..charlie.. Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 Heh, bas sam sinoc devojci rekao da sa Prijinim pojavljivanjem serija pocinje da mi bude manje zanimljiva. Ejmi mi ne odgovara kao lik, a Bernadet je ok lik, ali su mi neki od jacih momenata u seriji bila Hauardova udvaranja (npr. Hauard sa piratskim povezom za oci u onoj "upadljivoj" kosulji), a sad umesto tih delova imam dosadnu Ejmi i devojacko vece. Ali posto se nekome i to svidja, znaci da sam je moj smisao za humor u pitanju... Quote
MissionVao Posted November 25, 2011 Report Posted November 25, 2011 To je instinkt za prezivljavanje Ako nije pregolemo sranje a seriju mnogo volim i nemam puno takvih gledam je pozitivnije nego sto treba Quote
Srlandand Posted November 26, 2011 Report Posted November 26, 2011 Zavrsavam sad cetvrtu sezonu, Prija je stvarno ubedljivo najsmorniji lik, Ejmi i Bernadet kako kad, ali mi stvarno nedostaju samo njih cetvorica i Peni, ovako previse razvlace radnju, ali kapiram da su se istrosili s fazonima za ovu cetvoricu, pa dok im ne sine nesto, ima ovako da bude. Quote
..charlie.. Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 20 minuta epizode, jednom sam se nasmejao. pocinjem da se plasim.. Quote
MegaDave90 Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Odgledao sam seriju, i samo ovo imam da kazem : http://www.youtube.com/watch?v=Ci6Cw8W0Kn0 Quote
Night Prowler Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Odgledah prve 3 sezone. Sheldon je kralj Najbolja scena u seriji: http://www.youtube.com/watch?v=XdoXhvHvK3I Najgore 3 epizode su bile sa ovom likusom. Quote
Andrija Smith Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Odgledah prve 3 sezone. Nemoj dalje ako boga znaš Quote
Night Prowler Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Skinuo sam vec sve epizode, steta da se baci Quote
lemmy sixx Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Sere bre ko patka,pogledaj sve,do jaja je. Quote
kurackurackurac Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Sranje od serije, prva sezona mi je donekle podnosljiva doduse... 2 9 Quote
Andrija Smith Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Sere bre ko patka,pogledaj sve,do jaja je. Sve poslije 3. je odlično, ako si sredovječna žena. 1 Quote
..charlie.. Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Nove epizode ubijaju u pojam, a navika mi ne da odustanem od serije, ali sam blizu tome... Ubise sa onim senskim druzenjima, Ejmi je najdosadniji lik koji sam u zivotu video, uzas... Od Raja su napravili gej-a... Postali su smor od serije... Quote
truliandedzombileš! Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 nisu novije epizode uopšte toliko loše... Quote
Andrija Smith Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 ...ako voliš serije o ženskim problemima. 1 Quote
lemmy sixx Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Sve poslije 3. je odlično, ako si sredovječna žena. Ti definitivno imas potencijal da postanes veci serator i od cuvenog seratora Danny-a. Quote
Andrija Smith Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Ako me ti označiš kao seratora shvatiću to kao privilegiju. Quote
lemmy sixx Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Zbog toga sto sam sredovecna zena? Quote
Andrija Smith Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 ta guzica ne izgleda baš sredovječno ali vjerujem ti na riječ Quote
..charlie.. Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 nisu novije epizode uopšte toliko loše... Nemam pojma, onda je to do mene... Kad gledam stare po 100ti i dalje se smejem, dok mi ove nove uopste ne prijaju... Quote
Night Prowler Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Bernadet mi je OK, a Ejmi se pojavila samo na minut do sada pa ne mogu da procenim jos. Vidim da svi tu Priju mrze, ni ona se jos nije pojavila. Valjda mi nece biti smor 4. i 5. sezona kao vama Quote
-Mare Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Licno mislim da kvalitet jeste opao ali ne u nekoj drasticnoj meri. Pratice se i dalje, normalno. Quote
Andrija Smith Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 Pratim je i ja, ali sam bijesan zbog promjene i zbog uvođenja ženskih likova (glupih, dovoljna je peni bila) i koncentrisanja na njihove priče. Pratim i dalje ali nije to to. Quote
MissionVao Posted February 3, 2012 Report Posted February 3, 2012 Pa, ili to ili da vise nema serije Kad razgranicis staro i novo kul ti je sto makar mozes i dalje da gledas omiljene likove. I Battlestar Galactica je postala sranje u zadnjoj trecini pa ne znam ko je uspeo da prekine 2 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 7, 2012 Report Posted February 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DtHq751PN6A&feature=related Quote
Recommended Posts