Jump to content

2009.04.21. "Iron Maiden: Flight 666" premijera i u Beogradu!

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzabe sve to, ali ta projekcija sto ce biti 28-og... jednostavno... ma nije true!! :) :) :tongue::tongue::tongue:

Fora je bila vidjeti film 21-og, kad i u citavom svijetu... i to u 20h! :D :D :tongue::tongue::tongue::tongue:

Salu na stranu, veoma pristojan dokumentarac, zanimljiv za gledanje, traje nepuna dva sata. Zvuk u sali je bio fenomenalan, tako da, barem sto se mene tice, nema tog DVD-a koji bi mogao pruziti isti onakav ugodjaj kao na onom platnu i sa onakvim zvukom.

Bilo je masa zanimljivih stvari u filmu, mocna fora su mi i stjuardese u Maiden majicama, izmedju ostalog ;)

Slazem se da su stvari u realnosti malo drugacije i da oni i nisu bas onoliki pozitivci kakvim ih film prikazuje, mada opet mislim da je od svih njih Harris nekako najkorektniji lik i da je vise-manje onakav kakav je i na filmu.

Posted
Lepo vama kad ste u BGu, uzivajte u tome sto mozete to da gledate u bioskopu.

pa dodži da idemo zajedno. koji je to dan? ... utorak. onoj jes' glup dan. nagovori dragog pa prijehajte zajedno, šta

Guest witch-king
Posted

kad ce dvd zna li neko ...nemogu da cekam xD

Posted
Tom Morello i Doro

Zaboravih :pivopije:

I Lauren Harris naravno. :)

I nju :) Mada, ako se neko seca kad su prikazali sve tri Harrisove cerke, ona plavusa sto je bila levo mi je bolja od Lauren :rockdevil: Ona u sredini je malo debela.

Posted

fine su mu ćerke skroz... :redface:

ali je još bolja Smithova žena, :blush:

vw3f6434.jpg

ima sisu d'otkuje kosu...:)

Nicko je lik, samo pizze jede, posle svakog giga :) :)

Posted

Verovatno ima, teshko da ce se rasprodati. Najbolje da zovnesh i pitash, poshto se karte mogu kupiti samo na blagajnama bioskopa. Inache ko ne zna bioskop je chini mi se na trecem spratu. ;)

Posted
@Ajlin- Dragi hejtuje bioskop :(

'ces me vodis? :)

hehe da sam bila malo aktivnija poslednjih dana :P

juče sam ratovala sa routerom iz trideset devetog puta sam ga resetovala i setovala. bem ti kineze.

jesi bila na projekciji?

Posted

Odgledao sam juce film, dobar je, zanimljiv, ali steta sto je bilo jako malo ljudi.

Najjaci su mi bili fanovi fanovi iz zemalja Latinske Amerike. Ti ljudi su ludi 100%

:pivopije:

Posted
E onda dolazimo do Steve-a i Dave-a koji su kraljevi, jednom rechju maiden ( sa naglaskom na Harris-u ).

Nakon vishegodishnjeg slushanja, gledanja i chitanja stvari o maidenu stekao sam utisak da su odlichni likovi, ne znam shto ti je Steve drkosh. On je na filmu bash onakav kakav jeste. ;)

SVAKA CAST NA KONSTATACIJI !!!

Nisam gledao film, a uvek sam tvrdio da su dvojica pomenutih najgotivniji likovi u celoj ekipi. Razmislite malo, zbog egocentrizma su se raspadali mnogi veliki i mali (wannabe veliki) bendovi, a u takvoj atmosferi su njih dvojica isplivala kao najkvalitetniji ljudi, jer su ljudi sve vreme u Maidenima (kolko se secam samo njih dvojica su sve vreme postojanja maidena u bendu, bar sto se tice studijskih albuma).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...