ShinigamY Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Na polovini cetvrte sezone sam, i imam neki lican utisak, da bi cela sezona bila mnogo bolja da je Ejmi neka picka nafurana kao zmaj iz skajrima, a unutra ovakva kakva je sada, bila bi odlican kontrast Sheldonu... Ovako me ova nervira kako progovori :/ Btw ta likusa koja glumi Ejmi u stvarnosti ima doktorat iz Neurobiologije (oblast u kojoj radi u seriji). http://bigbangtheory.wikia.com/wiki/Mayim_Bialik Quote
-Mare Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Ako vec mislite da je kvalitet Big Banga toliko opao, sta je onda sa How I Met Your Mother? Propade serija u potpunosti. Ne znam vise ni zasto je gledam. 1 1 Quote
Night Prowler Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 How I Met Your Mother je jedna retkih serija za koje mogu da kazem da mi je i dalje zanimljiva za gledati posle toliko sezona, ne znam sto smatras da je propala 1 1 Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Isto mogu ja reci i za Big Bang. Quote
Talvi Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 I ja, ne kontam sve ove priče o nekom drastičnom padu kvaliteta, srozavanju... Biće da nemam toliko sofisticiran smisao za humor i kritiku. Quote
lemmy sixx Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Nisi dovoljno kvazi alternativan jebiga. Quote
Andrija Smith Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Ajde ne prdinjaj života ti ako neko nije alternativan (ni kvazi ni stvarno) to sam ja. Pad je u kvalitetu iz jednog razloga, nedostatka ideja te uvođenja ženskih likova od kojih se ne zna koji je mrzniji, i koncentrisanja na njihove priče i ženske probleme. Vi gledajte ja vam ne branim, ali od razvodnjenih fora, scena i likova je meni muka. Quote
MissionVao Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 @Night Prowler: Mozda zato sto onaj gerijatrijski par vec nekoliko sezona nista smesno nije uradio, potpuno su se okanuli Barnijevih dozivljaja... Quote
Srlandand Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 HIMYM sam poceo da gledam dok se peta sezona davala. Secam se da sam sve epizode ogledao u roku od par nedelja, i kad sam sustigao najnovije epizode, delovale su mi kao krs. Onda, u trenucima dosade, uhvatio sam i odgledao celu petu sezonu u cugu i bio sam u fazonu- kako je do jaja aaaa i slicno. Ista stvar s BBT. Jednostavno nije isto kad se gleda u cugu i kad se cevci jedna epizoda nedeljno. Iako priznajem da u HIMYM previse paznje poklanjaju Marsalu i Lili koji mnooogo smaraju, a u BBT ovim zenama koje se takodje neverovatno dosadne u odnosu na momke, i jedna i druga serija i dalje mogu da pruze dobru zabavu i realno jos nisu spale na to da apsolutno nemaju sta da ponude. Quote
Night Prowler Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 i jedna i druga serija i dalje mogu da pruze dobru zabavu i realno jos nisu spale na to da apsolutno nemaju sta da ponude. Slazem se. Pogledah i 4. sezonu...Bernadette je OK, Amy je u pocetku bila jako iritantna, u kasnijim epizodama je OK. Priya je najgori zenski lik u seriji uz onu debelu iz 2. sezone. Quote
ShinigamY Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Evo i ja odgledah cetvrtu sezonu, po mom misljenju, dve epizode su omanule, i to negde bas po sredini sezone, ostalo je malo slabije od prethodnih sezona. Potpisujem gore za Pryu, i za Amy, posebno je postala interesantna kada se "opustila" Quote
ShinigamY Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Ima li neko linkove za petu sezonu, od 11 epizode... Do 11 epizode sam nasao, a od 11 me vec mrzi da jurim, sve neki mrtvi linkovi :/ Ako neko moze da okaci, bio bih mu zahvalan. Quote
Srlandand Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 http://thepiratebay.se/search/big%20bang%20theory/0/7/0 Realno je najbolje preko torenta skidati, barem po meni. Quote
ShinigamY Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Kako kad sam trazio na TPB nisu mi izlazili ti rezultati Inace preko torenata samo i skidam. Hvala Quote
Srlandand Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Samo kucaj ime serije u search, mada, mozes torente i direktno sa eztv.it da skidas, cak je dosta i preglednije Quote
Lou Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 'Big Bang Theory' Brings Stephen Hawking on as Guest Star Quote
Srlandand Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Jedva cekam da vidim Seldonovu reakciju Quote
Lunar Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 The Big Bang Theory definitivno vremenom postaje sve losiji, ali sa vremena na vreme provuce se poneka dobra epizoda. Po meni najveci problem serije je sto u poslednje vreme forsiraju tolko veze i njihove odnose sa devojkama,a manje geek oriented stvari. Daleko mi je bilo interesantnije da gledam cetvorku kako se ponasaju kao asocijalni geekovi medju devojkama i failuju nego sada kada su se svi aklimatizovali i snasli(osim Kutrapolija). Nekako serija polako postaje klasican sitkom, pogotovo je Wolowitz najvise stradao u procesu, kada su ga vezali za Bernadette. Nekako ta magija neshvacenih naucnika sa svojim navikama, rutinama, i cudnim ponasanjem je zrtvovano radi pretvaranja serije u sitkom koji moze svako da gleda. Nije da je Big Bang Theory sada los, praticu ja ovo redovno, ali nije kao sto je bio pre. 4 2 Quote
Andrija Smith Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Sad će da dođe armija branilaca i da te napuni minusa. Zato što si u pravu. 2 2 Quote
lemmy sixx Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Ali bitno da je veciti buntovnik Andrija tu da donese istinu.I da sibne plus naravno. 3 2 Quote
Talvi Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Nikad ne možeš svima ugoditi, jbg. I da nisu uveli nove likove nego nastavili po starom pojavili bi se mudroseri koji bi bili u fazonu kako serija stagnira, ne razvija se, stalno sve ide na isti fazon... Jbg, ja mogu bez problema da gledam novije epizode i ne da se neću smoriti nego ću se i dobro nasmejati i ne vidim razloga da me bilo ko ubeđuje da nisam u pravu ili da je njegov smisao za humor superiorniji od mog. Quote
lemmy sixx Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Upravo to Lelece.U potpunosti si u pravu. Ali,svemocni Andrija ce ti svakako dati minus...aaaa cekaj,ne moze ti dati minus...ti si mod. 2 2 Quote
Andrija Smith Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Svemoćni Andrija je zaboravio da da plus lunaru, hvala lemi što si me podsjetio. Eo i tebi dva, u redu je Quote
Recommended Posts