostala do jaja mesta. al najjaci je prodavac, ja prilazim i odmah me pita: za 8 ili za 10 btw, sada vidoh na krati da je to 3D, kao dobijaju se one cvidze???
strange illusion Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 u pravu ste, nije bio koncert, al je svejedno vredelo odgledati ozvucenje je bilo super, taman da se najezis fino kad krenu scene sa koncerata
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Dokumnatac je pakao, ja sam cak i na kraju pustio koju suzu.. ovi sto nisu isli su se zestoko zajebali a ja zamalo da buem izbacen iz sale, posto smo ja i jos 2,3 lika pevali pesme(ali ne glasno) i neka zena mi kenjala i ja joj rekao da napusti objekat i ona mi dovela obezbedjenje :)
Divlji Tigar Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 (edited) Brate kako to ja nisam video, a sedeo sam pore tebe? Mora da sam se veoma udubio u film. Dokumentarac je Zakon. Edited April 21, 2009 by Divlji Tigar
Killing Hand Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Kako bre nisi, kada je dolazila ona likusa sto radi tamo (obezbedjenje), sigurno si video..
David Seaman Posted April 21, 2009 Report Posted April 21, 2009 Meni se svideo soundtrack :D :D Ako cemo ozbiljno, moje vise nego "objektivno" misljenje je da je film odlican! Momenti koji su mi ostali u secanju: Japanka koja hoce da bude Stevina cerka kad poraste, lik koji place posle koncerta od srece i ludi svestenik :rockdevil:
Recommended Posts