Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

da, u principu je serija dosta smesnija ako znate sve te geek fore iz stripova, SF filmova i serija, ali i malo fizike nije nikako na odmet :)

Mada serija je zabavna i ljudima koji ne znaju to...

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

Mene nervira ova nove, Ejmi Fara Fauler ili tako nesto... Udavise me kada se skupe njih tri(Peni, Hauardova zenska i ta Ejmi), poceo sam da premotavam te delove...

Bojim se da, od serije koju volim da gledam, pocinju polako da prave seriju koju vise necu voleti da gledam... :violent:

Edited by ..charlie..
Posted

Dave tebe lično jer ne mislim da se njih tri pojavljuju više ili manje otkako je došla Ejmi. Podjednako su zastupljenje u seriji. A kad razmislim, zaista ne znam šta te tu posebno smara, nije da stvarno imaju girls' night out teme...

Posted

:haha: Idi igraj svoj trodimenzionalni šah, SS!

Mislim da svako ima osnovnoškolsko znanje iz fizike i video je tu i tamo strip, isto kao i ti, pa je kvalifikovan da pogleda seriju, samo još uz dovoljan nivo koncentracije da isprati Sheldonove duge rečenice :)

Zapravo, od njega ima čovek i štošta da nauči, to je jedino što je zabavno. Samo, ja preterano psihoanaliziram, još onaj "osmeh" :blink: Neljudski. Zbog toga...

:P

• Upvote 1
Posted

Dave tebe lično jer ne mislim da se njih tri pojavljuju više ili manje otkako je došla Ejmi. Podjednako su zastupljenje u seriji. A kad razmislim, zaista ne znam šta te tu posebno smara, nije da stvarno imaju girls' night out teme...

Ja sam i rekao da mene licno dave... Ne bitno kakve su im teme, jednostavni su mi Sheldon, Hauard i Raz mnogo zanimljiviji likovi. Ta Ejmi treba da bude zenski Sheldon i krajnje mi je iritantna. Jednostvno mi je bila mnogo zanimljivija serija u prve 4 sezone nego sto je to sada... Bar sto se mog LICNOG ukusa tice... Znam da spin of ove serije sa samo njih tri sigurno ne bih gledao, a znam da i mnogi drugi ne bi, a seriju sa Sheldonom, Razom i Hauardom sam gledao 4 sezone... :pivopije: Poenta, ukusi su razliciti i o njima treba raspravljati... :rockdevil:

Posted (edited)

Slazem se da je Ejmi pokusaj zenskog Seldona ali njoj uopste to ne lezi. I on je previse karikiran ali je super. Iz nekog razloga ona je samo robot koji smara. I dokle vise s onim 'jao vidi otkrivam nove stvari', to vise ni sa Seldonom ne rade.

Ali girls night out i sl me uopste ne smara, Peni i ona mala sisata vade stvar :D

edit: a da, Bernadet :D

Samo moras da priznas da je Priya bila najiritantnija :D

Edited by MissionVao