Jump to content

Recommended Posts

Posted

Heh, bas sam sinoc devojci rekao da sa Prijinim pojavljivanjem serija pocinje da mi bude manje zanimljiva. Ejmi mi ne odgovara kao lik, a Bernadet je ok lik, ali su mi neki od jacih momenata u seriji bila Hauardova udvaranja (npr. Hauard sa piratskim povezom za oci u onoj "upadljivoj" kosulji), a sad umesto tih delova imam dosadnu Ejmi i devojacko vece. :icon_ne: Ali posto se nekome i to svidja, znaci da sam je moj smisao za humor u pitanju... :pivopije:

Posted

Zavrsavam sad cetvrtu sezonu, Prija je stvarno ubedljivo najsmorniji lik, Ejmi i Bernadet kako kad, ali mi stvarno nedostaju samo njih cetvorica i Peni, ovako previse razvlace radnju, ali kapiram da su se istrosili s fazonima za ovu cetvoricu, pa dok im ne sine nesto, ima ovako da bude.

• 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nove epizode ubijaju u pojam, a navika mi ne da odustanem od serije, ali sam blizu tome...

Ubise sa onim senskim druzenjima, Ejmi je najdosadniji lik koji sam u zivotu video, uzas... Od Raja su napravili gej-a... Postali su smor od serije...

Posted

Bernadet mi je OK, a Ejmi se pojavila samo na minut do sada pa ne mogu da procenim jos. Vidim da svi tu Priju mrze, ni ona se jos nije pojavila. Valjda mi nece biti smor 4. i 5. sezona kao vama :mrgreen:

Posted

Pa, ili to ili da vise nema serije :D Kad razgranicis staro i novo kul ti je sto makar mozes i dalje da gledas omiljene likove. I Battlestar Galactica je postala sranje u zadnjoj trecini pa ne znam ko je uspeo da prekine :D

• Upvote 2
  • Downvote 1