Guest Heavy Rotation Belgrade Posted April 16, 2009 Report Posted April 16, 2009 Heavy Rotation Belgrade je nova internet radio stanica orijentisana pretezno tvrdjim zvukom. Da bi se pristupilo stanici potrebno je otici na link http://www.pirateradionetwork.com/, skinuti Destiny Player (download punudjen u vrhu stranice), instalirati program, izabrati Radio opciju, kliknuti na Music, zatim kod zanrovske podele kliknuti na Metal gde se nalazi stanica Heavy Rotation.Stanica se moze slusati i direktno sa sajta http://www.pirateradionetwork.com/, tako sto cete naci pri dnu stranice pod stavkom Music/Metal Heavy Rotation stanicu i jednostavno kliknuti pored nje na WebPlayer.Ova opcija nije preporucljiva jer je kvalitet zvuka dosta losiji nego sa samog Destiny Player-a. Dok se ne razradi programska sema, radio ce uglavnom pustati playliste razlicitih pravaca i zanrova (Heavy, Power, Thrash, Speed, HC, Hard Rock, Punk, Postpunk, MetalCore, Death, NWOBHM, Crossover, Progressive...).Ako zelite da cujete odredjeni bend, pesmu, zanr, sve sto treba da uradite je da posaljete privatnu poruku na nasu Myspace stranicu i vasa zelja ce biti ispunjena u narednim minutima programa.Sa desne strane nase Myspace stranice bice postavljene informacije o buducim emisijama i playlistama. Hvala unapred na podrsci, stay heavy! www.myspace.com/heavyrotationbg je nasa Myspace stranica, gde mozete ostaviti komentar, kontaktirati nas kao i sve ostalo sto vas interesuje u vezi nas. Quote
Guest Heavy Rotation Belgrade Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 dok se ne razrade programske seme (sto ce biti uskoro), program tj playliste idu svaki dan od 12h do 02h. Quote
behemoth Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 a da das neki konkretan url na koji da se konektujemo za nas koji ne zelimo da skidamo plejer, ili imamo drugi operativni sistem? :] Quote
мать Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 a da das neki konkretan url na koji da se konektujemo za nas koji ne zelimo da skidamo plejer, ili imamo drugi operativni sistem? :] ja sad skidam plejer, mos' misliti kako mi ide sad ide agent steel - fashioned from dust svaka cast ljudi!! Quote
Guest Heavy Rotation Belgrade Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 (edited) hvala na lepim recima... inace playliste su uglavnom "mesano meso", i zovu se Random Rockin', jer su u njima ubuhvaceni uglavnom svi zanrovi koje negujemo ima i metala i rocka, punka, HC....itd... a sto se tice direktnog URLa, nema ga jedino da odes na http://www.pirateradionetwork.com/, spustis stranicu dole i pod MUSIC/METAL naci ces Heavy Rotation Belgrade a odmah pored njega imas WebStream opciju napomena:ako slusate preko WebPlayera kvalitet zvuka je znatno losiji....dok je download playera poreporucljiv a zauzima samo 2Mb pozz Edited April 17, 2009 by Heavy Rotation Belgrade Quote
WoI Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 sad ide agent steel - fashioned from dust taman malo muzicki da se obrazujes a ne da slusas ona tvoja litvansko, estonska blek metal sranja Quote
behemoth Posted April 17, 2009 Report Posted April 17, 2009 jbg dao sam sve od sebe trazio sam url, da picim direktno iz programa koje posedujem.. skinuo sam program ali tamo gde su stanice su meni neka skrnava arapska slova koja ne mogu da se promene, jbg vise srece sledeci put sad idem da slusam Sveriges Radio P3 XD Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Smara me da turam novi program. STAVI LINK!11 Quote
Recommended Posts