Killing Hand Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Bas se dosta poznatih muzicara pojavilo u filmu: Dio, Vinny Appice, Kerry King, Scott Ian, Kisser i camuga iz Sepulture i naravno: Tom Morello i Doro
Totamealand Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Nova projekcija, bar tako pise na http://www.kolosej.rs/novosti/2009/4/22/22/ Uuuu, moram da vidim da banem.
Night's Blood Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Lepo vama kad ste u BGu, uzivajte u tome sto mozete to da gledate u bioskopu.
Runner Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Dzabe sve to, ali ta projekcija sto ce biti 28-og... jednostavno... ma nije true!! :) Fora je bila vidjeti film 21-og, kad i u citavom svijetu... i to u 20h! :D Salu na stranu, veoma pristojan dokumentarac, zanimljiv za gledanje, traje nepuna dva sata. Zvuk u sali je bio fenomenalan, tako da, barem sto se mene tice, nema tog DVD-a koji bi mogao pruziti isti onakav ugodjaj kao na onom platnu i sa onakvim zvukom. Bilo je masa zanimljivih stvari u filmu, mocna fora su mi i stjuardese u Maiden majicama, izmedju ostalog Slazem se da su stvari u realnosti malo drugacije i da oni i nisu bas onoliki pozitivci kakvim ih film prikazuje, mada opet mislim da je od svih njih Harris nekako najkorektniji lik i da je vise-manje onakav kakav je i na filmu.
Ајлин Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 Lepo vama kad ste u BGu, uzivajte u tome sto mozete to da gledate u bioskopu. pa dodži da idemo zajedno. koji je to dan? ... utorak. onoj jes' glup dan. nagovori dragog pa prijehajte zajedno, šta
Guest witch-king Posted April 23, 2009 Report Posted April 23, 2009 kad ce dvd zna li neko ...nemogu da cekam xD
Night's Blood Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 (edited) @Ajlin- Dragi hejtuje bioskop 'ces me vodis? Edited April 24, 2009 by Night's Blood
TopOfTheMorning Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Setih se da je Liga Shampiona u utorak tako da nishta od ovoga. Dosta mi je jedno gledanje. A posle tekme - pravac danguba.
Night Prowler Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 Tom Morello i Doro Zaboravih I Lauren Harris naravno. I nju Mada, ako se neko seca kad su prikazali sve tri Harrisove cerke, ona plavusa sto je bila levo mi je bolja od Lauren Ona u sredini je malo debela.
Jelles Posted April 24, 2009 Report Posted April 24, 2009 fine su mu ćerke skroz... ali je još bolja Smithova žena, ima sisu d'otkuje kosu... Nicko je lik, samo pizze jede, posle svakog giga :)
Темплар Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Има ли још карата,за сутрашњу пројекцију???
TopOfTheMorning Posted April 27, 2009 Report Posted April 27, 2009 Verovatno ima, teshko da ce se rasprodati. Najbolje da zovnesh i pitash, poshto se karte mogu kupiti samo na blagajnama bioskopa. Inache ko ne zna bioskop je chini mi se na trecem spratu.
Killing Hand Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 ja gledoh opet, i mislim da je bilo popunjeno svega 10posto sale Mada je prvi put bilo bolje, bio engleski titl i bilo glasnije nego sada
Divlji Tigar Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 Blizu mene je sedeo neki lik koji se par puta tako jako razdrao i puno je pušio cigare.
Ајлин Posted April 28, 2009 Report Posted April 28, 2009 @Ajlin- Dragi hejtuje bioskop 'ces me vodis? hehe da sam bila malo aktivnija poslednjih dana juče sam ratovala sa routerom iz trideset devetog puta sam ga resetovala i setovala. bem ti kineze. jesi bila na projekciji?
MunzeMetal Posted April 29, 2009 Report Posted April 29, 2009 Odgledao sam juce film, dobar je, zanimljiv, ali steta sto je bilo jako malo ljudi. Najjaci su mi bili fanovi fanovi iz zemalja Latinske Amerike. Ti ljudi su ludi 100%
Mustang Posted April 30, 2009 Report Posted April 30, 2009 E onda dolazimo do Steve-a i Dave-a koji su kraljevi, jednom rechju maiden ( sa naglaskom na Harris-u ). Nakon vishegodishnjeg slushanja, gledanja i chitanja stvari o maidenu stekao sam utisak da su odlichni likovi, ne znam shto ti je Steve drkosh. On je na filmu bash onakav kakav jeste. SVAKA CAST NA KONSTATACIJI !!! Nisam gledao film, a uvek sam tvrdio da su dvojica pomenutih najgotivniji likovi u celoj ekipi. Razmislite malo, zbog egocentrizma su se raspadali mnogi veliki i mali (wannabe veliki) bendovi, a u takvoj atmosferi su njih dvojica isplivala kao najkvalitetniji ljudi, jer su ljudi sve vreme u Maidenima (kolko se secam samo njih dvojica su sve vreme postojanja maidena u bendu, bar sto se tice studijskih albuma).
Recommended Posts